Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Günün ilk yarısı duygusal olarak hassas etkiler altında olacaksınız ve bu çevrenizi de etkileyecektir. Kendinizi ve düşüncelerinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk olabilir yada siz bir olayı büyütebilirsiniz. Günün ikinci yarısı ise olaylara karşı hassas tepkiler vereceksiniz ve duygusal olarak gergin tepkiler verebilirsiniz. Duygusal gerginliğinizi çevrenize fazla yansıtmamaya çalışmalısınız. Genel anlamda duygusal konularda yeni bir karar almak ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

Günün ilk yarısı disiplinli olarak çalışmaya fırsat bulacaksınız ancak bir hata yapma şansınız yüksek olacağından yeni bir girişimde bulunmamanız daha doğru olacaktır. Düşüncelerinizde mantık hataları yapmaya açık olduğunuzdan yeni kararlar almamalısınız. Öğleden sonraki saatlerde ise kendinizi çok daha enerjik hissetmenize ve iletişimlerinizde artış olmasına rağmen bazı kararlar almanın eşiğinde olmanız üzerinizde gerginlik oluşturabilecektir. Yeni bir anlaşma yapacaksanız özellikle çok dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda sabah saatleri son derece hesaplı davranacaksınız ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Günün ikinic yarısında ise beklenmedik bazı masraflar yapma ihtimaliniz olacaktır.

Bugün sağlığınıza dikkat edin ve yorucu aktivitelerden uzak durun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzaklar, seyahatler, haberler, yabancı ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminizde olabilir. Öğrenmek, keşfetmek, ufkunuzu, bilginizi genişletmek yönünde ilgi ve merakınız yüksek olabilir. Yeni insanlar tanımak, yeni yerler görmek isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, Perşembe gününe, saat 09:40 itibariyle etkili Ay-Akrep burcu seyriyle adım atıyoruz. Rutin işlerinizi yoluna koyarken diğer taraftan derin ve yoğun duygularınızla olayları gözden geçirebilirsiniz. Eğer bir probleminiz varsa bunu mutlaka konuşarak ve güveninizi kazanmış insanlar dertleşerek hafifletebilirsiniz. Hayatla ilgili beklentileriniz yüksektir. Kazanç ve kayıplarınızı düşünme gereği duyabilirsiniz. Kendinizi bazen yorgun bir savaşçıya benzetirsiniz. Ancak ne olursa olsun hayat devam ediyor diyecek kadar güçlüsünüzdür. Saat 21:15 Merkür-Venüs görünümü, yeniden bir çok meseleyi gözden geçirmede, maddi kazanç elde etmede sizi destekleyicidir. Problemlere akılcı çözümler bulursunuz. Bir hayli aktifsiniz. Ancak bu hızlılıkta aceleyle karar vermek yerine, bir daha gözden geçirmek faydalı olacaktır. Yeni bir şeyler yapma arzunuz yükselir. Parayı önemsediğiniz için, kimsenin hakkınızı yemesine izin vermezsiniz. Bugünkü işlerinizde, paylaşımlarınızda her şey gönlünüzce olsun. Güzel niyetlerinizin karşılık bulması dileğimle,

16 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında olumlu gelişmeler olurken diğer taraftan duyguların seni yorabilir. Her şey aynı anda yoluna girmeyebilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Rahatlıkla borçlanabileceğiniz fırsatlarla önemli planlarınızı gerçekleştirebilirsiniz. Yersiz harcamalar zor durumda bırakabilecek noktaya getirebilir. Yaşça büyük kişilerden destekler alarak kariyerde yeni oluşum planları yapabilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yolculuklar gündeme gelebilir. Keyif aldığınız kişilere zaman ayırabilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeye açık bir gündesiniz. Bazı konularda farkındalığınız artabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir. Yabancılarla ilgili projenizi tekrar gündeme getirebilirsiniz. Eğitsel konularda mücadele verebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ortaklaşa harcamalarınızda dengeli ve ölçülü olabilirsiniz. Geri plandan yürüttüğünüz ve sizi manevi olarak destekleyen işlerinizden güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin, ruhsal ve zihinsel yeteneklerinizin doruğa çıkabileceği, merhamet, sağduyu, maneviyat ve tanrısal iletişim boyutunun genişleyebileceği bir etkide bulunuyorsunuz.Yurt dışı kültürler ve bilhassa deniz ve okyanus kenarında bulunan ülkelerle ilgili yolculuk planları yapabilirsiniz. Zihninizin sınırsızlığını keşfedebilir, hayallerinizin derinliğine dalabilirsiniz. Hukuki konularda daha önce keşfedilmeyen, gizlide kalmış bazı ayrıntıları keşfedebilecek etkilere sahip bulunuyorsunuz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, diğer günlere oranla daha asi olabileceğiniz ve kalıplara direneceğiniz bir gün geçireceksiniz. Her konuda yenilik arayabilir, yeni yaklaşımlar uygulayabilir, herkesin de ne kadar değişik bir insan olduğunuzu görmesini isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 17' 40" R
Ay
Yay
12° 43' 56"
Merkür
Koç
16° 04' 41"
Venüs
Koç
27° 01' 46"
Mars
Balık
27° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 12' 26"
Satürn
Balık
16° 17' 09"
Uranüs
Boğa
22° 09' 50"
Neptün
Balık
28° 48' 31"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 33"
Lilith
Başak
22° 58' 49"
True Node
Koç
15° 30' 09"
Son Güncelleme : 27/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>