Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Karar Zamanı Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2022, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Sevdiğin kişiyle ileriye dönük konuşmalar yapman olası. Ama bu durumun ayaklarını yerden kesmesine izin vermemen gerekecek. Mantığı ve dikkati elden bırakmadan güzel hayaller kurman, bu dengeyi kurman önemli olabilir.

Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşüneceksiniz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz.

Yarınlara odaklanarak yeni kararlar alman olası. Ama bu süreçte bugünleri de unutmaman gerekecek. Halihazırda var olan şartları düşünerek hareket etmen önemli olabilir.

Sağlığın için bugünden bazı önlemler alman iyi olabilir. Yediklerine bugünden özen göstermen ileride kilo vermek için büyük uğraşlara girmene gerek bırakmayabilir mesela. Bugünden kendine özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı işler daha fazla dikkatinde olabilir. Ortaya hem emek hem de para koyacağın bir mesele güzel sonuçlanabilir. İş konularında daha yaratıcı fikirlere sahip olabilirsin bugün.

17 Mart 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda kendinize biraz fazla sert davrandınız ve öz eleştiriyi biraz yumuşatmanız gerekiyor. Evet, daha iyi yapabileceğin şeyler var ama kimse senden mükemmel olmanı beklemiyor, o yüzden bunu kendinden bekleme. Sen olduğun gibi mükemmelsin.

17 Mart 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal bağlarını güçlendirmek istiyorsun. Bunun içinde kendine yakın gördüğün kişilerle daha fazla paylaşımda bulunacaksın. Karar verme zamanın geliyor. Çalışan bir Balık burcuysan, kariyerinde yukarıya sıçrayacak bir teklifle karşılaşabilirsin. Eğer ilişkisi olmayan bir Balık burcuysan, eski sevgilinden gelecek mesaj kafanın karışmasına sebep olabilir.

17 Mart 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merak ettiğiniz ve uzun zamandır araştırmasını yaptığınız halde çözümünü keşfedemediğiniz konular da cevaplar hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkıyor. Büyük bir olayı çözüyor ve önünüze bakıyorsunuz. Artık hayalleriniz yıkılmıyor çünkü ne konuda hayal kurmanız gerektiğini çok daha iyi biliyorsunuz. 

17 Mart 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularla ilgileneceğiniz zamanlar var. İlişkilerinizle ilgili kararlar almanız gerekebilir. Karşıdan gelebilecek tepkilere hazırlıklı olmalısınız. İç uyumunuzu dengede tutmak isteyeceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunu konulara yönelmek ve mücadele etmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda endişe duyduğunuz konular dikkatinizi dağıtabilir.

17 Mart 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kurallara bağlı tarafınız bugünlerde göze çarpıyor. Hayatınızı en doğru şekilde yönlendirebilecek mantığınız mevcut. Siz deneyin ki içiniz ferahlasın...

17 Mart 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanlarla bağlantı kurabilmek için bir tercüman tutmanız gerekebilir. Siz ne kadar çok bir şeylere sert çıkarsanız muhtemelen insanlar da o kadar çok lafı ağzınıza tıkacak ve canınızı sıkacak. Bu yüzden işleri olabildiğince basit ve enerjik ele almanızda fayda var. Fazla ciddi bir tondan girmeniz felakete neden olabilir. İşleri olması gerekenden daha karmaşık hale getirmemeye çalışın. Doğru kartları tutuyorsunuz ve şimdi ise onları stratejik bir şekilde oynamanın tam zamanı.

17 Mart 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi biraz kötü hissetmeniz mümkün ancak bu hisse teslim olmak zorunda değilsiniz. Gün, sizi bir plan oluşturmaya ve ona bağlı kalmaya teşvik ediyor. Bununla birlikte, kurallara göre oynamaya daha az ilgi duyabilir ve kendi yönteminizle bir şeyler yapmaya daha çok ilgi duyabilirsiniz. Herhangi bir ani değişikliğe tepki vermeden önce sakinleşin. Her şeyi kontrol edemezsiniz!

17 Mart 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde sabırlı görünen yapınızı, ani ve fevri hareketlerinizle bir anda bozabilirsiniz. Yumuşak ve ılımlı yaklaştığınız bir konu üzerinde çalışırken, duygusal bir takıntı, ruh halinizde bir anda değişime neden olabiliyor.

17 Mart 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

17 Mart 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizi ilişkinizle ilgili konular meşgul ediyor. Fazla detaylara takılıyor ve sorguluyor olabilirsiniz. Yalnızsanız geçmiş ilişkilerinize kafanız takılabilir. Bunları geride bırakmak ve arınmak için Dolunay sürecini değerlendirin.

17 Mart 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinize karşı anlayışlı ve daha duyarlı bir davranış şekli geliştirmek için çok çaba sarf etmeniz gerekiyor. Bugün ilk denemelerinizi yapmak için çok uygun. Her türlü anlaşmazlığınıza çözüm üretebilecek ikna yeteneği sizde mevcut. Hatta etrafınızdaki insanların anlaşmazlıklarında bile arabuluculuk yapabilirsiniz. Bu günlerde cömertliğiniz üzerinizde. Ancak bütçenizi de düşünün! Ayrıca bu aralar yemekle ilgili sorunlarınız var. Kilonuza dikkat etmelisiniz

17 Mart 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 59' 02" R
Ay
Yay
08° 38' 60"
Merkür
Koç
16° 02' 31"
Venüs
Koç
26° 38' 09"
Mars
Balık
26° 59' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 60"
Satürn
Balık
16° 15' 24"
Uranüs
Boğa
22° 08' 45"
Neptün
Balık
28° 47' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 27"
Lilith
Başak
22° 56' 41"
True Node
Koç
15° 31' 14"
Son Güncelleme : 26/04/2024 21:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>