Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz ve sevdiğiniz kişiyle uyumu yakalayacağınız bir gündesiniz. Özellikle fikir paylaşımları içine gireceksiniz ve birlikte yeni kararlar alabileceksiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte değişik ortamlara girebilir ve güzel vakit geçirebileceksiniz. Duygusal konularda yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

İş yaşamınızda zihinsel olarak son derece üretken olacağınız ve yeni düşünceler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Birbirinden çok farklı konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Kısa sürede hedeflerinize varacağınız bir şekilde stratejiler geliştireceksiniz ve bu konuda kararlı davranacaksınız. Yeni teklifler alma ihtimaliniz olacaktır ve bu teklifleri olumlu olarak değerlendirmelisiniz. İşinizle ilgili konularda yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Maddi konularda daha çok küçük sorunlarınızın üzerine yoğunlaşmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz ve bu sorunlarınızı çözümlemede başarılı olacaksınız. Ancak beklemediğiniz bazı gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz olacaktır.

Karar değiştirme eğiliminiz var ve aldığınız kararları yeniden gözden geçireceksiniz. Bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata olumlu bakıyorsunuz ve gelecekle ilgili umut içindesiniz. Bu umudunuzu boşa çıkarmayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam üstü alacağınız bir davet, uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla buluşmanızı sağlayabilir. Dostlarınız son zamanlardaki canlılığınızı yeni ilişkinize bağlıyor. Bu halinizi ilişkinizin yanı sıra, sizi bugünlerde taşıdığınız pozitif enerji de etkiliyor.

17 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 17 Şubat - 12 Mart tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkiler başta olmak üzere, her türlü paylaşım, arkadaşlık, dostluk, çevrenizde insanlar, sizi ilgilendiren konular üzerinde bir değerlendirmede bulunma, içe yönelme anlamında kıymetlidir. Yaşama şöyle bir mercek tutacağız.  Orada neler görüyorsunuz. Bu çok önemli. Kimlerle ilişkiniz var, sizin beklentileriniz ve idealleriniz nedir? Sizi kısıtlayan, özgürlüğünüzü denetim altına alan durumların tespit edilmesi gerekir. Dört duvar arasında yaşanan bir aşk, bağımlılık yüzünden sürdürülen ilişkilere dikkat etmeliyiz. Hayatı ele alış biçimimize uymayan bir ilişki yaşıyorsak bu süreçte gerçekçi düşünelim. Saat 05:02 Ay-Jüpiter görünümü, iyi niyetli oluşumuzun bazen nasıl da bizi yorduğunu, hatta çoğunlukla bir çok noktayı görmezden gelmemize sebep olduğunu işaret ediyor. Bu saatlerde hem ailevi hem yakın çevremiz ve hem de ilişkimizle ilgili konularda eleştirel davranabiliriz. Saat 18:37-21:24 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Bazı pürüzler varsa, işler yolunda gitmiyorsa, bunları ele alalım. Daha önce farkına varmadığımız noktaları boşluk etkisinde görebilmek mümkündür. Ancak bu süre içinde gelen yeni  haberlere dikkat edelim. Söz vermemeye, verilmiş sözümüz varsa yerine getirmeye  özen gösterelim. Saat 21:24 Ay-Yengeç burcu seyri, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizde, ailevi değerleriniz ve aşk hayatınızla alakalı meselelerde daha fazla etkilidir. Duygularınızın gayet iyi farkında olarak değerlendirmede bulunmanızı, iyimser düşünmenizi sağlayıcıdır. Yaklaşımlarınızla saygınlık uyandırırsınız. Birlik beraberlik temalarına bir hayli önem verirsiniz. Güven dolu yarınlar hepimizin olsun. Gönlümüzden geçenler bize eş olsun dileğimle,

17 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın konumu, çevre ilişkilerinizde uyumlu olmanızı sağlıyor. Arkadaşlarınız ve ailenizle aranızda duygusal bağlarınız güçleniyor. Koruma içgüdünüzün yoğun olacağı bir gündesiniz ve isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Fakat, tüm iyi niyetli yaklaşımlarınıza rağmen farklı fikirde olan kişilerle aranızda problemler oluşabilir.

17 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nasıl davranacağınızı önceden tahminde zorlanan meslektaşlarınız,arkadaşlarınız, akrabalarınız veya aileniz şaşırıyor olabilirler. Duygusal ve aşırı tepkiler vermekten kaçınmanız, kendinizi kuvvetsiz duruma veya tuhaf ya da kötü bir pozisyona düşürebilecek düşüncelerden, varsayımlardan ve açıklamalardan kaçınmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kova burcuna geçen Venüs, Mart ayının ikinci haftasına kadar, aşk hayatımız veya arkadaşlık ilişkilerimizde kendimizi farklı ve özgür şekilde ortaya koymamızı sağlayabilir. İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak. Partneriniz sevgiliniz olduğu kadar en iyi arkadaşınızsa sorun yok demektir. Grup aktiviteleri, ekip çalışmaları için de uygun bir zaman diliminde olacağız. Bugün sabah saatlerinde aynı an da çok fazla işle uğraşmak veya aynı an da çok fazla mesaja cevap vermek, telefona geri dönmek durumunda olmamız dağılmamıza neden olabilir. Ancak, bunun dışında haber akışının hızlı olduğu, destekleyici desteklere açık, yeni gelişmeler ve haberlerin gündemde olabileceği bir gündeyiz. Olumlu olanakları, fırsatları ve koşulları en iyi şekilde değerlendirmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

17 Şubat 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir. Güven aradığımız kişilere çekildiğinizi hissedebilirsiniz. Geçmişe ait konular tekrar açılabilir. Babanızla ilgili konuları göz ardı etmemeye çalışın. Sabah saatlerinde işinizle ilgili konularda daha ciddi davranabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla sorumluluk aldığınızı hissedebilirsiniz.

17 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DEĞİŞİK yöntemlerle çalıştığınız için farklı alternatifleri hemen görebiliyorsunuz. Sadece kendinize güvenmek istiyorsunuz.

17 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Şubat 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla gerek ikili ilişkilerinizden gerek sosyal ilişkilerinizden izole olabilirsiniz. Platonik ve gizli aşklara olan eğiliminiz artacak. Bu dönemde yalnızlığı ve yazmayı seveceksiniz.

17 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizdeki elektronik eşyalarla ilgili konular yahut haberleşme araçlarınızın yenilenmesi gibi konuları akşam saatlerine kadar tamamlamaya çalışmalısınız. Bir parça yorgunluğunuzu atıp belki yeni almış olduğunuz sinema sisteminde huzur bulabileceğiniz bir film izleyebilirsiniz. Geceyi hobilerinizle ve size güven verecek aktivitelerle değerlendirmeye çalışmalısınız. Genel olarak ise; bugün Ay saat 17:37'de boşluğa girecek ve 22:30'da Yengeç burcuna geçiş yapacak. Akşam saatlerine kadar Ay İkizler etkisini yaşamaya devam edeceğiz. İletişim konularında daha yavaş ilerleyebiliriz. Elimizdeki işleri tamamlamakta, dikkat ve odaklanma gerektiren işleri daha sonraya ertelemekte fayda var. Ay‘ın Yengeç burcuna geçtiği geç saatlerde evde vakit geçirmek, ailemizle birlikte olmak ve evimizle ilgili işlere ağırlık vermek isteyebiliriz. Bol sıvı tüketimini ihmal etmemeliyiz.

17 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgilerinizin gittikçe güçleneceği bir gün yaşayacaksınız. Bu aile ilearasında kaldığınızda faydalanabileceğiniz bir özelliktir. Aile büyüklerinizin veya üstelerinizin üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını veya size haksızlık yaptıklarını düşünebilirsiniz.

17 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 25' 15" R
Ay
Oğlak
11° 19' 43"
Merkür
Koç
16° 32' 39"
Venüs
Koç
29° 43' 31"
Mars
Balık
28° 55' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 58"
Satürn
Balık
16° 29' 01"
Uranüs
Boğa
22° 17' 17"
Neptün
Balık
28° 52' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 01"
Lilith
Başak
23° 13' 23"
True Node
Koç
15° 23' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>