Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda duygularınızı rahatlıkla ifade edebileceğiniz ve sevdiğiniz kişiyle uyumu yakalayacağınız bir gündesiniz. Özellikle fikir paylaşımları içine gireceksiniz ve birlikte yeni kararlar alabileceksiniz. İlginizi çekecek yeni insanlarla tanışabilir yeni konularla ilgilenebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle birlikte değişik ortamlara girebilir ve güzel vakit geçirebileceksiniz. Duygusal konularda yeni kararlar almak ve girişimlerde bulunmak için uygun bir günde olmayacaksınız.

İş yaşamınızda zihinsel olarak son derece üretken olacağınız ve yeni düşünceler geliştirebileceğiniz bir gündesiniz. Birbirinden çok farklı konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Kısa sürede hedeflerinize varacağınız bir şekilde stratejiler geliştireceksiniz ve bu konuda kararlı davranacaksınız. Yeni teklifler alma ihtimaliniz olacaktır ve bu teklifleri olumlu olarak değerlendirmelisiniz. İşinizle ilgili konularda yapacağınız girişimlerin sonuçları sizin için olumlu olacaktır.

Maddi konularda daha çok küçük sorunlarınızın üzerine yoğunlaşmayı tercih edeceğiniz bir gündesiniz ve bu sorunlarınızı çözümlemede başarılı olacaksınız. Ancak beklemediğiniz bazı gelişmelerle karşılaşma ihtimaliniz olacaktır.

Karar değiştirme eğiliminiz var ve aldığınız kararları yeniden gözden geçireceksiniz. Bir seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata olumlu bakıyorsunuz ve gelecekle ilgili umut içindesiniz. Bu umudunuzu boşa çıkarmayacak gelişmeler yaşayabilirsiniz. Akşam üstü alacağınız bir davet, uzun zamandır görmediğiniz dostlarınızla buluşmanızı sağlayabilir. Dostlarınız son zamanlardaki canlılığınızı yeni ilişkinize bağlıyor. Bu halinizi ilişkinizin yanı sıra, sizi bugünlerde taşıdığınız pozitif enerji de etkiliyor.

17 Şubat 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 08:01 Ay-Neptün görünümü, çalışma hayatınız, günlük yaşam, çevre değişimleri, eğitim-iş-girişim anlamındaki konular üzerinde hayallerinizi gerçekleştirmek anlamında size destektir. Saat 17:18 Ay-Merkür görünümü, fikirlerinizi ifade edebilmek, ortaya koyabilmek yönündeki mücadelenizin işaretçisidir. Bir şeyler sizi engelliyor olabilir. Ancak bu başarısız olduğunuzu göstermez. Sadece zamana ihtiyacınız var. Siz araştırmaya, kendinizi geliştirmeye devam ediniz. Saat 22:38-18 Şubat saat 21:52 Ay-Boşluk etkisindeyiz. Sezgiler yükselir. Etrafımızdaki insanlara şöyle bir bakarız. Ancak dikkatli bir şekilde iletişimde bulunmak lazımdır. İçinizdekileri dışarı yansıtırken temkinli olmakta yarar vardır. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali durumlar oluşabilir. Haksızlıklara tahammül gücünüz düşüktür. Günümüz güzel gelişmelerle şenlensin. Canı gönülden sevgilerimle,

17 Şubat 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlgilendiğin bazı konuların sonlandığını görebilirsin. Eksik işlerini toparlamak, kendini daha iyi hissetmene neden olacak.

17 Şubat 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygulu ve hassas yapınızla gerçeklerden uzaklaşma eğilimine girmemeniz gerekmekte. Eğitim,ticaret ve seyahatlerinizi ilgilendiren konularda önemli fırsatlar oluşabilir. Ufkunuzu genişletme zamanı.

17 Şubat 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi yeniliklere açık hissedebilirsiniz. Daha fazla şey keşfetmek için yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla organizasyon yapabilirsiniz. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz işler için mücadele vermeniz gerekebilir. Teknik konular gündeme gelebilir. Gün içinde düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanabilir.

17 Şubat 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizden yaşça büyük olan kişilerin engin bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyorsunuz. Ancak aşık olduğunuz kişi hakkında bu kadar araştırma yapmanız sorun yaratabilir.

17 Şubat 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahate ve ticarete dayalı işlerinizde ve eğitim konularınızda kendinizi gösterebilirsiniz. Bugünlerde birçok konuyu düşünecek, süzgeçten geçirecek ve buna göre hareket edeceksiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel aktivitelerinizin derine ineceği bir gündesiniz. Ancak yanıltıcı etkiler olacağından herhangi bir başlangıca yönelmekten ziyade daha akışta kalıp elinizdeki mevcut konulara akılcı halde kafa yormanız daha doğru olacaktır.İşinizi ve toplumsal statünüzü daha fazla irdeleyebileceğiniz bir ruh durumuna eğilimli olacaksınız. Arkadaşlarınıza bakış açınızı değiştirip dönüştürebilen bazı duygusal farkındalıklar önünüze gelebilir. Gece geç saatlerde akışta kalmayı denemeli ve keyif aldığınız aktivitelerle zaman geçirmelisiniz.

17 Şubat 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgilerinizin gittikçe güçleneceği bir gün yaşayacaksınız. Bu aile ilearasında kaldığınızda faydalanabileceğiniz bir özelliktir. Aile büyüklerinizin veya üstelerinizin üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını veya size haksızlık yaptıklarını düşünebilirsiniz.

17 Şubat 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 52' 44"
Ay
Akrep
20° 51' 28"
Merkür
Koç
26° 19' 25"
Venüs
Balık
21° 15' 11"
Mars
Balık
04° 44' 47"
Jüpiter
Boğa
16° 44' 02"
Satürn
Balık
13° 16' 08"
Uranüs
Boğa
20° 38' 54"
Neptün
Balık
27° 47' 53"
Plüton
Kova
01° 49' 17"
Chiron
Koç
18° 46' 36"
Lilith
Başak
19° 45' 53"
True Node
Koç
15° 35' 51"
Son Güncelleme : 29/03/2024 05:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>