Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Umudunu Kaybetmiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Bugün geçmişe doğru bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Gün boyunca bu enerji sizi biraz nostaljik bir moda sokabilir. Belki de yaşadıklarınızı şimdiki hayatınızla kıyaslayarak son tatilinizde olanlar hakkında kafa yorabilirsiniz. Ya da yıllar öncesinde kalmış ama sizin için romantik açıdan önemli birini hatırlıyorsunuzdur. Eski sevgilinizin ne yaptığını merak edebilirsiniz. Belki de bu kişiye yazmalı veya onu aramalısınız.

Bugün evde kalmak ve kimseyle konuşmamak isteyebilirsiniz. Eğer gerçekten dışarı çıkmaya karar verirseniz, kafanızı çevirdiğiniz her yerde karşıtlıklar ve engellerle karşılaşmaya hazırsınız demektir. Bunu olumsuz bir şey olarak görmek yerine, başarmak istediğiniz şeyde daha fazla çalışmak için teşvik olarak kullanın. Sizi dolduruşa getiren güçler var, bu yüzden güvenle ve cesurca hareket edin. Duygularınızı açığa çıkardığınızdan emin olun, aksi takdirde bu duygular içinizde çürüyecek ve size iyilikten çok zarar verecektir.

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Öz gelişimine odaklanabileceğin bir gün. Seni daha sağlıklı, varlıklı ve mutlu yapacak planları uygulamaya koyabilirsin. Beslenme planı, finansal strateji veya yeni bir felsefe. Hayatında yeni bir sayfa açmaya hazırsın. Dramatik değişiklikler de seni bekliyor. Bırak tutkun ve kararlılığın büyüsün, sen de bu yeni yola gir.Bugün bazı misafirleriniz olabilir ve muhtemelen onları dört gözle bekliyorsunuz. Fakat planlarınız iletişim eksikleri, gönderilemeyen mesajlar ya da trafik sıkışıklığı gibi diğer engeller yüzünden aksayabilir. Tüm bunların hevesinizi kırmasına izin vermeyin. Başarmaya çalıştığınız şey, ufak tefek engellere takılsa da, sonunda meyvesini verecek. Pes etmeyin ve bu akşamın tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, vazgeçme. Bir şeyde başarısız olmak seni çok kötü hissettirebilir ve yüzün kendini unutturana kadar kafanı kumun içine gömmek istemene sebep olabilir. Ama başarmak eğer senin için önemliyse, bu korkunun ve utancın üstesinden gelmelisin. Çoğu kişi bir kereden daha fazla çabalamak zorunda kalır başarıya ulaşmak için, özellikle önemli bir amaca ulaşmaya çalışıyorlarsa. Kendinden asla vazgeçme. Hedeflerin için ne kadar çabalarsan çabala, buna değecek.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İşinizde oldukça cesur ve kendinizden emin bir şekilde ilerliyorsunuz. Başarılarınızın yöneticileriniz tarafından takdir görmesi size daha çok çalışma arzusu getirebilir. Bununla birlikte geçmişte kalan ilişkiler yeniden kafanızı kurcalayabilir.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda ve yaptığın yatırımlarda beklediğin sonuçları alamayabilirsin. Merkür Retrosu yaptığın planların seyrinde ilerlemesini aksatabilir. Bu durum seni geriye atsa da mücadele etmekten vazgeçmiyorsun. Kariyer hedefi olan bir Balık burcuysan, çalıştığın yerdeki sorumlulukların artması seni korkutmasın, bu artış olası bir terfinin habercisi olabilir. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, beklenmedik birisinden duyacağın şeyler seni şaşırtabilir.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dağınık hayat enerjinizi toparlayıp gerekeni yapın. Cesaretin içinde deha, güç ve mucize vardır. Başarı kendi ivmesini yaratır. Şimdi harekete geçme günü denilebilir.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularla ilgili daha fazla çaba gösterebilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Hedefe ulaşmak için risk alabileceğiniz zamanlar var. İlerleyen zamanlarda biraz daha zor koşullar olabilir. İşlerinizi öğleden sonraya bırakmayın.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bebek düşünen Balık'lar için oldukça uygun bir süreç. Ayrıca girişimci olan Balık'lar da mesleki konularda birtakım şans ve avantajlara sahip olabilirler.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür retrosu bugün başlıyor. Burcunuzda geri giden Merkür iletişimde dağınıklığa yol açabilir. Kendinizi doğru ifade etmekte veya anlatmakta zorlanabilirsiniz. Alınganlık ve yanlış anlamalara dikkat etmelisiniz.

17 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlerlemenize engel olan tek şey inatçılığınız. Burnunuzun dikine gitmeyin size verilen öğütleri dinlediğinizde daha başarılı olduğunuzu göreceksiniz.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün kariyer evinizde seyahat edecek. Bugün işinizle ilgili konulara kafa yorabilir, kariyerinizi ne yönde ilerletmek istediğiniz üzerine düşünebilirsiniz.Ay ile burcunuzda seyahat etmekte olan Neptün arasındaki sert etkileşim kariyerinizle ilgili konularda kafa karışıklıkları yaşayabileceğinizi gösteriyor. İş hayatında duygusal kararlar almamaya çalışın.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgilerinizin gittikçe güçleneceği bir gün yaşayacaksınız. Bu aile ilearasında kaldığınızda faydalanabileceğiniz bir özelliktir. Aile büyüklerinizin veya üstelerinizin üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını veya size haksızlık yaptıklarını düşünebilirsiniz.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bilinçaltınıza yerleştirdikleriniz sizi yormaya, hayat kalitenizi bozmaya başladı ise hemen onlardan uzaklaşmanız gerekiyor. Bu ara çok fazla rüya görüyor, sürekli tekrarlanan mesajlar alıyor olabilirsiniz. İsteklerinizin peşinden gitmelisiniz. Kendinizi bir iyi bir kötü hissedebilirsiniz. Merkür bugün burcunuzda gerilemeye başladı, bunlar çok normal.

17 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; Merkür'ün burcundaki Retro'su; dalgınlık, unutkanlık ve reel hayattan kaçma isteğini artırabilir. Bu ara sözlerinin yanlış anlaşılması, kendini yeterince ifade edememen, unutkan ve dalgın olman olası. Dikkatli ve tedbirli olmalı, konuları gözden geçirmeden acele kararlar almamaya çalışmalısın. Bugün başlattığın işler kararsızlığın sebebiyle yarım kalabilir.

17 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 58" R
Ay
Oğlak
13° 33' 19"
Merkür
Koç
16° 35' 42"
Venüs
Koç
29° 55' 50"
Mars
Balık
29° 03' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 17"
Satürn
Balık
16° 29' 55"
Uranüs
Boğa
22° 17' 51"
Neptün
Balık
28° 52' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 35"
Lilith
Başak
23° 14' 29"
True Node
Koç
15° 22' 58"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>