Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Özverilisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Bilinçaltınız bugün oldukça aktif. Manevi yönden sezgileriniz olabilir ve bu gece çok tuhaf rüyalar görebilirsiniz. Ancak bu rüyalar çok karmaşık olabilir, muhtemelen bir arkadaşınız ya da sevgilinizle olan ilişkiniz hakkında size bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar. Gördüğünüz sembolleri listeleyin, sonra her birinin sizin için ne anlama geldiğini bulun. Bu sembollerin büyük olasılıkla hepsi kişisel. Bunu düşünün!

Çok titiz bir insansınız ve detaylara gösterdiğiniz ilgi size tanınırlık kazandırabilir. Rakamlarla veya bilgisayar verileriyle çalışıyorsanız, rakamlara dikkat etmeniz harika sonuçlar doğurabilir. İşinizin yanında durmaktan çekinmeyin. Bu, çevrenizdeki diğer kişilerin uzmanlığınızı takdir ettiğini anlamanız için iyi bir zaman. Alkışlara karşı rahat olmaya çalışın, çünkü gelecekte daha fazlası olabilir!

Eğer bugün büyük bir işbirliğiyle çalışan bir savaş gemisinin kaptanı olsaydınız, önemli bir stratejik karar alırdınız. Piyasa payınızı arttırmanız ve üretim araçlarını geliştirmeniz gerektiğinin farkında fakat aynı zamanda, kendini yenilemeyen işlerin ölüme mahkum olduğunu da biliyor olurdunuz. Bugün, aklınızdaki en önemli konu!

Lider rolünü üstleneceğin bir gün. Çocuklarının spor grubuna koçluk yapabilirsin ya da bir grup projesiyle ilgilenebilirsin. Dikkatini çekmeye değecek bir neden olacak. Bunu haftada bir iki kez yapmaya karar verebilirsin. Grup liderliği konusunda güçlüsün. Hatta yardım toplama gibi toplumsal projelere bile girişebilirsin.Bugün her yönden önünüz kesilmiş ve hiç çıkış yolu yokmuş gibi hissedebilirsiniz. Hayatınızdaki bir karışıklıktan sorumlu hissetmenize neden olan birtakım güçlü etkenler mevcut. Unutmayın ki söz konusu ortaklık olduğunda zıtlaşmak da uzlaşmak da her iki tarafın elindedir. Her şey için kendinizi suçlamayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün, biraz zulmedici geçebilir. Evini ve yuvanı ilgilendirecek can sıkıcı şeylerle karşılaşabilirsin. Acaba geçtiğimiz birkaç yıl içinde ev bütçene pek dikkat etmedin mi? Belki de önemli bir işi uzun süredir erteliyorsundur. Bugün evin başına yıkılmayacak olsa da (gerçek anlamda), artık yapılması gereken bakım-onarım işlerine girişmenin vakti geldi.

14 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda sağlığınızla ilgili herhangi bir sorun yaşıyorsanız doktor randevusu almayı düşünebilirsiniz. Bu acil bir durum değil ancak önlem almanız önemlidir. Bununla birlikt ebir arkadaşınızın davetine hayır diyebilir, yalnız başına zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi bir numaralı önceliğiniz yapın.

14 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Davranışların ve hareketlerin bazı kararların arifesinde olduğunun göstergesi olabilir. Kendini keşfetmek adına bazı hobilere başlayabilirsin. Uzun zamandır konuşmadığın kişiler seninle kontak kurabilir. Bu durum seni oldukça şaşırtıyor. Ailenle maddi konular hakkında birtakım konuşmalar yapabilirsin. Hem maddi hem de manevi anlamda desteğini bekleyen kişiler olabilir. Onlara karşı kayıtsız kalmıyorsun. Bugün araban ile bir arıza çıkabilir, kontrollerini tam yaptırdığından emin olmalısın. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgiline ellerinle hediye hazırlayıp sevgililer günü için sürpriz yapabilirsin.

14 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir işe niyetlenip, başlamak üzereyseniz sizin dikkatinizi dağıtabilecek ne varsa onları etrafınızdan ve gözünüzün önünden kaldırın. Kendinize düzenli bir ortam yaratın ve odaklanın. Bugün dikkat dağınıklığınız biraz fazla olabilir.

14 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için heves duyuyor olabilirsiniz. Özgürleşme isteği içinde yeni planlar yapabilirsiniz. Akademik konula gündeminizi meşgul edebilir. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde bütünü daha rahat görebileceksiniz. Yabancılarla ilgili konularla ilgili uğraşlar içinde olabilirsiniz. Akışta kalın.

14 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda içsel huzur ve dengenizin olması çok önemli. Her şeyi kontrol edemeyeceğinizi anlayarak akışına bırakırsanız kolaylıkla atlatarak hayattan keyif alabileceksiniz.

14 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgililer Günü'nü bulunduğunuz ortamın dışında, uzaklarda ya da belki bir seyahatte geçirebilirsiniz. Planlarınız konusunda organize davrandığınızdan emin olmalısınız.

14 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evdeki sorunlarınızdan uzaklaşmak istiyorsanız kendinizi meşgul edecek başka şeyler bulmalısınız. Sevdiğiniz bir alana yönelmeli ve enerjinizi bu alana yöneltmelisiniz.

14 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Sabah saatlerindeki Ay ve Uranüs karşıtlığının etkisiyle sürpriz mesajlar alabilirsiniz.Yurt dışıyla ve yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edecektir. Yeni eğitimlere katılma kararı alabilir, kendinizi geliştirmeye yönelik adımlar atabilirsiniz.

14 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi yoğunlaştırmak için ne kadar çabalarsanız çabalayın, aklınız, sürekli eviniz ve ailenize gidebilir. Eğer bir sorun yaşamıyorsanız, sizi doğrudan etkilediğinin farkında olduğunuz ev ortamını nasıl daha da olumlu kılabileceğinizi düşünebilirsiniz.

14 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Son zamanlarda biraz içe dönük yaşıyorsunuz. Bu durumu değiştirmek için uygun bir gün olabilir. Sevgilinizle, arkadaşlarınızla veya eşinizle dışarıya çıkabilir, sosyalleşebilirsiniz. Beklentinizi de çok yüksek tutmuyor olmanız güzel. Genelde hayal kırıklığı yaşıyorsunuz bu tarz özel günlerde.

14 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; hislerinin çok kuvvetli olacağı bugün romantik anlar yaşaman ve anın tadını çıkarman için gökyüzü seni desteklemekte. Dileklerini seçerek dilemeli ve şansını kullanmaktan çekinmemelisin. Sorun yaşadığın bazı konuların varsa bu dönemde kolaylıkla çözebileceğinin farkına varabilirsin. Oldukça keyifli bir gün.

14 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 58" R
Ay
Oğlak
25° 50' 03"
Merkür
Koç
16° 54' 34"
Venüs
Boğa
01° 03' 06"
Mars
Balık
29° 45' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 01"
Satürn
Balık
16° 34' 45"
Uranüs
Boğa
22° 20' 58"
Neptün
Balık
28° 54' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 40"
Lilith
Başak
23° 20' 33"
True Node
Koç
15° 21' 18"
Son Güncelleme : 30/04/2024 11:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>