Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Beklemediğin Kişiler Hakkında Konuşabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 80%

Kendini ifade etmenizin engellendiğini mi düşünüyorsunuz? Belki de hayatınızda bir yön belirlemek için daha fazla zamana ihtiyacınız var. Bugün, size yakın birinden çok fazla baskı hissedebilirsiniz. Bu kişinin taleplerini karşılamak zorunda kalacaksınız. Bunun can sıkıcı olabileceği gibi, bu kişiyle ortak ilgi alanlarınızın olduğunu bilmek sizi rahatlatabilir.

Bugün rüyalarınıza kulak verin. Etrafınızdaki insanlar muhteşem hayatlarını yaşıyor gibi görünürken siz bu sıkıcı rutine sıkışıp kaldığınızda sık sık kıskançlık hissine kapılıyor musunuz? Kendinizi bu monotonluktan kurtaracak tek kişi sizsiniz, bu yüzden şikayet etmeyi bırakıp harekete geçin. Değişim ilk başta göründüğünden çok daha kolaydır. Hayal gücünüzü kontrol altına alın ve en ulaşılamaz hayallerinizi bile gerçekleştirmek için çözümler üretin.

Bugün kendinizi, aynı ilgi alanlarını paylaştığınız bir arkadaş grubuyla çeşitli konularda ilginç tartışmalar yaparken bulabilirsiniz. Bu sizi belki bir grup olarak belki de tek başınıza gelecek planlar ve hedeflere yönlendirecek. Bu aktiviteden doğan bu mental uyarı, uzun bir zaman sizinle kalabilir. İlginizi çeken ne varsa not edin. Akşam için ise, Yatağa girmeden önce bir yürüyüş yapsanız iyi olur. Yoksa, uykuya dalamayabilirsiniz.

Bugün, uzun vadeli bir planının son vuruşunu gerçekleştirmek için enerjini kuvvetli bir şekilde kullanabilirsin. Cesaret ve azim seviyen yüksek ve olmadık başarılar elde etmen çok olası. Başkalarının imkansız olarak gördüğü projelerle ilgileniyorsan, bugün eyleme geçme günü. Peşinden git!Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zorlayıcı bir gün olacağa benziyor. Bir zamanlar kraliçeydin, çevren seni koruyan muhafızlarla doluydu. Şimdilerde, bir şey ilgiyi senin üzerinden çekmeye çalışıyor ve sana senin dışında da insanlar olduğunu söylüyor. Beklenmedik bir şekilde, sana dünyanın senin etrafında dönmediğini ifade eden bir mesaj gelebilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün fiziksel ve zihinsel sağlığınızı düşünmek için zaman ayırın çünkü oldukça ihmal ediyorsunuz. Beyninizi aşırı çalıştırırsanız veya problemlerle uğraşırsanız, fiziksel sağlığınız acı çekecektir. Bu yüzden sağlığınızı tekrar gözden geçirmek durumundasınız.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakınlarının arasında tartışmalar seni oldukça şaşırtabilir. Aralarını iyi zannettiğin bu insanların ilişkilerinin kopma noktasına kadar gelmesi seni üzebilir. Beklemediğin insanlar senin hakkında belli konuşmalar gerçekleştirebilir. Adının kulislerde geçtiğini duymak seni oldukça şaşırtabilir. Maddi anlamda yükselişe geçmek için alternativekollarını deneyebilirsin. Bugünü aliene ayırabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Balık burcuysan, akşam saatlerinde sevdiğin bir tiyatroya gitmek isteyebilirsin. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, eski sevgilinin sosyal medya mecraları üzerinden sana ulaşma çabalarını görebilirsin.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İsteklerinizi başlatırken ve kararlarınızı alırken daha hızlı ve pratik çözümler ile hayatınızı kolaylaştırabilirsiniz. Maddi anlamda yanılgılara açık bir gündesiniz. Dikkatli olun.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alan bir konu ya da tamamlanması gereken bir iş, hizmet ve düzen konuları öne çıkıyor. Sağlık ve başkalarına yardım etme konusu gündeme gelebilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Eğitim içerikli konulara bilinçli olarak eğilebilirsiniz. Yeni bir kitaba başlamaktan tutun da uzmanlık alanı geliştirmeye kadar her konuda başarılı olacağınız bir süreçtesiniz

8 Şubat 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte para konularında biraz daha rahat olabileceğiniz bir dönem başlıyor. İş yaşamında gelirlerinizi, kazançlarınızı artırma imkanınız olabilir. Harcamalarda ise bütçeye dikkat.

8 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir konuda başarılı olmak istiyorsanız kendinizi bitiş çizgisindeyken hayal etmelisiniz. Bunu yapmanız evrene doğru enerjileri yollayacaktır.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle Aslan burcunda seyahat etmeye başlıyor. Günlük rutinleriniz ve çalışma hayatınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Birlikte çalıştığınız kişilerle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulmak için yarın gerçekleşecek olan Dolunay'ı değerlendirebilirsiniz.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem hayatınızda hem de kendinizde ani değişiklikler yapabilirsiniz. Sürprizlere açık olun. Pozitif veya negatif olması bu zamana kadar yaptıklarınızın karşılığı niteliğinde olacaktır. Eğer hayatınız bu dönem kötü gidiyorsa kendinizi biraz sorgulamanız gerekir. İşler yolunda ise dönüp kendinizi tebrik etmeyi unutmayın!

8 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygularınız tam anlamıyla tavan yapacak. Her ne hissediyorsanız birkaç gündür, bugün aynı duyguları zirvede yaşayacaksınız. Kendinizi ortaya koymanız, değişmeniz ve çaba harcamanız gerekiyor. Atalar ne demiş; ne kadar ekmek o kadar köfte. Önce siz ekmeğinizi hazırlayın. İşler yoluna girecek ancak siz hareket ettikçe.

8 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; yaptığın işlerde daha fazla kazanç sağlayabilir, üstlendiğin projelerde liderliği ele alabilirsin. İş arkadaşların veya akrabalarına karşı da koruyucu ve yüce gönüllü davranabilir; onların maddi manevi beklentilerine duyarlı olabilirsin. Ancak gereksiz inatlaşmalar iletişimde sıkıntılara neden olabilir.

8 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 12' 22" R
Ay
Yay
24° 50' 51"
Merkür
Koç
16° 13' 53"
Venüs
Koç
28° 11' 06"
Mars
Balık
27° 57' 47"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 30"
Satürn
Balık
16° 22' 17"
Uranüs
Boğa
22° 13' 01"
Neptün
Balık
28° 50' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 45"
Lilith
Başak
23° 05' 03"
True Node
Koç
15° 27' 00"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>