Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Şaşırtıcı Durumlar İle Karşı Karşıya Geliyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Şubat 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 60%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, aşk bugün size tamamen beklenmedik bir şekilde ve tamamen üzüntülü ruh halinizden çıkarabilir. Bir kitapçıda ya da kafede sıradayken arkanızda duran kişiyle tanışabilirsiniz ancak nerede karşılaşırsanız karşılaşın çok dikkatli olun. Yavaş ve dikkatli hareket edin. Korku ve güvensizlik yaşatmadan bu kişiyi iyice tanıyın.

Bugün arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Zihniniz ve bedeniniz için gurur ve saygıyı arttıracak faaliyetlerde bulunun. Örneğin feminist hareket uzun bir yol kat etti, ama hala yapılması gereken çokvar. İlgilendiğiniz kısımla ilgili yardım etmek için görevinizi yerine getirdiğinizden emin olun.

Kendinizi bir şeylere adama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Bu profesyonel veyahayatınzla ilgili olabilir. Fakat bu konuya biraz fazla hızlı bir şekilde atlayabilirsiniz. Şu anda, bir şeyler sizi verdiğiniz sözleri tekrardan düşünmeye itiyor. Bu bir daha tek başınıza sözler vereceğiniz anlamına geliyor, daha ziyade partnerizle ortak bir karar alabilirsiniz.

Beklenmedik hisler bir anda ortaya çıkıp tahribat ve düzensizlik yaratabilir. Bu davetsiz misafirlerle başa çıkmaya hazır ol. Kilit nokta ise önüne ne çıkarsa çıksın aşırı tepki vermemek. Ne kadar sakin ve stabil olursan, o kadar iyi olacaksın. Büyük bir tepki vererek durumla mücadele etmeye çalışırsan, eline zarardan başka hiçbir şey geçmez. Ona kadar say, bir süreliğine kendinle baş başa otur.Heyecan verici bir haber sayesinde keşfetmeniz gereken bir gelişim fırsatından haberdar olabilirsiniz. Gelgelelim, normal şartlar altında hemen harekete geçecekken, bugün yalnızca 'bekle ve gör' tutumu sergilemeniz muhtemel. Bir süredir kendinizi göstermeye çalıştığınız için bu bakış açısı size uygun olmayacaktır. Endişelerinizin galip gelmesine izin vermeyin. Meraklı tabiatınızdan faydalanıp mümkün olan her şeyi öğrenin ve daha sonra bilinçli bir karar verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birkaç gün boyunca, sabrın adeta sonuna kadar test edildi ve işte seni batıracak ya da çıkaracak olan hakikati öğrenme vakti geldi. Yoğun bir gün geçirebilirsin, en derin motivasyonlarını ifade etmeye teşvik edilebilirsin. Bir otorite figürüyle yaşanabilecek bir zıtlaşma patlak verebilir. Anlayışlı ve dengeli kalmak için elinden geleni yap.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gezegensel yönlerden gelen etki, hissettiğiniz uyuşukluğa bir son verecek. Aktif bir şey yapmak için mükemmel bir gün. Yürümek, koşmak hem enerjinizi artırabilir hem de yaratıcılığınızı ortaya çıkarabilir. Temiz hava ve fiziksel efor, sağlığınıza da çok fazla katkıda bulunacaktır, bu yüzden bundan en iyi şekilde yararlanın. Bugün çalışmak zorunda olsanız bile akşamın tadını çıkarın.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelişmesini beklemediğin olayların, bir anda gerçekleşmesi seni bugün çok fazla şaşırtabilir. Yapmaya hazır olmadığın değişimleri bir an evvel yapman gerekebilir. Hayat sana mücadeleyi bırakmaman gerektiğini tekrardan hatırlatabilir. Bugün kısa mesafeli seyahatler gerçekleştirebilirsin. Hazırlıklı olamanda fayda var. Maddi anlamda sorunların olduğunu düşünüyorsan, bugün karşılaşacağın fırsatlar içindeki kaygıları azaltabilir. Kendi işini kurmak isteyen bir Balık burcuysan, bu süreçte yaşayacağın bir olay seni oldukça şaşırtabilir. İkili ilişkilere bugün daha temkinli yaklaşıyorsun.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişteki hayal kırıklıklarını artık unutmanız gerekmektedir. Anın güzelliğini keşfetmeye ve geleceğinizin hedeflerini belirlemeye doğru yönelmelisiniz. Yeni başlangıçlar ve yeni hevesler size iyi gelecektir.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi evinizle ilgili konular oluşturabilir. Sabah saatlerinizde eviniz için para harcamak isteyebilirsiniz. Aile içinde güvende hissedeceğiniz olaylar yaşanabilir. Yeni kararlar almak isteyebilirsiniz. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. İş hayatınızda çift taraflı durumlar yaşanabilir. Değişken durumlara karşı uyanık olmakta fayda var.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çözümsüz konuları zorlamadığınız, her şeyi çözmek zorunda olmadığınızın farkında bir yaşam biçimine geçerseniz olayların çok hızlı lehinize döndüğünü göreceksiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ortaklar, eşiniz, partneriniz ve dostlarınızla ilgili kaygılara açık bir zaman dilimi geçirdiğiniz için ilişkilerle ilgili motivasyonunuz ve güveniniz azalabilir. Ne var ki öğleden sonradan gece yarısına dek olan zaman diliminde, ilişkilerdeki problemler giderilirken, etkili ve olumlu diyaloglar geliştirip hemhayatınız hem de özel yaşamınızda kalıcı ve somut anlamda olumlu kararlar alabilir, kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir tabloya baktığınızda hissettiğiniz şeyler bugün sizi çok etkileyecek ve ilham verecek. Yeni yapacağınız işlerde kullanmak için yeni fikirler üretmeye başladığınızı fark edeceksiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay akşam saatlerine kadar İkizler burcunda seyahat etmeye devam edecek. Aile üyelerinizle ilgili konular ön planda olacaktır.Burcunuzda seyahat etmekte olan Venüs'ün Ay ile kurduğu sert etkileşim aile üyelerinizle anlaşmazlık yaşamanıza sebep olabilir. Akşam saatleri itibariyle hayatın keyifli yönlerine yönelebilirsiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bilinçaltınızdan kaynaklanan bir çeşit huzurluk yaşamanız ve bunun sonucunda da sosyal yaşamdan çekilerek içinize kapanmanız mümkündür. İç dünyanızda var olan duygular, değişimler ve dönüşümlere odaklanıp, onları tam kavrayamamanın verdiği sıkıntıyı aşmaya çalışabilirsiniz.

5 Şubat 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Doğum günleriniz yaklaşırken, yeni yaşınızda nasıl bir hayata sahip olmak istediğinizin planlarını yapabilirsiniz. Belki umut beslemek için iyi bir gün değil ama artık hayatınızdan neleri çıkarmak istediğinizi düşünmek konusunda iyi bir gün. Çalışmaya devam. 

5 Şubat 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; güne iyimser ve neşeli enerjilerle başlamana rağmenhayatında gösterdiğin hırs ilişki vebirliklerinde sorunlara neden olabilir. İçinde bulunduğun sosyal ortamda bir anda öfke patlamaları yaşayarak sonradan pişman olacağın hareketlerde bulunabilirsin. Duygusal açıdan tatmin olamayabilirsin.

5 Şubat 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 58' 54" R
Ay
İkizler
16° 36' 01" R
Merkür
Koç
23° 47' 38"
Venüs
Boğa
13° 08' 44"
Mars
Koç
07° 18' 20"
Jüpiter
Boğa
26° 16' 15"
Satürn
Balık
17° 23' 23"
Uranüs
Boğa
22° 54' 57"
Neptün
Balık
29° 11' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
21° 12' 04"
Lilith
Başak
24° 25' 53"
True Node
Koç
15° 11' 40"
Son Güncelleme : 10/05/2024 06:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>