Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tepkisiz Kalamıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Şubat 2020, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 40%

Son derece güçlüzekanız ve pratik becerileriniz, ilerlemenizi kolaylaştırmak için hayal gücü ve inovasyonla birleşiyor. Çok uzaklardan alınan bilgiler şu anda özellikle değerli olabilir. Arkadaşlarınızla ve komşularınızla olan ilişkiler sıcak, samimi ve işbirliğine açık olacak. Aşk hayatınızdaki ilişkiler de tatmin edici olabilir. Dışarı çıkıp, felekten bir gün çalmak ve iyi vakit geçirerek biraz stres atın!

Hayal gücünüz artabilir ve başkalarıyla paylaşmak istediğiniz parlak bir fikirle ortaya çıkabilirsiniz. Diğer insanlar, onların olmasını istediğiniz kadar açık olmasa bile, coşkunuzu sürdürmeye çalışın. Gezegenlerin etkileri meslektaşlarınız için biraz dikkat dağıtıcı olabilir. Kendi görevlerine odaklanabilir ve sizin düşüncelerinize karşı çok açık olmayabilirler. Başka bir gün onlarla paylaşmak için planlarınızı not edin.

Bugün bazı güçlü sezgisel anlar yaşayabilirsiniz. Her zaman ruhani bir tarafınız vardı ve bugün bu sezgiler size yardım edecek. Odadan içeri girdiğinde, o kişinin enerjisini okuyabiliyorsunuz. Eğer birsözleşmesi yapmak üzereyseniz, açığa vurulmamış şeylere dikkat edin! Sezgileriniz, satır aralarını okumanıza yardım edecek bu da cebinize para girecek anlamına geliyor.

İnzivaya çekilmiş kimseyi oynamak isteyebilirsin. Birveya kişisel projeye odaklanmış olabilirsin. Bütün zihinsel enerjin bu alana kanalize olabilir. Çalışmanı engelleyecek şeylere karşı neredeyse sıfır toleransın olabilir. İnsanlara biraz alana ihtiyacın olduğunu söyle. Aksi ve huysuz olma; ki öyle olmak istemediğini biliyoruz! Sadece görevlerini tamamlamak adına kesin sınırlar çiz.Birkaç gün boyunca, sabrın adeta sonuna kadar test edildi ve işte seni batıracak ya da çıkaracak olan hakikati öğrenme vakti geldi. Yoğun bir gün geçirebilirsin, en derin motivasyonlarını ifade etmeye teşvik edilebilirsin. Bir otorite figürüyle yaşanabilecek bir zıtlaşma patlak verebilir. Anlayışlı ve dengeli kalmak için elinden geleni yap.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yakınınızda bir toplantı ya da başka türden bir toplanma gerçekleşebilir ve bu uzun zamandan sonra etrafınızdan olan en heyecan verici şey olabilir. Bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Bu toplantıyla ilgili sosyal bir etkinlikler bugün çok fazla zamanınızı alabillir hatta neredeyse kendinizi yıpratacağınız noktaya kadar. Hızınızı kendinize göre ayarlayın ve çok yüklenmeyin.

4 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Farklı olmaya cesaret edin. Aynı saatlerde uyumak, aynı saatlerde yemek yemek, her gün aynı şekilde çalışmak... Kendinizi tekdüze bir halde hissedebilirsiniz. Bundan kurtulmanın tek yolu, benzersiz bir şey yapmanızdır. Yeni bir saç kesimi deneyin. Sizin için alışılmadık renkler giyin. İhtiyaç varsa, yeni bir kariyer düşünün.

4 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların sana karşı olan eleştirilerini bugün hiç mi hiç dinlemek istemiyorsun. Söylenen her lafı iğneleyen sözler gibi algılayabilirsin. Kardeşin ile aranızda belli belirsiz tartışmalar olabilir. Çok sevdiğin bir ürünün indirime girmesi seni oldukça sevindirse de maddi açıdan kendini zorlamak istemeyebilirsin. İşyerinde özellikle bugün zaman geçmek bilmiyor. Olasıseyahatleri yapmış olduğun planları alt üst edebilir. İlişkisini yeni sonlandırmış bir Balık burcuysan, bugün bir tartışma sonucunda tanışacağın kişi sonrasında seni oldukça şaşırtabilir.

4 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Üstlerinizle olan ilişkilerde bazı sert söylemlere hazırlıklı olmalısınız. Bu duruma çok kırılabilirsiniz ama kendinizi doğru bir şekilde ifade etmelisiniz. Kendinize tamda bu noktada güven duymalısınız. Kendinize inandığınız sürece halledemeyeceğiniz hiçbir sorun yoktur.

4 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle ilgili dedikodular, haberler gündeminizi etkileyebilir. Ailevi konularla ilgili hareketlilik söz konusu olabilir. Evinizde ufak tefek kazalar yaşayabilirsiniz, dikkatli olmaya çalışın. Öğleden sonraki saatlerde duygusal karmaşa yaşayabilirsiniz. Karar alınması gereken durumlar varsa akşam saatlerini beklemeniz daha uygun olacaktır.

4 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı sorumluluklar almanız gereken bu süreçte sizi fazladan sorumluluklar ile bunaltmaya çalışan, ya da kendi işlerini size yüklemeye çalışanarkadaşlarınız olabilir

4 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuza ilerleyen Merkür ile birlikte iletişime ve yolculuklara açık olabilirsiniz. Hayatınıza daha fazla hareketlik ve esneklik gelebilir. Yeni yerler görebilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İletişim çevrenizi ve sosyal ağınızı genişletebilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Evren size yeni bir proje başlatmanız için net ve güçlü sinyaller yolluyor. Bu sinyalleri görmezden gelmeyin ve projenizi başlatın.

4 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun zamandır kuşkulandığınız konular yavaş yavaş açığa çıkmaya başladı. Sevdiğiniz insana ne kadar haksızlık ettiğinizin farkına varacaksınız. Özür dilediğiniz takdirde her şey eskisi gibi olacak. İş ilişkileriniz içinde biriyle sürdürdüğünüz dostane yakınlaşmalarda, önümüzdeki günlerde hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Çok karlı bir alış verişin eşiğine geldiniz, bu fırsatı değerlendirin. Kilolarınızla ilgili problem yaşamak istemiyorsanız yağlı ve ağır yiyeceklerden kaçınmalısınız

4 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakınlarınızla katılacağınız çeşitli sosyal toplantılar ve diğer faaliyetler, sizi tahmininizden çok rahatlatabilir. Bu faaliyetler esnasında yeni kişilerle tanışmak ve onlarla samimi bir diyalog kurmak isteyebilirsiniz. Yabancı ülkelerden gelen kişilerle fazlasıyla ilgilenebilirsiniz.

4 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok fazla hareket edip, bolca aksiyon alacağınız bir gün olmasına rağmen, manen kendinizi çok uzakta hissedebilirsiniz. Yorgun hissetmeniz, bir şekilde moralsiz hissetmeniz gayet doğal. Evrenin enerjisi ile kavga etmeyin. Kendinizi akışa bırakın. Aklınızdan geçenleri uygulayamıyorsanız da hayal etmekten vazgeçmeyin.

4 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; anlayışlı ve fedakârca davranmana rağmen, işleri düzene koyamamanın huzursuzluğunu yaşayabilirsin. Bugün kendi içine dönerek fikirler üretebilir, araştırmalar yapabilirsin. Ailenle fikir birliğine vardığın konularda girişimlerde bulunabilir, evde tadilata kalkışabilirsin.

4 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 53' 40" R
Ay
İkizler
15° 20' 54" R
Merkür
Koç
23° 42' 19"
Venüs
Boğa
13° 02' 04"
Mars
Koç
07° 14' 11"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 59"
Satürn
Balık
17° 22' 58"
Uranüs
Boğa
22° 54' 38"
Neptün
Balık
29° 11' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
21° 11' 47"
Lilith
Başak
24° 25' 17"
True Node
Koç
15° 12' 10"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>