Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kararsızsın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

İşler sizin için gerçekten bir araya geliyor olabilir. Olayların yolunuza nasıl çıktığına bakarak hayatınızdan daha fazla memnun olacak, düzen ve huzur hissedeceksiniz. Acımasız mükemmellik arayışınız bazen sizi strese sokuyor, bu da hayattan zevk almanızı zorlaştırıyor. Ama şimdi kendinize ve yolunuza daha fazla inanıyor ve güveniyorsunuz. Bugün bunu sevdiklerinizle kutlamak isteyebilirsiniz.

Bugün yaptığınız her işte kendinizden biraz daha emin olmanız gerekiyor! Elbette faydalı olmak önemlidir, fakat kendinizi inkar etmek değil. İş yerinde, özgünlüğünüzü, kendi tarzınızı vurgulamayı düşünün. Unutmayınız ki, kapalı arkadaş ve aile çevresi dışında bile kendiniz olabilirsiniz. Sadece bir deneyin! Asla bilemezsiniz, insanlar sizi sadece kendiniz olduğunuz için sevebilir!

Dün bir girişimci olarak sabrınız sınanmış olabilir çünkü işle ilgili konular önemli ölçüde yavaşlıyor gibi görünüyor. Ne yazık ki, gecikmelere, beklenmedik etkinliklere, son dakika ayarlamalarına veya organizasyonla ilgili aksaklıklara katlanmak zorunda kalacaksınız. Hepsi umudunuz yitirmeniz için birleşmiş gibi. Öfkelenmenizin hiç bir manası yok. Uyum sağlayabilmek, bir girişimcinin en önemli özelliklerinden biridir, bugün bu özelliğinizi kullanma zamanı!

Fazla şımarmamaya gayret et. Eğer evdeki bir kutu donut seni çağırıyorsa bile bunlara karşı koysan iyi edersin. Zaman zaman kendini ödüllendirmek iyi bir şeydir. Yine de her zaman yapmak, özellikle de sağlığına zarar verecek şekilde yapmak fazla müsamahaya girer - sınırını bilmelisin. Sevilen, iyi bir şeyin çok fazla olması seni uzun vadede zedeleyecektir. Öyleyse cazibe kapını çaldığında arkana bakmadan uzaklaş!Bugün dışarı çıkıp bahçeyle ilgilenin. Bahçeniz yoksa bir bahçe yapmayı düşünebilirsiniz. Bugün toprakla temas etmek sizin için önemli. Bu yüzden kollarınızı sıvayın ve ellerinizi kirletin. Ayağınızın altındaki toprakla bağ kurmak hayallerinizi ilan edebilmek için önemli bir adımdır. Biraz tohum, gübre ve suluk alın. Bugün bir tohumun büyümesi için gereken besleyici çevreyi oluşturmak için son derece uygun bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer bugün insanlar huzurunuzu kaçırmaya başladıysa ya da görünüşünüzle ilgili zorlu anlar yaşattıysa, onları dikkate almayın. Hayatınızı istediğiniz gibi yaşamaya hakkınız var. Bu, aylardır yıkanmamış bir eşofman altı ile yırtık pırtık bir tişört giyip evin etrafında dolaşmaksa, bırakın öyle olsun. Kim olmak istiyorsanız o olun.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kabiniz normalden çok hızlı atabilir aşık olabilirsiniz. Bu akşamı özel biriyle geçebilirsiniz. Bununla birlikte arkadaşlarınızla aranızda bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Ancak herkesin farklı karakterlerde olduklarını unutmayın. Sonuçta herkes sizin gibi düşünmeyebilir.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birçok alanda önemli kararlar alman gerektiğini düşünerek güne başlayabilirsin. Özellikle çalışma ortamında düzenini değiştirmeni gerektiren şartlar gündeme gelebilir. Yöneticinle önemli konuşmalar yapabilirsin. Öncelikli isteğin işini ve pozisyonunu sağlama almak olabilir. Bu sebeple önemli kararlarını bu günlerde biraz ertelemelisin. Aile içerisinde bazı sorumluluklarını diğer fertlerle paylaşabilirsin. Üzerinde bugün daha fazla baskı olduğunu hissetsen de hepsiyle başa çıkmak için mücadele etmen gerektiğinin de bilincindesin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinle görüşmek sana iyi gelebilir.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla gelişebilecek herhangi bir problem ya da gerilime karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. Sorumluluklarınızı gerçek anlamda üzerinizde hissetmeniz gereken bir gün içerisindesiniz. Mümkün oldukça bunu daha iyi bir şekilde ortaya koyun.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle, kardeşlerle ilgili bir konu sizi daha ciddi düşündürebilir. Yakın çevrede konuşmalar, ziyaretler de önemli olabilir.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlarınızla geçinmekte sorun yaşamazken, üstlerinizin üslubundan çok verim alamayabilirsiniz. Sakin kalmalı ve kendinizi nezaketle ifade edebilmelisiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kısmet dolu bir gün. Şansınız ve olayların akışı sizi hedefinize doğru hızla götürmektedir. Maddi ve manevi bakımdan kazançlar sağlamanız artık kolay olacak. Bazıarkadaşlarınızdaki önyargılı yaklaşımları çalışma hayatının klasik devinimleri olarak ele almak, zaman içersinde problemsiz ilişkileri getirebilir. Bu aralar içtiğiniz şeylere dikkat etmeli, soğuk gıdalardan uzak durmalısınız. Boğaz ve ses kısılmaları bir süre sizi uğraştırabilir

1 Şubat 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gireceğiniz yeni bir ortamda mükemmel insanlarla tanışacaksınız. Çoğuyla aynı düşünce yapısına sahip olmanız sizi çok mutlu edecek.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle Boğa burcunda seyahat etmeye başlıyor. İletişimle ilgili konular ön planda olacaktır.Yakın çevre üyelerinizle veya kardeşlerinizle keyifli vakit geçirmek için uygun bir gün. Sabah saatlerinde gerçekleşecek olan Ay ve Uranüs kavuşumuyla yakın çevrenizden alacağınız sürpriz haberlere hazırlıklı olun.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkiler konusunun ön planda olacağı bir gün... Mevcut olan tüm ilişkilerinizi ve bağlantılarınızı güçlendirebileceğiniz gibi, yenilerini kurmak için de çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yine de yeni tanıştığınız kişilere dikkat etmelisiniz; bazı insanlar bugün pek de göründükleri gibi olmayabilir.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İç dünyanızla bağlantıyı tamamen kesmiş durumdasınız. Ya hayallerinizde yaşıyorsunuz ya da sosyal çevrenizle. Sürekli değişim, sürekli hareket halindesiniz. Bol bol seyahat edecek ve yeni yerler keşfedeceksiniz. Bu arada yeni kurslar ve eğitimler de söz konusu olabilir.

1 Şubat 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; içinde bulunduğun çevreden ve yakın arkadaşlardan destek alarak kendini daha güçlü bir şekilde ifade edebilirsin. Kısa yolculukların planlarını yapabilir, kişisel gelişimine katkıda bulunacak eğitimlerle ilgili girişimlerde bulunabilirsin. Yakın çevrenle ilişkilerinin güvenirliğini değerlendirerek, bazı ilişkileri gözden geçirebilirsin.

1 Şubat 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 52' 03" R
Ay
İkizler
14° 57' 45" R
Merkür
Koç
23° 40' 41"
Venüs
Boğa
13° 00' 01"
Mars
Koç
07° 12' 55"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 35"
Satürn
Balık
17° 22' 50"
Uranüs
Boğa
22° 54' 33"
Neptün
Balık
29° 11' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 41"
Lilith
Başak
24° 25' 06"
True Node
Koç
15° 12' 19"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>