Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Bahaneleri Bırakmalısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ocak 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün sizi rahatsız eden ya da ilham veren bir şey hakkında fikrinizi belirtmeye karar vererek eyleme geçebilirsiniz. İş ortamınızda bazı güçlü hisler uyandıran bir şeyler oluyor olabilir. Gerçek duygularınızı dile getirmekten korkmayın, çünkü gerçek olduğunu düşündüğünüz şeyin arkasında durmalısınız. Kişisel yaşamınızda, sevdiğiniz bir kişiye açık ve dürüst olmanızı gerektiren bir sorunla karşılaşabilirsiniz.

Bugünün gezegensel açıları, başkalarına uyum sağlama ihtiyacınızı vurgulayacaktır. Genel olarak, bu Balık için ciddi bir çalışmayı temsil eder! Gezegensel enerji, başkalarıyla anlamlı bir alışveriş yapmak istiyorsanız o noktada size yardımcı olacak ve ilişkileriniz için kendinize de bir şeyler katmanız gerekecek. Bunun üzerine düşünün.

Bugün beklenmedik bir miktar para gelebilir. Çok büyük bir miktar olmasa da, işinize yarayacak gibi duruyor. Belki borç para verdiğiniz biri size sonunda paranızı ödeyebilir ya da uzun süredir elden çıkarmak istediğiniz bir eşyanızı sonunda satabilirsiniz. Bu her ne olursa olsun, bu parayı bir arkadaşınızı akşam yemeğine çıkararak kullanmak isteyeceksiniz. O zaman, iyi eğleceler!

Düşünce biçimine disiplin hakim ve bu da hedeflerine doğru yaklaşmanı destekliyor. Her bir sorunu anında çözmeyi bekleme; fakat yakında meseleleri çabasız ve temizce çözmeye elverişli olacaksın. Bir kez bir olayın ayrıntılarına inip gerekli planı ve hazırlığı yaptın mı, sonrasında parçaları birleştirip ürünü yaratmak kolay olacak. Şu ara olaylardan biraz uzak dur; özellikle duygusal olarak bağlanma veya karışma.Son birkaç gündür yaşadığınız aşırı stres partnerinizle tartışmaya girmenize neden olabilir. Bu katiyen bir felaket değil ancak gününüze gölge düşürmesi muhtemel. En iyisi birkaç dakika uzaklaşmanız ve etrafta kimse yokken bütün negatif enerjinizi atmanız olabilir. Böylece ailenizle, arkadaşlarınızla ve hayatınızdaki adam ya da kadınla yüz yüze geldiğinizde daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir anda, kendini yükseklerde süzülüyorken bulacaksın. Hızlı, sosyal yönden duyarlı bir gün olacak ve bu durum insanları, kendilerini başkalarına açmaları için cesaretlendirecek. Bu sırada, çevrendekilerden büyük ölçüde destek göreceksin. Bu desteği kollarını açarak karşıla. Güçlü takım ruhu yardıma hazır beklerken, işleri tek başına yürütmeye çalışma.

26 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Seyahat düşünceleri bugün aklınızda olabilir. Uzun zamandır gitmek istediğiniz bir yere gitme düşüncesini hayata geçirebilirsiniz. Bir arkadaşınız ya da sevgilinizle size eşlik edebilir. Seyahetin keyfini çıkarın!

26 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal savunmaya geçmek için çok sebep aramıyorsun. Kendini ifade ederken, çözüm üretmek yerine bahane üretmeyi tercih edebilirsin. Sürekli savunmaya geçmen, olayların çözümünü geciktiriyor, farkında mısın? Ayrıca yine bugün aile büyüklerinin arasında uzun zamandır devam eden küslükler ön plana çıkabilir? Evli bir Balık burcuysan, eşinin yaşadığı sorunlarla ilgilenebilirsin. Üzerindeki sorumluluklardan bahaneler ile kaçmayı düşünmek uzun vadede hiç işine yaramayacaktır.

26 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hem ev hem de çalışma ortamında kendinizi germemeli ve tepkilerinizi hiç hak etmeyen insanlara karşı yönlendirmemelisiniz. Çevrenizdeki insanları dost ve düşman ilan etmek için acele etmeyin. Sadece temkinli davranın.

26 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün tam olarak bilemediğiniz konularda riske girmemelisiniz. Aynı zamanda üzerinde düşündüğünüz paraya ya da güvene yönelik konular olabilir.

26 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında mutluluğu yakalacağınız bir süreçtesiniz. Partnerinizle şefkatli bağlantı kurabilirsiniz. İkili ilişkilerin hayatınızda önem kazanacağı bir süreç içerisindesiniz.

26 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünlerde kariyer ortamınızdaki konuşmalar, bazı tavırlar size etik ve uygun gelmeyebilir. Nasıl harekete geçeceğinizden emin olamayabilirsiniz. Bekleyip görmek daha iyi olabilir.

26 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşler sizin istediğiniz gibi gitmeyince sesinizin tonu hemen yükselmeye başlıyor ve karşınızdakini kırıyorsunuz. Daha hassas davranmalısınız.

26 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün 12. evinizde Ay ile Merkür kavuşuyor. İnsan psikolojisini daha iyi anlamak adına araştırmalar yapabilirsiniz.Gizli kalmış konularla ilgilenebilirsiniz. Arkanızdan yapılan dedikodular karşınıza çıkabilir.

26 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz, hayatınızın herhangi bir alanında ortaklık kurduğunuz kişiler etrafında geçebilir. Onları incelemeye ihtiyaç duyabilir. Hayatınızda size destek olan insanlara hayatın yükünü vermek için imkanlar ile karşılaşacak ve yardım almayı deneyimleyeceksiniz.

26 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kurduğunuz hayalleri taşıyamaz hale geldiniz. Bu sebeple bir an önce adım atıp, en azından bazıları için girişimde bulunabilirsiniz. Yabancı, başka dine mensup veya sizden bir şekilde farklı olan biri ile bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda farklı bir yükselme söz konusu olabilir.

26 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; sezgilerinin güçlü olduğu bir gün olsa da ani fikirler ve hızlı kararlar almamaya özen göstermelisin. Grup olarak çalışman gereken bir projede bazı sorunlarla ya da anlaşmazlıklarla karşı karşıya kalabilirsin. Planlarını ve hedeflerini tasarlayıp gözden geçirebileceğin sakin bir hafta sonu da olabilir.

26 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 00' 26" R
Ay
Terazi
25° 15' 03" R
Merkür
Boğa
06° 29' 37"
Venüs
Boğa
25° 56' 09"
Mars
Koç
15° 14' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 43' 24"
Satürn
Balık
18° 07' 03"
Uranüs
Boğa
23° 31' 09"
Neptün
Balık
29° 26' 33"
Plüton
Kova
02° 01' 51"
Chiron
Koç
21° 44' 03"
Lilith
Başak
25° 35' 03"
True Node
Koç
14° 56' 11"
Son Güncelleme : 20/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>