Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hayatına Müdahale İstemiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Çapkın bir meslektaşınızın ilgisi karşısında şaşırabilirsiniz. Gün boyunca, bu kişi size olan romantik ilgisini ifade eden mesajlar gönderiyor olabilir. Bunlara cevap verip vermeme konusunda karar vermeniz gerekecek. Şu anda bir ilişki içindeyseniz, belki de bu mesajları görmezden gelmek en iyisidir. Ancak eğer bekarsanız, bu ilginç durumu biraz daha keşfetmek isteyebilirsiniz.

Her şeyden çok güçlü duygularınız, sahip olabileceğiniz çok dar kafalı zihinsel durumunuza karşı geliyor. Başkaları tarafından manipüle edilmediğinizden emin olun, belirli bir şekilde davranmanız gerektiğini düşünün. Çekimleri aradığınızı unutmayın. Hiçbir şey bu noktada mantıklı görünmüyorsa, bunalmamaya çalışın. Derin nefes alın ve sakin olun. Her şey yoluna girecek.

Beyniniz bugün özellikle hızlı ve aktif çalışıyor olabilir. Bu nedenle, günün çoğunu kitap okumak, yazmak veya bir şeyler öğretmek gibi entelektüel aktivitelerle geçirmek istemeniz muhtemel. İnsanlarla iletişim kurmak, gününüzü güzel kılmak için başka bir yol olabilir, bu yüzden telefonda uzun zaman geçirebilirsiniz. Karşılaştığınız bir çok fikri yazmak isteyeceksiniz çünkü onları ilginç bulup daha sonra hatırlamak isteyebilirsiniz.

Hatanın olmadığı bir gün. Hatta kaygan ve değişken doğan, hiç kimse fark etmeden çatlaklar arasından yol alarak yolunu bulacak. Yine de, sahnenin ortasında rol alman gerektiğini öğrenebilirsin. Tercih senin tercihin olduğu sürece bir sıkıntı yok. Senin için bugün bağımsızlık temel tema. Zincirlerini kırdıkça genel modunun da o kadar iyi olduğunu göreceksin.Eğer düzgün organize olduysan ve hazırlandıysan, günün dingin ve yumuşak geçtiğine tanık olabilirsin. Fantastik hayallere ve ilginç fikirlere kendini bırakmaktan çekinme. Normal günlük rutinin kırma hakkını kazandın. Tabi eğer görevlerini bir süredir aksatıyorsan, şu sıralar önümüzdeki günlerini planlayarak zaman kazanman gereken günler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Oldukça aktif bir insansınız, ancak bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Eğer aktivitelerinizle alakalı çevrenizden yardım isterseniz, neye ihtiyacınız olduğunu çoğunlukla anlamayacaklardır. Neden sürekli hareket etme ve bir şeyler yaratma ihtiyacı hissettiğinizi merak edecekler. Bugün bu sebeple biraz yorucu ve karışık geçebilir.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bazı sıkıcı evrakların bugün yapılması gerekebilir. Faturaların ödenmesi, bankaya yatırılması ve yeni hesapların açılması gerekebilir. Gelecek için yeni planlar oluşturmak için biraz zaman harcayabilirsiniz.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kimse sana dokunmasın, tek isteğin bu! Yalnız vakit geçirmeyi seven biri olarak bugün de kendini kalabalıktan soyutlayıp, bireysel hareket etmeyi tercih edebilirsin. Anlayacağın bugün keyifsiz hissedebilirsin. Yanlış anlaşılmamak adına günlük burcunu bugün yakın çevrene okutmayı da ihmal etme! İkili ilişkilerinde biraz utangaç olabilirsin. Kararlarına ve düzenine kimsenin müdahale etmesini istemeyebilir, bu konu hakkında ailen ile münakaşaya girebilirsin.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızda bazı yol ayrımları içinde olmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza ve beslenme şeklinize dikkat etmelisiniz. Hayatınızı doğru ilkeler benimseyerek yönetmeyi seçin. Emekleriniz boşa gidiyormuş gibi gelmesin. Biraz daha sabırlı olun.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sosyal konularınız gündeminizi meşgul edebilir. Gelecek beklentilerinizle ilgili daha fazla sorumluluk almak durumunda kalabilirsiniz. Uğraştığınız konulara bakış açınız ciddileşebilir. Ailenizle ilgili konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. İkili ilişkilerde dengede kalmaya özen göstermeniz gereken zamanlardasınız.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ve işlerinizi yoluna koymak isteyebilir ve bu konuda başarılı olabilirsiniz. Kafa karışıklığı yaşadığınız konularda dostlarınızdan destek almaktan çekinmeyin.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sosyal çevrenizden destek almak size iyi gelecek. Hedeflerinize odaklanabilirsiniz.

22 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi bir aksiyon filmindeymiş gibi hissedebilirsiniz. Tek eksiğiniz etrafınızda çarpışan arabalar! Ancak merak etmeyin, birkaç saat içinde eski düzeninize dönmüş olacaksınız.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat etmekte olan Neptün, Yay burcunda seyahat etmekte olan Ay ile sert etkileşim içinde olacak.Kariyerinizle ilgili konularda kararsızlık yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda belirsiz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Otorite figürlerinden beklediğiniz desteği bugün göremeyebilirsiniz.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Rutin işler tüm zamanınızı alabilir ve detaylarla uğraşmak da sıkılmanıza sebebiyet verebilir. Maddi konularla da ilgilenebileceğiniz bir gündesiniz. Eğer kafanızı karıştıran bir durumla karşılaşırsanız, insanlara danışmaktan çekinmemelisiniz.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda hiç ummadığınız gelişmeler olacak. Uzun süredir ihtiyacınız olan bir geliri bir solukta kazanabilirsiniz. Artık ümidi kestiğiniz bir para elinize geçebilir. Hakkınızı aramak konusunda ısrarcı olabilirsiniz. Tabii bir de piyango denenebilir.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; senin için eğlenceli ve keyifli bir gün olurken; kimi zamanda sosyal çevrende ve özel hayatından alacağın etkilerle sabırsız ve tepkili davranışlar içerisinde olabilirsin. Gelecek hedeflerine ve ekonomik durumuna etkisi olabilecek insanlarla bir araya gelebilir, iç sesinden de faydalanabilirsin.

22 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 37' 04" R
Ay
Oğlak
00° 23' 24"
Merkür
Koç
16° 19' 26"
Venüs
Koç
28° 42' 25"
Mars
Balık
28° 17' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 31' 25"
Satürn
Balık
16° 24' 35"
Uranüs
Boğa
22° 14' 28"
Neptün
Balık
28° 51' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 12"
Lilith
Başak
23° 07' 53"
True Node
Koç
15° 25' 40"
Son Güncelleme : 28/04/2024 13:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>