Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Duyarlısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Başkalarını kendi yanınıza çekmeye karar verebilirsiniz. Belki de kariyerinizde yaptığınız bir hamle için destek toplamaya çalışıyorsunuz. İnsanlardan kişisel veya profesyonel referanslar sağlamalarını isteyebilirsiniz. Veya arkadaşlarınızdan ticari bir girişimde size katılmalarını istiyor olabilirsiniz. Hatta bir yatırım fikri aklınızda olabilir ve bir gruptan bununla ilgili tavsiye almanız gerekebilir. Cazibeniz sayesinde, dikkat çekme konusunda hiçbir sorun yaşamayacaksınız.

Bugün çok hassas olmamaya çalışın. Genelde sağlamsınız ama şu an biraz kabuğunuz biraz yumuşamış olabilir. Kasti yapılmayan şeyleri üstünüze alınmayın. Birarkadaşınız ya da arkadaşınız sizi yanlış yönlendirecek bir şey söylerse, açıklığa kavuşturmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Sakin ve sessiz kalmayın. Hemen her şeyi ortaya çıkarın.

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

Sen doğuştan bir arabulucusun. Bu yüzden de dünyayı sadece siyah ve beyaz olarak görenlerle karşılaşınca moralin bozuluyor. Sana göre ilginç kısımlar griliklerde; yani insanların en karmaşık olduğu kısımlarda. Fakat diğerlerini herkesi bu konuda aydınlatmak zorunda değilsin. Sen kendi perspektifinin keyfini çıkar. Bunu dünyayla paylaşsan yeter. Anlamayanlar için kaygılanamazsın.Oldukça aktif bir insansınız, ancak bugün hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Eğer aktivitelerinizle alakalı çevrenizden yardım isterseniz, neye ihtiyacınız olduğunu çoğunlukla anlamayacaklardır. Neden sürekli hareket etme ve bir şeyler yaratma ihtiyacı hissettiğinizi merak edecekler. Bugün bu sebeple biraz yorucu ve karışık geçebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aileni şöyle bir düşününce, seni özel kılan şeyin mizah anlayışın olduğunu görebilirsin. Çok fazla gülmeyen bir ailen olması olası duruyor. Bu huyunun nereden geldiğini merak ediyorsan, bunu burcuna bağlayabilirsin. Eğer ebeveynlerin şakalarına pek fazla gülmüyorsa da, hiç olmazsa geri kalanımız gülüyoruz!

21 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hassas tavrın haftanın başından beri kendini gösteriyor olmalı. Etrafında olan bitene karşı duyarlılığın devam ediyor.

21 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

06.44'ten yarın 06.59'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Aslında bu hassas tavrın haftanın başından beri kendini gösteriyor olmalı. Etrafında olan bitene karşı duyarlılığın devam ediyor. Canını sıkan olaylarda dahi iletişimde savunma geliştirmekte zorlanıyor olabilirsin. Fakat haftanın sıkıcı günlerini ardında bırakıyorsun, merak etme! Bugün aklın sık sık geçmişe gidebilir; kendini eski fotoğrafları karıştırırken bulabilirsin.

21 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gayrimenkul alım-satımı  ile ilgili konularda bazı kararsızlıklar içinde kalabilir, endişeli bir tavır takınarak gelecekle ilgili hayallerinizin gerçekleşmeyeceği düşüncesine kapılabilirsiniz. Her şeyin bir yolu olduğunu düşünerek huzurunuzu arttırma yoluna bakın. 

21 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizle etrafınızdakileri etkilemek isteyebilirsiniz. Hayal gücünüzü kullanarak yaptığınız işler yaratıcılığınızı arttıracaktır. Hayatınızdaki otorite figürleriyle görüşmeler yapabilirsiniz. Meslek hayatınızda mücadele gerektiren koşullar gündeme gelebilir.

21 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapmak istediklerinize biraz daha ağırdan gidebilirsiniz, ancak yine de gidebileceksiniz, ilerleyen günleriniz başarı ve düzlük bu yüzden aceleye gerek yok.

21 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

21 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski alışkanlıklarınız rahat olmanızı sağlasa da belli bir noktadan sonra onlardan kurtulmanız gerekecektir. Yeniliklere kucak açın ve eskilere veda edin!

21 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün akşam saatlerinde Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte manevi ve spiritüel konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Bu alanda çalışmalar yapmak isteyebilir, ilgili diğer insanlarla bir araya gelmek ve onları tanımak isteyebilirsiniz. Hayır ve bağış işlerinde kendinizi gösterebilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Anlayış, uyum ve iletişimdeki açıklık bugünün ana konulardır. İçinizdekileri paylaşmakta zorlanmayacaksınız. Sevdiğiniz insanla ilişkinizdeki bazı noktalar üzerine konuşmalar yapabilirsiniz. Hassasiyetiniz en az karşınızdakinden beklediğiniz kadar önemli.

21 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda ısrarcı ve istekli olabilirsiniz. Günlük hayatınızdaki harcamalarınızı değiştirmek, belki bir miktar daha şaşalı yaşamak istiyorsunuz. Çalışma hayatınıza oldukça emek veriyorsunuz ve mutlaka karşılığını alacaksınız. Bugün, hemen olmayabilir ama eninde sonunda alacaksınız.

21 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; çalışma hayatındaki sorumluluklarınla ilgilenebileceğin bir gündeyken, uğraştığın işlerini tamamlama yönünde hızlı adımlar atabilirsin. Bazı programlarını ertelemek zorunda kalmak biraz canını sıkabilir ve kontrolsüz hareketlerin ufak tefek kazalara davetiye çıkarabilir.

21 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 25' 19" R
Ay
Yay
27° 44' 59"
Merkür
Koç
16° 16' 41"
Venüs
Koç
28° 27' 31"
Mars
Balık
28° 08' 04"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 36"
Satürn
Balık
16° 23' 29"
Uranüs
Boğa
22° 13' 47"
Neptün
Balık
28° 50' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 31"
Lilith
Başak
23° 06' 32"
True Node
Koç
15° 26' 17"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>