Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sağlığına Dikkat Etmelisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ocak 2020, Pazar

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün para kazanmak için yeni ustaca teknikler bulabilirsiniz ancak hiç düşünmeden bunlara atlamak yerine bu fikirler üzerinde ciddi bir şekilde düşünmeniz gerek. Sadece görünenlere değil, arka plandaki şeylere de odaklanın. Bugün romantik tutkunuz yeni şeyler araştırma isteğinizi geride bırakacak. Sevgilinizle baştan çıkarıcı bir akşam planlayın. Unutamayacağınız bir gece olacak!

Bazı hoş övgüler alabilirsiniz. Çalışkan bir tip olarak, çabalarınızın ne kadar takdir edildiğini her zaman fark edemiyorsunuz. Ama şu an, diğer insanlar da sizi fark ediyor. Otorite sahibi biri, önemli katkılarınız hakkında sizinle sohbet edebilir. Ya da bir meslektaşınız, uzmanlığınızla ilgili hoş yorumlarını size iletebilir. Başkaları üzerinde yarattığınız izlenim konusunda kendinizi iyi hissedeceksiniz. İmajınız güven veriyor.

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Evde çatışmalar ve rahatsızlıklar baş gösterebilir. Planlar iptal olabilir. Her şeyi kendin düzeltmeye kalkışma, nasıl yapılacağını bilsen bile gerilmiş sinirlerin çabalarını sabote edebilir. Bir profesyonele danış, icabına onlar baksın. Sen ise dışarı çık, eğlen ve unut! Böyle şeyler hep olur nihayetinde.Bugün birtakım heyecan verici ve ilginç insanlarla iç içe olabilirsiniz. Size ilham veren insanlarla birlikte olmak için can atacaksınız. Modunuzu düşüren arkadaşlarla ya da aile üyeleriyle takılmak istemeyeceksiniz. Yaratıcı insanların bir araya geldiği ortamlarda yer almaya çalışın. Şık bir kafeye gidin mesela ve gelip giden müşterileri gözlemleyin. Ya da bir tiyatro etkinliğine katılmak ve gösteriden sonra sanatçılarla takılmak da fena fikir olmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kişisel gelişimle ilgili bazı alanlara odaklanmanın tam sırası olabilir. Belki de hayatınızın manevi tarafını bir süredir ihmal ediyordunuz. Dindar bir kişi olmasanız da ara sıra meditasyon yapmak ve derin düşüncelere dalmak hoşunuza gidebilir. Bugün huzurlu enerjilerle bağlantı kurmanın tadını çıkarabilirsiniz. Güzel bir parkta oturmak ve zihninizi dikkatinizi dağıtan şeylerden arındırmak isteyebilirsiniz. Bırakın Tabiat Ana size ilham versin ve enerjinizi yükseltsin!

19 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınız bugün bir aksiyon filmi gibi geçecek. Hızlı ve heyecanlı olabilirsiniz. Yaratıcı ve sanatsal çalışmalar ilgi odağınızda.

19 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haftanın son gününde gündemin sağlığın olabilir. Odak noktanı sağlık ve beslenme konularına çevirmene neden olacak gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsin. Karın, bel bölgesi ve ayaklardaki hassaslık yaşanırken; içinde yoğun bir enerji hissedebilirsin. Spor ya da kısa yürüyüşler yapmak sana iyi gelecektir. Fakat ağır sporlar yapmaktan kaçınmalı, özellikle bel bölgeni korumalısın. Önemli bir rahatsızlığın varsa muayenelerini ertelememen daha iyi olacak.

19 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Teknolojik aletlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir. Bugün işlerinizi kolaylaştıracak pratik davranışlar içinde bulunmanızı önerebiliriz. Biraz daha ekonomik alanda güven içinde olabilecek kararlar içinde olmalısınız.

19 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sezgilerinizin daha güçlü olduğu ve bu yönde yaratıcı bir uğraş içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda uzaklar ve yolculuklar da gündeme gelebilir.

19 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkilerinde kendinizi kötü hissettiğiniz, konularda partnerinizden net bir aydınlık bekleyin ve mümkün olduğunca her şeyi net bir şekilde konuşmaya çalışın.

19 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar çok konuşkansınız. İster telefonda isterseniz biriyle yüz yüze konuşuyor olun karşınızdaki kişinin lafa başlamasına izin vermiyorsunuz. Biraz da karşı tarafı dinlemeye çalışsanız iyi olacak.

19 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Din, felsefe ve ahlak üzerine düşüncelere dalabilirsiniz.Sosyal çevrenizle hayat üzerine derin sohbetler etmek için uygun bir gün. Öğrenciyseniz bugünü akademik hayatınızı geliştirmek için değerlendirebilir, akademik araştırmalar yapabilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sezgilerinizin gittikçe güçleneceği bir gün yaşayacaksınız. Bu aile ilearasında kaldığınızda faydalanabileceğiniz bir özelliktir. Aile büyüklerinizin veya üstelerinizin üzerinizde baskı kurmaya çalıştığını veya size haksızlık yaptıklarını düşünebilirsiniz.

19 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burçlarının motivasyonları biraz düşmüş olabilir. Alkol, sigara gibi bağımlılıkları olan Balık burçlarının bu anlamdaki bağımlılıklarında artışlar söz konusu olabilir. Hiçbir kötü alışkanlığı olmayan Balıklar uykuyu abartabilirler. Yataktan kalkmakta zorlanıp, çok erken saatlerde yatağı arar olabilirler.

19 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; yakınlarınla yaptığın kısa bir seyahat, haftanın tüm gergin ve iniş çıkışlı ruh halini bir anda yok etmeni sağlayacaktır. Düşünce yapını dönüştürdüğün ve kalıplarını kırdığın bu süreçte ufkunu açan yeni fizibilite raporları hazırlayabilirsin. Sana rehberlik edecek birçok insanla bir araya gelebilirsin.

19 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 16' 49" R
Ay
Yay
25° 50' 38"
Merkür
Koç
16° 14' 50"
Venüs
Koç
28° 16' 45"
Mars
Balık
28° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 34"
Satürn
Balık
16° 22' 42"
Uranüs
Boğa
22° 13' 17"
Neptün
Balık
28° 50' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 01"
Lilith
Başak
23° 05' 34"
True Node
Koç
15° 26' 45"
Son Güncelleme : 28/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>