Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yoğunluğun Artıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 100%

Modernliğin ne olduğu üzerine kafa yormak için güzel bir gün. Kendinzi yıllarca, figüratif resmin avangard akımın kalbinde olup olmadığını sorgulayan soyut bir ressam gibi hissediyorsunuz. Ya da artık hiçbir akımın sizi tatmin etmediğini düşünebilirsiniz. Hal böyleyse, belki de işe kendinizden başlamalısınız.

Bugün tutkulu ve eğlenceli bir ruh halinde olabilirsiniz. Birisiyle flörtüz bir öğle yemeği yiyebilir ya da onu tavlamaktan keyif alabilir ve tüm çekici yönlerinizi ortaya koyabilirsinizi. İşe konsantre olmak zor olabilir çünkü zihniniz hayallerle dolu. Partnerinizle birlikte muhteşem manzarayla tamamlanan romantik sahneleri hayal edebilirsiniz. Zihninizi bu egzotik plajlardan ya da görkemli dağlardan uzaklaştırmaya çalışın ve birazyapın!

Bugün tüm finansal giişimleriniz iyi yönde ilerleyecek. Yeni birgirişimine atılmayı düşünüyor olabilirsiniz. Eğer öyleyse, bugün idealortağınızla tanışmanız muhtemel. Rutin işinizi yapmaya devam ederken bir yandan da gözünüzü kulağınızı dört açın. Hayatınızda ihtiyacınız olan özel kişiyle ne zaman tanışacağınızı bilemezsiniz. Arkadaşlarınızla akşam biraz sosyalleşebilirsiniz.

Daha ilerlemeci düşünmelisin. Bazen hem kişisel hem profesyonel hayatına dair gelenekselci olabiliyorsun. Günün enerjisi seni standart paradigmanı değiştirip yeni bir bakış açısı sahiplenmen konusunda dürtüyor. Bakışını değiştirebilirsen, bazı harika başarılar ayağına gelebilir!Karşına büyük miktarda zıtlıklar çıkabilir fakat bunlara çok takılmamaya gayret et. Kilit nokta, mantıklı kalıp olumlu bir bakış açısı benimsemek. Madalyonun öteki yüzünü kabul edip ve anlayışlı bir tutum takınıp olaylara güzel bir denge getirebilirsin. Fedakarlık yapanlar için destekleyici ve yardımsever ol ki daha rahat bir süreç yaşa.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ölçülü adımlarla ilerlemek istiyorsun. Ama bugün olaylar arzuladığından daha hızlı gelişecek. Günün temposu bir miktar yoğun olabilir. Hızlı kararlar almaya itilebilirsin. Kafandan bir tahmin uydurman beklenebilir, hem de sağlıklı hiçbir tahminin olmadığı halde. Doğru olmayan veriler vermemeye çalış, çünkü bir süre sonra karşına çıkabilirler!

16 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Grup etkinlikleri ve sosyal etkinlikler bugün tutkularınızı heyecanlandırıyor. Birçok yeni insanla tanışacak, bazı ilginç yeni projeler üstleneceksiniz. Bügun birine aşık bile olabilirsiniz. Bugün kurulan her türlü ortaklık güçlü bir başarı şansına sahiptir. Akşam yeni arkadaşlarınızla akşam yemeğine gidin.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğunluğun çokça olacağı bir gündesin. Bir yandan geçmiş meseleler ilişkinde problemlere yol açarken, yalnız balık burçlarının eski sevgilileri kafalarını karıştırabilir. Bugün geçmiş her anlamda gündeminde! Bu durumların üstesinden daha önce geldiğin gibi şimdi de üstesinden gelmeyi biliyorsun. Maddi anlamda ödemelerin artabilir. Bu sebeple kendin için birikim yapmakta zorlanabilirsin. Çevrende çok farklı bir profil çizebilirsin.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün biraz bencillik yapıp, her olaya duygusal yaklaşarak, kendi fikirlerinizi ekstra önemseyebilirsiniz. Karşınızdaki kişilere kendi fikirlerinizi empoze etmekten vazgeçmelisiniz. Bugün kendinizi savunmak ya da duygularınızı anlatmak için çok doğru bir gün olmayabilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal yönden bağlayıcı koşullarla ilgilenmeniz gereken bir gün yaşayabilirsiniz. Kriz yaratan durumlarda sakinliğinizi korumanızda fayda var. İlişkilerde çıkacak huzursuzluklar gündeminizi etkilemesine izin vermeyin. Genel anlamda akıcı enerjiler var. Parasal konularınızla veya banka işlerinizle ilgilenirken özen göstermelisiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinizle oldukça uyumlu olacağınız bir gündesiniz. Sağlık konusunda özellikle endişeleriniz konusunda sakin kalmaya özen göstermelisiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle yaklaşık 3 hafta kadar yeni anlaşmalar imzalamak yerine, gözlemci kalmak daha faydalı olacak gibi duruyor.

16 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün beklemediğiniz şekilde bir planın iptal edilmesi aslında rahatlamanıza sebep olacak. Zaten bu etkinliğin içinde yer almak istemiyordunuz, evde rahatça keyif yapabileceksiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirler evinizde seyahat edecek. Gelir-gider hesabı, bütçe planlaması yapmak için uygun bir gün.Ay ile Jüpiter etkileşiminin etkisiyle bugün sosyal çevrenizdeki krizleri yönetmek pek kolay olmayabilir. Beklediğiniz ödemelerde gecikmelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gününüz hareketli geçecektir. İnsanlarla iletişiminiz ve haberleşmenizde ciddi artışlar olabilir. İlişkilerinizde bazı gerginlikler yaşasanız da kendinizi kontrol etmeniz sizin için mümkün. Sadece denemeniz gerekiyor. Beklemediğiniz bir para gelebilir.

16 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hızlı maddi değişimlerin ilacı tabi ki yine kariyeriniz. Kör talihiniz, son yıllarda yaşadığınız maddi aksilikler yavaş yavaş son buluyor. Arkadaşlıklar ve sosyal hizmetler ön planda. Kendiniz için değil de başkaları için yaşıyor gibisiniz. Memnunsunuz halinizden o belli ama asıl değer verdiklerinizi de bu uğurda kaybetmemelisiniz.

16 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; rutin dışına çıkarak değişik projeler üzerinde zihnini yoğunlaştırmaya başlayabilirsin. Kalabalık organizasyonlara katılıp farklı duygular yaşayabileceğin bir gün olurken, üzerindeki ışıltı başkalarına dedikodu malzemesi haline gelebilir.  Dost ve düşmanını daha rahat görebileceğin bugünlerde sezgilerine de çok güvenebilirsin.

16 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 25' 29" R
Ay
İkizler
22° 54' 28" R
Merkür
Koç
24° 15' 01"
Venüs
Boğa
13° 42' 35"
Mars
Koç
07° 39' 24"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 44"
Satürn
Balık
17° 25' 29"
Uranüs
Boğa
22° 56' 33"
Neptün
Balık
29° 12' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
21° 13' 32"
Lilith
Başak
24° 28' 56"
True Node
Koç
15° 09' 07"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>