Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sözlerin Sert Etki Bırakabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ocak 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün mantığınızı korumaya çalışın. Kendinizi, yoğun bir ruh halinde olan insanlarla konuşurken bulabilirsiniz. Sessiz ve huzurlu bir tip olarak, bu duygu patlamaları sizi biraz şaşırtabilir. Ama bunlar sizi ilgilendirmiyor. Uzaklaşmak ve kendi işlerinize odaklanmak için elinizden geleni yapın. Sevdiğiniz bir kişi bazı karmaşık duygulardan geçiyorsa, destekleyici olun fakat onun melodramına çok fazla dahil olmayın.

Bugünün öncelikli endişesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlamak için çok miktarda enerjiyi bu projeye kanalize etmek olabilir. Bu başarıdan kaynaklanan memnuniyet çok büyük olabilir; bir noktada kendinizi bir sandalyede çökmüş olarak bulabilir, başarınızdan başka bir şey düşünemez hale gelebilirsiniz. Sırtınızı sıvazlamaktan korkmayın; kazandınız. Bu akşamı kutlama yaparak geçirin!

Bugün kendinizi eğitim hedefleriniz hakkında düşünürken bulabilirsiniz. Okul dönemi sona eriyor. Eğer okuyorsanız, zihniniz dönem ödevleri ve finallerle meşgul olabilir. Eğer okumuyorsanız da, gelecek dönem için bir sınıfa kaydolmayı düşünebilirsiniz. Bu açıdan hangisine karar verirseniz verin, o konuya tamamen kendinizi vereceksiniz. Temkinli bir şekilde ilerlemekte fayda var.

Güne hakim enerjiyle başa çıkabilmek için bazı zihinsel düzenlemeler yapman gerekecek. En iyi strateji ise enerjiye uyum sağlamak ve hayatına ne tarz bir denge getireceğini görmek olur. Hislerine sadık kal, kelimelerini önemse. Gerçekten söylemek istemediğin şeyleri, öylesine söylemiş olmak için söyleme. Bütün etkileşimlerinde dürüst ve samimi ol.Bugün, hayatınızda daha fazla özgürlük arıyor olmanızdan kaynaklanan bir savaş çıkabilir içinizde. Kanatlarınızı açmak ve diğerlerine uçabildiğinizi göstermek için mevcut bir durumdan kaçmanın tedirginliğini yaşabilirsiniz. Bu arayışınızda fazla inat etmemeye çalışın. Çevrenizdeki insanlarla aranızı iyi tutmak için esnekliğinizi korumanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi odağı olmaktan keyif alıyorsunuz, doğru. Fakat bazen bir adım kenara çekilip sahneyi başkalarına bırakmak gerekir. Özellikle bugün, insanlar eleştirel bir tavırda olacağı için bir kenara çekilmek daha önemli. Neden seyircinin olumsuz tepkisini alasınız ki? Havadaki gerginlik sebebiyle ufak tefek tartışmalar çıkabilir. Bu tartışmalara karışmayın, hiç gereği yok.

12 Ocak 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgilinizin bazı şikayetleri size dış kaynaklı geliyor. Birkaç arkadaşının size olumlu bakmadıklarını biliyor ve ilişkinizin onlardan etkilendiğini düşünüyorsunuz. İşinizle ilgili uzun süredir boğuştuğunuz sorunlar, bugün yine karşınıza çıkabilir. Yorgunluğunuzun yanı sıra, yaşadığınız sorunlar da motivasyonunuzu etkiliyor ve bütün bunların sonucunda çevrenizdekilerle problemler yaşayabiliyorsunuz. Bir yakınınıza verdiğiniz parasal destek, sıkıntıya düşmenize neden olabilir.

12 Ocak 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sana yakın olan kişilerle olan ilişkilerin bugün çok farklı bir şekle bürünebilir. Bugün söylediğin sözler bir arada olduğun kişiler üzerinde oldukça etki bırakabilir. Sözünün geçtiği yerlerde kendine de güvenin geliyor. Daha fazla dinleniyor ve bulunduğun ortamda dikkatleri üzerine çekiyorsun. Sürpriz hediyeler bugün seni daha mutlu edebilir. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, sözlerin ve davranışlarınla onu etkilemen mümkün?

12 Ocak 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size kendinizi değersiz hissettiren insanlardan uzak durmalısınız. Bugün yeni başlangıçlar yapmalı ve yeni hedefler belirlemelisiniz. Anlaşılmadığınızı düşünerek çok fazla tepkisel olabilirsiniz. Kendinizi gereksiz bir şekilde savunmamalısınız.

12 Ocak 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde konsantre olmanızı gerektiren durumlar olabilir. Sağlık, düzen ve hizmet konularına da yönelebilirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle aşk konusunda partnerini şaşırtmayı başardınız. Ondan alacağınız ufak haber veya bir hediye sizi mutlu edecek. Sürpriz dolu bir gün sizi bekliyor.

12 Ocak 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızdaki insanlara sevgi göstermeniz onların da size sevgiyle bağlanmasını sağlıyor. Bu sevgi çemberinde bulunmak ruhunuzun yenilenmesine yardımcı.

12 Ocak 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal çevre evinizde meydana gelen Satürn ve Plüton kavuşumu ile arkadaş çevrenizde kopuşlar gündeme gelebilir.Sosyal çevrenizi yeniden yapılandıracağınız bir dönemden geçiyorsunuz. Hayalleriniz ve umutlarınız değişime uğrayabilir, kendinize ayağı yere daha sağlam basan hedefler koyabilirsiniz. İş yoluyla elde ettiğiniz kazançlarınızda azalma veya gecikmelerle karşı karşıya kalablirsiniz.

12 Ocak 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sevdiklerinize sürprizler yapın.Çünkü bugün sizde bu potansiyel fazlasıyla var. Maddi durumunuz da gayet iyi. Bu sizin için çok büyük bir destek. İstediklerinizi gerçekleştirmek için iyi bir gün bugün. Tüm bunların yanında tabiki sağlığınızın da iyi olması gerekiyor.

12 Ocak 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İmajınızı çok önemsiyor ama bir türlü sabit bir imaj sergileyemiyorsunuz. Çünkü başkalarının isteklerine cevap vermeye çalışırken kendiniz olamıyorsunuz. İnsan eninde sonunda özüne döner. Kimseyi memnun etmeye çalışmayın. Önce kendinizi memnun edin. Siz hayattan keyif alın.

12 Ocak 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün tatil de yapsan çalışsan da bir sürü angarya seni bekliyor olabilir. Evde kalırsan temizlik, düzen ve kişisel bakımınla ilgilenebilir ya da akrabalarının işlerine koşturabilirsin. Ancak her koşulda beraber olmaktan keyif alacağın kişilerle bir arada olabilirsin.

12 Ocak 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 22' 19" R
Ay
Oğlak
24° 30' 42"
Merkür
Koç
16° 52' 22"
Venüs
Boğa
00° 55' 54"
Mars
Balık
29° 40' 58"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 39"
Satürn
Balık
16° 34' 14"
Uranüs
Boğa
22° 20' 38"
Neptün
Balık
28° 54' 23"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 21"
Lilith
Başak
23° 19' 54"
True Node
Koç
15° 21' 26"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>