Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendin İçin Zaman Ayırmak İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Kabuğunuzdan çıkın ve hassas tarafınızı ortaya koyun. Aşk ve romantizm söz konusu olduğunda savunmasız hissediyor olsanız da, bu gerçeği saklamanız gerektiği anlamına gelmez. Hayatınızın bu bölümünde herkesin bir araya geldiğini düşünebilirsiniz, fakat ön cephelere kanmayın. Onlar da sizin kadar güvensiz! Devam edin ve kişiliğinizin bu tarafının ortaya çıkmasına izin verin. Savunmasızlığınızı kabul etmek gerçekten güçlendirici ve çekici.

Yaklaşık iki hafta önce, kariyer planlarınızın bazılarına yeni bir boyut eklediniz. Bugün, bu planların hayata geçmesi için sıkı çalışmaya başlama zamanı. Buna emin olabilirsiniz! Her şeyi mümkün olduğunca verimli bir şekilde yapmak için ihtiyacınız olan tüm enerjiye sahip olacaksınız. Bugün verdiğiniz kararlar, kariyerinizde bazı uzun vadeli etkilere neden olabilir.

Yeniprojeleriniz henüz hazır değil. Biraz daha zamana ihtiyacınız var. Eğer biri size "4 ay daha bekleyin" derse, sinirlenebilirsiniz. Projelerinizi doğru bir şekilde başlatmak istiyorsanız, bu zamana ihtiyacınız var. Bu hazırlık süresi canınızı sıksa da, inanın netice almanız için bu çok önemli.

Duygularınla başa çıkmak konusunda zorlanabileceğin bir gün. Ne zaman bir şeylere başlamak istesen, birisi ya da bir şeyler, seni aklındakinden bambaşka şeylere başlamaya sevkediyor. Belki de bu çatışma sadece içsel olarak yaşadığın bir çatışmadır. Duygularını kağıda dökersen neler hissettiğini çok daha kolay görebilirsin...Birtakım oldukça sevimsiz rüyalar sizde anlayamadığınız rahatsız edici bir korku hissi yaratabilir. Rüyalarınızı not edip sonradan sembolleri analiz etmeye çalışın. Muhtelemelen bu rüyaların yalnızca geçmişten duygusal kesitler olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kitap okuyarak veya bir gerilim filmi izleyerek gerçek dünyadan kaçmanın yollarına bakabilirsiniz ya da alışılmamış ve biraz da riskli, yeni bir hobi denemeyi isteyebilirsiniz. Dikkatli olun! Kendinizi sınırlamayın ancak düşüncesizce de hareket etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayal dünyasının yaptığınız hücum planıyla aranıza girmesi nedeniyle biraz gerginlik yaşayabilirsiniz. İşlerin bu aralar çok hızlı geliştiğini ve küçücük bir hareketin misliyle büyüdüğünü aklınızdan çıkarmayın. Geri alınması imkansız şeylere takılıp kalmak yerine hatalarınızı kabullenip yolunuza devam edin. Önünüzde keşfedilmeyi ve fethedilmeyi bekleyen koca bir dünya var, bu yüzden kendi hücrenize hapsolup kalmayın.

9 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Önünüzde hatırı sayılır miktarda çalışmanız gereken konu var. Ancak bunun üstesinden geleceğinizi biliyorsunuz. Yapmanız gerekenleri liste haline getirmeniz işe yaracaktır. Kafanız karışmış gibi görünüyor ancak Herkül olmanız gerekmiyor, sadece planlı ilerlemeniz bir sonraki adımı atmanıza yardımcı olacaktır.

9 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

00.14 - 10.43 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Yaşam alanına dair sorunlara çözüm geliştirebilirsin. Evinin duvarları sana olduğundan daha eski gelebilir. Evi boyama işinde varsa sevgilinden ya da yakın bir arkadaşından yardım alabilirsin. Yakın çevrendeki kişilerle fikir alışverişinde bulunduğun, sosyal bir gün. Hobilerine zaman ayırmadığın çok zaman oldu! Çözüm odaklı davranmak bugünün sırrı?

9 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamınızda gergin ilişkilere dikkat etmelisiniz. Farkında olmadan gerçeklerle yüz yüze geleceğiniz bugün de akışta kalıp durumun gideceği yönü sakinlikle izlemelisiniz.Olması gereken zaten zamanında olacaktır. Sadece bugün bu fikri hatırlamaya ihtiyacınız var.

9 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi yaratıcı yönden ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde ilişkiler konusunda şanslısınız. Keyif aldığınız konular için harcama yapabilirsiniz. İçsel uyumunuzun tam olduğunu hissedeceksiniz. Risk almaya açık zamanlar var. Keyif aldığınız yerlerde olmak isteyeceksiniz. Akşam saatleri daha yorucu geçebilir.

9 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinize şans vermeyi tercih edebilirsiniz. İlişkinizi düzeltmek adına çaba gösterebilir kendinizi bu süreçte geliştirerek hayatınızı devam ettirebilirsiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Özel hayatınızı nazardan koruyun! Dost, düşman bütün gözler üzerinizde. Bugün her şeyin sürekli yolunda gitmesi sizi hatalı davranışlara itebilir, şansınızı fazla zorlayabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkileri sarsabilecek davranışlarda bulunmaktan kaçının. Bazı gelişmeler yüzünden sıkıntı duymanız mümkün. Kuruntulu ve karamsar bir tutum içine girebilirsiniz. Her zaman kazandığınızdan daha çoğunu harcamanız sizi zor duruma sokuyor. Gün içinde tansiyonunuz düşebilir, dikkatli olun

9 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer satış ve pazarlama gibi bir alanda çalışıyorsanız bugün şanslı gününüz. Kurduğunuz cümleler müşterilerinizi o kadar etkileyecek ki istediğiniz şeyleri hemen satabilecek ve üstüne kar edeceksiniz!

9 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat edecek. Hobilerinize vakit ayırmak için uygun bir gün. Size iyi gelen kişilere zaman ayırmak iyi gelecektir. Varsa çocuklarınızla aranızdaki bağı güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

9 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşırtıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın. Yavaş yavaş yemekleri azaltın ve bol bol hareket yapın.

9 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendi kendinizi hayal kırıklığına uğratmış olabilirsiniz. Sadece zararı size dokunan işlere göz göre göre atlamış olabilirsiniz. İş hayatı uzun süredir Balık burçları için önemli durumda. Çalışmıyorsanız aynı şekilde toplum önündeki imajınız, insanların sizi nasıl algıladığı. Bazı Balık burçları yurt dışına taşınmayı hedefliyor olabilirler.

9 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; sabah saatlerinde canın evden çıkmak istemeyebilir, biraz boş işlerle uğraşabilirsin. Ancak öğlene doğru yaşamdan daha fazla keyif alabilir, hobilerine ve sevdiklerine zaman ayırabilirsin. Romantik, duygusal ve hassas yaklaşımın aşk ilişkilerinde olumlu sonuçlar getirebilir.

9 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 19' 04" R
Ay
Oğlak
23° 45' 26"
Merkür
Koç
16° 51' 08"
Venüs
Boğa
00° 51' 48"
Mars
Balık
29° 38' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 53"
Satürn
Balık
16° 33' 57"
Uranüs
Boğa
22° 20' 27"
Neptün
Balık
28° 54' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 09"
Lilith
Başak
23° 19' 32"
True Node
Koç
15° 21' 31"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>