Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tedbirlisin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Duygusal açıdan yoğunluk yaşayacağınız günler çok yakınınızda. Ortak bir dostunuzdan davet alabilir, kısa bir yolculuk planı yapabilirsiniz. Bu gezide hoş gelişmeler çok mümkün.

Değerlendiremediğinizi düşündüğünüz fırsatlar sizi etkiliyor. Bu da elinizdeki yeni fırsatları potansiyel kayıplar gibi görmenize yol açabiliyor. Yeni görüşmeler, yepyeni umutlara çağrı yapabilir.

Yakınlarınızın ısrarıyla önceden yaptığınız bir yatırım, bu günler içinde yüzünüzü güldürebilir. Yükünüzün artması yeni, ama geçici zorluklar yaşatabiliyor. Bu konularda çok güvenli bir dayanışma içersindesiniz.

Uyarılara kulak vermeniz yaşamınızı kolaylaştırabilir. Şu günlerde olaylara ve yaşamınıza daha da geniş bir perspektifle bakmanız gerekiyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son birkaç aydır hayatınızda dönüm noktaları yaşıyorsunuz. Şu ana kadar arabayı sürerken aynalara çok fazla bakmadınız. Bugün birkaç saatliğine sessiz ve sakin bir yerde durup son birkaç aydır hayatınızda neler olup bittiğine bakmaya çalışmalısınız. Gerçekten bu yolda mı gitmek istiyorsunuz?

6 Ocak 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çok neşeli bir ruh hali içinde olmaya eğilimlisiniz ve bu yüzünüze de yansıyacak. . Bazı yeni arkadaşlar edinebilirsiniz ve şu anda romantik bir ilişkiniz yoksa o kişi bugün karşınıza çıkabilir. Samimi olun, iyi olun ve günün tadını çıkarın.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

14.06'dan yarın 04.10'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Sevgili Balık, şans bugün para hanende yerini alıyor. Uluslararası fonlarla ya da farklı kaynaklardan gelecek olan yatırım faaliyetleri, sorumlusu olduğun bölümde hareketlilik oluşmasına neden olabilir. Ancak oluşacak gizli rakiplerin için tedbirler alman, işin başına bizzat senin geçmen gerektiğini de hatırlatacaktır. Fazla mesaiye hazır ol! İkili ilişkilerde geçmiş tecrübelerinden ötürü daha tedbirli olabilirsin.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşayacağınız bazı olaylar size yeni kararlar aldırabilir. Sizi nelerin huzursuz ettiğini bildiğinizde, içinde bulunduğunuz olumsuz durumdan uzaklaşabilir ve bunun sonucu ortaya çıkan gerilim ve hayal kırıklıklarından korunabilirsiniz. Kendiniz için iyi olan şeyleri seçin.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yapıcı hareketin, iletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Sabah saatlerinde şanslı olduğunuz zamanlar var. İyimser tavrınızla işlerinizin daha kolay ilerlemesini sağlayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki dedikodular kulağınıza gelebilir. Akşam saatlerinde zekânızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ticari anlaşmalar söz konusu.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün oldukça yumuşak ve keyifli etkilere sahip. Sevgiye sarılıp sarmalandığınızı hissedeceksiniz.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, ev alım satımı, evle ilgili düzenlemeler, aile ile geliştirilen diyaloglar ve finansal konulara çözüm üretme konusunda fırsatlarınızın olacağı gün içinde, enerjinizi çalışmalarınıza ve hedeflerinize odaklayabileceğiniz pozitif bir zaman dilimindesiniz.

6 Ocak 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalabalıklarda kaybolmak bu aralar size çok zevk veriyor. Tanımadığınız semtleri gidip keşfetmek, küçük bir kafede oturup kahvenizi yudumlamak en büyük mutluluk kaynağınız. İnsanın tek başına da hayattan ne kadar çok zevk alabildiğini görebilmeniz iyi olmuş olmalı.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat etmeye devam edecek. İletişim yeteneğinizin kuvvetli olacağı bugün kendinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.Yakın çevrenizle gerçekleştireceğiniz organizasyonlar size keyif verecektir. Hayallerinizi ve umutlarınızı yazmak iyi gelebilir.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İddialı hedefler koymanız sizin gibi sınırlardan hoşlanmayan birinin köşeye sıkışmasına sebep olabilir. Gereğinden fazla değil ama sizin yüklenebileceğinizden fazla stres yüklenmeniz sağlıkla ilgili bazı problemleri gündeme getirebilir. İçe dönmek yerine daha fazla zamanı dışarıda geçirmelisiniz.

6 Ocak 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; yeni hedefler ve idealler için girişimlerde bulunmak isteyebilir, kurs ve eğitimlere katılabilirsin. Ancak arkandan dönen gizli ilişkiler ve düşmanlarının kulis ve dedikoduları huzurunu kaçırabilir. Arkadaşların ve sosyal grupların desteğiyle kendini güvende hissedebilirsin.

6 Ocak 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 14' 47" R
Ay
Başak
21° 07' 33"
Merkür
Boğa
02° 31' 37"
Venüs
Boğa
22° 24' 31"
Mars
Koç
13° 03' 15"
Jüpiter
Boğa
28° 02' 49"
Satürn
Balık
17° 55' 52"
Uranüs
Boğa
23° 21' 11"
Neptün
Balık
29° 22' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 08"
Chiron
Koç
21° 35' 31"
Lilith
Başak
25° 15' 58"
True Node
Koç
14° 54' 42"
Son Güncelleme : 17/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>