Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Arada Kalabilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ocak 2020, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Epeydir etki alanına girdiğiniz sempatikliği size yeterli gelmiyor. Onu daha yakından tanıma sürecine gireceksiniz. Ama geri dönüşü zor bir yola girdiğinizin farkındasınız.

Birkaç gün içinde yeni umutlar belirecek gibi. Yeni atılım niyetlerinizi bir süre daha ertelemeniz gerekli olabilir. Panikçi hesaplar, karaya vurmanıza neden oluyor. Daha serinkanlı tespitler, sizi yanılgılardan kurtarabilir.

Kısa vadede maddi durumunuzda endişe duyulacak bir şey görünmüyor. Geçen sıkıntılı döneminizde aldığınız desteklerle, bugünleri daha salim bir kafayla geçirebiliyorsunuz.

Gözden kaçırdığınız bazı sorumluluklarınız, yakın çevrenizi şaşırtıyor. Çok övülen duyarlılığınızı hak etmediği sorgulamalara sokmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Göksel hareketler, seni diğerlerinden ayıran yönlerine eğildiğin yeni bir periyoda davet ediyor. Seni farklı ve eşsiz kılan özelliklerinin farkında mısın? Eğer değilsen, konu üzerine biraz meditasyon yap veya yakın çevrenin bu soruyu yanıtlamasını iste. Her halükarda, önümüzdeki haftalar sana bu konuda çok şey öğretecek!

7 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Onunla ilgili her gün yeni bir duyum alıyorsunuz. Bu sizi, farklı birtakım kararlar almaya yöneltebilir. Üzerinizdeki etkisi kafanızda dolaşıp duran soruları ortadan kaldırmaya yetmeyecek gibi görünüyor. İş ilişkilerinizin yoğun olduğu bir gün. Yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Oldukça kritik görüşmeler, umudunuzu yitirdiğiniz bir beklentinizi yeniden gündeme getirecek. Parasal konulara yönelik çalışmalar yaparken beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz

7 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarını erteleme isteğindesin. Yataktan kalkmak istemeyebilir, sorumluluklara karşı tavır takınabilirsin.

7 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızdaki küslükleri veya yanlış anlaşılmaları giderip kendinize huzurlu ve sakin bir yön belirlemek isteyebilirsiniz. Bununla ilgili vereceğiniz karar sizi oldukça rahatlatacaktır. Arkanızda olumsuz ve sorunlu şeyler bırakmamaya özen gösterin.

7 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev ve toprağa ait konular gündeminizi oluşturabilir. Aileye ait konularda hassasiyetler içinde olabilirsiniz. Güven aradığınız durumlara doğru çekilebilirsiniz. Öğlen saatlerinizde işlerinizde gecikmeler yaşanabilir, hızlı karar vermekten kaçınmalısınız. Akşam saatlerinde zihinsel ve duygusal karışıklık hissedebilirsiniz.

7 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanlama konusunda yaşadığınız problemleri çözmek için planlı olmayı tercih edebilirsiniz. Öz disiplini kendinizde hissetmek için daha çok çaba göstermeniz gerekebilir

7 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sorumluluklarını erteleme isteğindesin. Yataktan kalkmak istemeyebilir, sorumluluklara karşı tavır takınabilirsin.

7 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Boş zamanlarınızda oturup etrafınızı izlemekten hoşlandığınız bir dönemdesiniz. Hayatın akışına şahit olmak ve bunlardan ders çıkarmak size iyi geliyor olmalı.

7 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ilişkilerin pratik yönünü vurgulayın. Partnerinizin toprak özellikleri ile barış halinde olacaksınız. Kaynakların korunması ve ittifakları pekiştirmek için yaratıcı yollar bulun.

7 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

7 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Neredeyse gökyüzündeki bütün gezegenler kariyer evinizden geçiyor. Bunun mutlaka hayatınızda bir göstergesi olmalı. Birçok Balık burcu kariyerlerinde adım atlayacaklar. Bazı Balık burçları kendi işlerini kuruyorlar. Bazı balıklar içinse bu durum, etiketini temizlemek, itbarını temize çıkarmak anlamına gelebilir.

7 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün içinde bulunduğun koşullar harekete geçmene izin vermeyebilir. Evinde vakit geçirip ailenle sohbet etmek isteyebilirsin. İşinde oldukça aktif olacağın bir güne benziyor. Ancak dikkati elden bırakmamaya ve fikir birliğine varamadığın konularda tartışmamaya özen göstermelisin.

7 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 14' 46" R
Ay
Balık
20° 46' 44"
Merkür
Koç
18° 55' 24"
Venüs
Boğa
05° 51' 03"
Mars
Koç
02° 45' 29"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 42"
Satürn
Balık
16° 54' 51"
Uranüs
Boğa
22° 34' 23"
Neptün
Balık
29° 01' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 44"
Lilith
Başak
23° 46' 28"
True Node
Koç
15° 23' 23"
Son Güncelleme : 04/05/2024 08:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>