Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tepkilerin Artabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2020, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Eğitiminiz konusunda bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni şeyler öğrenmeyi seviyorsunuz ve belki de belirli bir şeye ilgi duyuyorsunuz. Yeni bir bilgisayar programlama dili öğrenmek isteyebilirsiniz. Veya çok yeni teknolojilerle çalışmak için kendinizi hazır hissedebilirsiniz. Kariyerinizde size yardımcı olacak bilgileri edinmek isteyeceksiniz. Bir seminere veya kursa kayıt olmak isteyebilirsiniz.

Bugün ayrı telden çalmayı bırakma zamanı. Ofiste yapılacak pek çok şey var ve eğer dikkatli olmazsanız bu işler sizi bitkin düşürebilir. İş arkadaşlarınızın endişeli hali de durumu daha iyi bir hale getirmiyor elbette. Çılgınlar gibi çevrede dolaşıp çok fazla gürültü ediyorlar fakat pek birbaşardıkları söylenemez. Bugün kendi temponuzda çalışsanız iyi edersiniz. Ddaha yavaş olsanız bile daha verimli çalışacaksınız.

Kesinlikle hassas ve sezgisel bir insansınız fakat bu duygular bugün her zamankinden biraz daha fazla olabilir. Farklı yerlerden hatta zamanlardan insanların hayatını okumak, insan doğasına yeni sezgiler getirerek o insanların duygu ve hislerini anlayabilmenizi sağlıyor. Özellikle yazma alanındaki yaratıcı projeleriniz için bu durumdan istifade edebilirsiniz. Aklınıza gelen şeyleri daha sonra unutmamak istiyorsanız, en iyi şey not etmek!

Belli bir konuya yönelik aşırı derecedeki hassas yaklaşımın seni hemen çıkarımlar yapmaya itiyor ve bu da gerçekleri görmeni engelliyor. Bütün verileri değerlendirmeden hemen varsayımlara girişiyorsun. Büyük ihtimalle, en kötüsünü düşünüyorsun ve bu da seni daha da strese sokuyor. Gerçekliğinden emin olmadığın şeyler için kaygılanmamalısın.Uymadığınız bir ortama kendinizi uydurmak için çabalamayın. Son zamanlarda önemli bir değişim geçirmiş ve başka bir kapının kilidini açan bir anahtar konumuna gelmiş olabilirsiniz. Fakat insanlar yine de geçmişte açtığınız kilitleri açmanız için sizi zorlayacak. Onlara izin vermeyin. Size gerçekten olduğunuz kişi gibi ya da size davranılmasını istediğiniz gibi davranmadıklarında üzüldüğünüzü onlara gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birtakım oldukça sevimsiz rüyalar sizde anlayamadığınız rahatsız edici bir korku hissi yaratabilir. Rüyalarınızı not edip sonradan sembolleri analiz etmeye çalışın. Muhtelemelen bu rüyaların yalnızca geçmişten duygusal kesitler olduğunu fark edeceksiniz. Bugün kitap okuyarak veya bir gerilim filmi izleyerek gerçek dünyadan kaçmanın yollarına bakabilirsiniz ya da alışılmamış ve biraz da riskli, yeni bir hobi denemeyi isteyebilirsiniz. Dikkatli olun! Kendinizi sınırlamayın ancak düşüncesizce de hareket etmeyin.

10 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu an hayatınızda yeterli romantizm yok mu? Birinden daha fazla gül, daha fazla güzel söz duymak için, daha fazla gül, daha fazla güzel söz söyleyin. Bu kadar basit. Sevdiğiniz kişiye, onlara nasıl baktığınız konusunda nasıl bakılmak istediğinizi gösterin.

10 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay Tutulması gerçekleşiyor. Gördüğün yanlışlara tepki göstermekten çekinmediğin bir gün. Düşüncelerini geçmişe kadar götürecek gelişmeler yaşanabilir. Söylenen sözlerden çok farklı yaklaşımlar ya da anlamlar çıkarabilirsin. Senden saklanan şeylerin aslında senin hayrına olduğunu anlıyorsun. Tepkilerini ölçmekte zorlanabilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilin ile aranızdaki konuşmalar bir anda tartışma boyutuna çıkabilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu tutulma ile kariyerinizde yeni bir dönem başlatıyor olabilirsiniz. Yeni işbirlikleri ve yeni insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Finansal alanda yaşadığınızdeğişimleri sizleri heyecanlandıracaktır. Aile hayatınızdaki pozitif gelişmeler sizleri umutlandıracak.

10 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beraberliğinizi kalıcı bir birlikteliğe dönüştürme arzularına duyduğunuz gizli tepki, fazlasıyla hissediliyor. Bugünlerde birden çok kişinin ilişkinize yönelik sorgulamaları ve size yönelik de eleştirileri olabilir. İşinizle ilgili zorlukların üstesinden geliyorsunuz. Ama zorluklar da gelmeye devam ediyor. Bu konuda umut bağladığınız odaklar sizde hayal kırıklığı yaratabilir. Dengeli ve hesaplı bütçe yapmanızın yararını bugün göreceksiniz. Fazla kilolarınızı vermek için, egzersiz yapın

10 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz ile ufak gezi planları iyi gelecek. Arzu ve isteklerinizi sıralamanın tam zamanı. Yakın bir dostunuzdan mali destek almanız moralinizi daha fazla yükseltecek.

10 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel yaşamınız vehayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, iletişim yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanabilir, insanları daha kolay etkileyebilirsiniz. Seyahatler, davalar ve eğitim süreçlerinizle ilgili problemli bir enerjiden geçmektesiniz.

10 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün meydana gelen tutulma ile aşk hayatınız, sosyal çevreniz ve de çocuklar hakkında ciddi ve önemli kararlar almanız; bazı sorumlulukları sahiplenmeniz gerekmekte.

10 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk evinizde meydana gelecek olan Ay Tutulması’nın etkisiyle bugün duygusal konular gündeminizde olacaktır.Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinizde devam eden problemler sonuca ulaşabilir. Bu dönemde ilişkilerinizde bitişlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Çevrenizle yaşayabileceğiniz görüş ayrılıklarına hazırlıklı olun.

10 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızla ilgili biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir, beklenmedik durumların, şartların mağduru olabilirsiniz, kontrolünüz dışında gelişebilecek durumlar söz konusu olabilir. Hemen her konuda biraz daha tedbirli davranmaya, ihmallere ve dalgınlıklara karşı duyarlı olmanız gerekebilir.

10 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İşinizde, günlük hayatınızda o kadar mutlusunuz ki; sizi bunaltan sadece kafanızdaki ekstrem düşünceler. Sürekli değişme ve farklı olma arzusundasınız. Keşke anın tadını çıkartsanız. Çünkü hayatınızda gerçekten güzel şeyler olabilir. Emek vermeniz gerekiyor.

10 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sabah saatlerinde eviniz, yuvanız veya ailenizle ilgili konular gündemde olurken, önemli karar veya adımlardan uzak durmalısınız. Öğle sonrasında aşk ve tutkular öne çıkarken egoların yaratabileceği problemlere dikkat etmelisiniz.

10 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 30" R
Ay
Oğlak
24° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 52' 04"
Venüs
Boğa
00° 54' 53"
Mars
Balık
29° 40' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 28"
Satürn
Balık
16° 34' 10"
Uranüs
Boğa
22° 20' 36"
Neptün
Balık
28° 54' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 18"
Lilith
Başak
23° 19' 48"
True Node
Koç
15° 21' 27"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>