Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kalbin Yorulmuş Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün 'yuva kurma' havasında olabilirsiniz. Belki de şu an ciddi bir ilişki içindesiniz, aşk hayatınız güzel bir şekilde ilerliyor ve bir yuva kurma düşünceleriniz olabilir. Sevgilinize bir ev almayı düşünebilir ya da bir nişan yüzüğü almak için alışverişe çıkabilirsiniz. Şu anda bir ilişkide olmasanız bile, böyle arzunuz olabilir. Evlilik ve bağlılık gibi konuları düşünebilirsiniz.

Bugünarkadaşlarınızla yakınlık kurmak için iyi bir gün olabilir. Bazen kendi işinizi yapmakla o kadar meşgul oluyorsunuz ki, sosyalleşmek için zaman ayırmayı unutuyorsunuz. Ancak bugün bir işbirliği ruhu havada geziniyor olacak. Bundan yararlanın ve bir meslektaşınızı öğle yemeğine davet edin. Veya personeliniz için güzel bir restoranda yer ayırıp onları şımartın. Güne daha insani bir dokunuş yaparsanız zevk alacaksınız.

Bugün, birilerinin arkadaşlığını isteyebilirsiniz ve bir grup aktivitesi bunun için iyi bir seçenek olabilir. Bu aktivitede eski arkadaşlarınızla karşılaşacak, yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve bazı ilginç finansal sohbetlere dahil olacaksınız. Ancak, eğer birkaç kişi arasında gerginlik yükselirse şaşırmayın. Sezgisel bir kişiliksinz ve bunlar sinirli insanlar. Buna maruz kalmamaya çalışın.

Neden insanlardan kaçmak istiyorsun? Kendinle ilgili bir şeyler keşfetmekten mi korkuyorsun? Önemli bir değişim dönemi içindesin. Bu sana defalarca söylenmiştir ama duyduğun şeyden pek hoşnut değil gibisin. Yalnız kurt olarak, insanlara karşı korkunu sürdürüyorsun ve dünyadan soyutlanmış gibisin. Endişelenme. İninden kısa süre sonra çıkarsın.İlgi odağı olmaktan keyif alıyorsunuz, doğru. Fakat bazen bir adım kenara çekilip sahneyi başkalarına bırakmak gerekir. Özellikle bugün, insanlar eleştirel bir tavırda olacağı için bir kenara çekilmek daha önemli. Neden seyircinin olumsuz tepkisini alasınız ki? Havadaki gerginlik sebebiyle ufak tefek tartışmalar çıkabilir. Bu tartışmalara karışmayın, hiç gereği yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uymadığınız bir ortama kendinizi uydurmak için çabalamayın. Son zamanlarda önemli bir değişim geçirmiş ve başka bir kapının kilidini açan bir anahtar konumuna gelmiş olabilirsiniz. Fakat insanlar yine de geçmişte açtığınız kilitleri açmanız için sizi zorlayacak. Onlara izin vermeyin. Size gerçekten olduğunuz kişi gibi ya da size davranılmasını istediğiniz gibi davranmadıklarında üzüldüğünüzü onlara gösterin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgilinizi kaybetme korkusu yaşıyorsunuz. Bu korkuyu, tatlı bir heyecan boyutunda bırakmanız gerekiyor. Partnerinize açılmak ya da sorunu gizli yaşamak arasında yapmanız gereken tercih oldukça net. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Geleceğe yönelik projeler ve planlar ön plana çıkacak. Önünüzde birçok fırsat var. Fırsatları kaçırmayın! Bugünlerde biraz karışık bir para meselesinin içinde olacaksınız. Deliksiz bir uyku için kafein ve alkolden uzak durun.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

01.56 - 14.15 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Geçmişin tozlu sayfalarını kurcalarken, omuzlarındaki yükün aslında kalbinde olduğunu fark edeceksin. Üzerindeki hüzün ve duygusallık geçmişteki yaşantıların bir yansıması? Yeni biriçin heyecanın artıyor, kulağın sürekli beklediğin telefonda, güzel haberler almak istiyorsun. İstediğini alıyorsun. Ailenle son zamanlarda yaptığın konuşmalar seni oldukça yorabilir.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde değerinizin anlaşılacağı bir yol belirlemeniz gerekebilir. Hiç hesapta yokken çıkan bazı tartışmalardan dolayı sizler sorumlu tutulabilirsiniz. Üzerinize vazife olmayan hiçbir işin sorumluluğunu bugün almayı seçmemelisiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle günün ilk yarısında yaratıcılığınızı daha iyi ifade edebileceğiniz akıcı bir gündesiniz. Aşkta da mutlu olmak daha kolay olacak.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Cazibenizin artacağı ve aşk konusunda ilgi göreceğiniz bir dönemdesiniz. Partnerinizle aranızda geçebilecek kıskançlık problemlerine karşı hazırlıklı olmalısınız.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün meydana gelen tutulma ile aşk hayatınız, sosyal çevreniz ve de çocuklar hakkında ciddi ve önemli kararlar almanız; bazı sorumlulukları sahiplenmeniz gerekmekte.

11 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Akşamki yemek davetiniz için yardım istediğiniz bir arkadaşınız son dakikada size yardımcı olamayacağını söyleyebilir. Buna hazırlıklı olun ve başka arkadaşlarınızla iletişime geçin.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay öğlen saatleri itibariyle Yengeç burcundaki seyahatini sonlandırıp Aslan burcuna geçiş yapacak.İş hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerin hayatındaki sürpriz durumlar bugün gündeminizi meşgul edebilir. Güneş ve Merkür kavuşumunun etkisiyle sosyal çevrenizde kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Bu bencilliğe bir son vermenin zamanı geldi de geçiyor bile. Etrafınızdakileri, sizi seven insanları bu şekilde üzmeye hiç hakkınız yok. Şu sıralaryerinde birtakım problemler yaşayabilirsiniz.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda pozitif değişiklikler söz konusu olabileceği gibi, aldığınız sorumluluklar giderek artabilir de. Yeni bir derneğe üye olabilir, size hiç de hitap etmeyeceğini düşündüğünüz yeni bir hobi edinebilirsiniz. Birinin sizi dünyanın en büyüğü, en özeli gibi hissettirmesine çok ihtiyacınız var. O zaman önce siz adım atmalısınız.

11 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün risk alarak ön plana çıkabilir, kimsenin cesaret edemediği işlere kalkışabilirsin. Üstlerinin ya da sosyal ortamının seni desteklemesiyle liderliği ele alabilirsin. Fakat hevesle üstlendiğin işler bir yandan çok çalışmana yol açarken diğer yandan da sağlığına zarar verebilir.

11 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 10' 10" R
Ay
Oğlak
21° 41' 10"
Merkür
Koç
16° 47' 49"
Venüs
Boğa
00° 40' 30"
Mars
Balık
29° 31' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 45"
Satürn
Balık
16° 33' 08"
Uranüs
Boğa
22° 19' 56"
Neptün
Balık
28° 53' 60"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 38"
Lilith
Başak
23° 18' 31"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>