Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sözlerini Açıkça Dile Getiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ocak 2020, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 40%

Bazı arkadaşlarla birlikte olmanın tadını çıkarabilirsiniz. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz ve biraz eğlenmenin zamanı geldi. Üniversite arkadaşlarınızı arayıp bir buluşma ayarlayın ya da dostça bir akşam yemeği için arkadaş çevrenizi davet edin. Aileniz, kardeşleriniz veya kuzenlerinizle bir yemek yiyerek geniş ailenizle vakit geçirebilirsiniz. İnsanlara ulaşın ve biraz daha sosyal olun.

Adımınızı başarı merdivenine atma zamanı. Ancak, önemli olan başka şeylere de konsantre olmalısınız. Başarı merdiveni sadece parayla ilgili değil. Bu yaptığınız her işe kendinizi gerçekten verdiğiniz ve her bir yeni projede yeni şeyler öğrendiğiniz anlamına da gelir. Ortaya çıkan açgözlülüğün kendin için koyduğun hedefleri etkilemesine izin verme.

Son durum, özgüveninizi geliştirmenize yardım edecek gibi görünüyor. Bugünün gezegen sıralaması kendinizle ilgili kötü düşünceleri bir kenara atmanız gerektiğini söylüyor. Siz daha iyisini hak ediyorsunuz ancak bunu kendiniz için yapmasanız bile başkaları sizi desteklemeyebilir. İşte içinizdeki özgüveni harekete geçirmenin tam zamanı!

Uzaktan da olsa, şefkat öğrenmen için uygun bir gündeyiz. Bazı zamanlar çok duygusal olduğun durumlar içinde kendini kolayca bulabiliyorsun. Sağlıksız ve zehirli hisler içine sürüklenebiliyorsun. Enerjinin çekilmemesine dikkat et. Çevrende kuvvetli hisler açığa çıkıyor gibi görünüyor ve sen ise bir taraf seçmeye mecbur bırakılabilirsin. Fakat eğer savaşa dahil olursan yıpranmaktan ve hırpalanmaktan başka bir şey yaşamayacaksın!Bugün bazı dik başlı güçlerin direnciyle karşılaşıp zor durumda kalabilirsiniz. Siz de inatla onun karşısına dikilip işleri tamamen içinden çıkılmaz hale getirmeyin. Beklenmedik ve güçlü etkenler ortaya çıkabilir. İnsanlar mücadeleden korkmayacak, dolayısıyla ringe çıkmaya niyetliyseniz birkaç yumruk yemeyi de göze almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işlerinizin normalde olduğu kadar kolay yoluna girmediğini fark edebilirsiniz. Herkesin böyle günleri vardır; bu da sizin payınız. Gezegenlerin bugünkü konumu çoğu kişiyi olumsuz etkileyecek, dolayısıyla bugün başkalarının gerginliğiyle uğraşmaya hazırlıklı olmalısınız. Sizin neyin beklediğini önceden bilirseniz başa çıkmak bir nebze daha kolay olabilir.

14 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Gündelik yaşantınız, çalışma ortamınızla ilgili konular, detaylar, küçük işler üretken ve çalışkan olabilecek bir gündeme işaret ediyor. Gereksiz evhamlardan uzak durduğunuza emin olmalı, elinizdeki işlere odaklanmalısınız. Akşam saatlerinde eşli, ortaklı konular gündeme gelebilir.

14 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer hak ve ayrıcalıklara kafa yorduğun bir gün ise, sosyal çevrende gelişen bir olaya yoğunluk gösteriyorsun demektir. Gündüz saatlerinde potansiyel teşkil edecek aşırı güvensiz hareketlerinden uzak durmalısın. Bu bazı kesimler tarafından yanlış anlaşılabilir. Her türlü iletişimin verimli olacağı bugünü alınganlıkların ötesine çıkabileceksen sana faydası olacaktır. Zam beklentini konuşmak için doğru zaman olabilir ama önce kendini bu konuşma için iyi hissetmen çok daha önemli olacaktır.

14 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi özgürleştirmeniz ve sınırlarınızı oluşturmanız gereken güzel bir zaman dilimi. Finansal sorunların yaşam sevincinize engel olmasına izin vermeyin. Dengeli bazı harcamalar sizlere daha fazla yol gösterebilir.Content Video - 13 Ocak - 19 Ocak hafta burç yorumları

14 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştıran durumlar içine girebilirsiniz. Öğlen saatlerinde karamsarlık çökebilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken zamanlar var. İşlerinizi yoluna koymanız sizi rahatlatacaktır. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızda sorumluluk almaktan kaçınmayacağınız bir gündesiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızla alakalı çözülmemiş bazı meseleler olması önünüzü görmenize ve hayatınızda güzel giden şeylere odaklanmanıza engel olabilir.

14 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınızda huzur ve mutluluğun hakim olacağı, aile bireylerinizle ilişkilerinizi geliştirerek olası ev alım satımı ve ev düzenlemesi işlerinizin kolaylıkla gerçekleşebileceği, ilişkilerinizde ruhsallığa ve yakınlığa daha fazla önem vereceğiniz bir zamandasınız.

14 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Büyük bir hedefe eriştiğiniz zaman bundan sonra ne yapacağınız konusunda kafanız karışabilir. Kendinizi boşluğa düşmüş gibi hissedebilirsiniz. Ancak uğrunda çalışmanız gereken birçok hedefiniz olduğuna eminiz.

14 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Burcunuzda seyahat etmeye başlayacak olan Venüs ile Ay arasındaki karşıt açı bugün partnerinizin istekleri ile kendi istekleriniz arasında kararsız kalabileceğinizi gösteriyor.Kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz. Sosyal hayatınızda süregelen problemler bugün bir kez daha göz önüne gelebilir. Arkadaşlarınızla önemli konuları konuşmak için uygun bir gün.

14 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili bir husus, aşk ilişkinizde veya evliliğinizde niteliği tam belli olmayan bir gerilim yaratabilir. Bu konuyla ilgili bir çözüm üretmek istediğinizde sezgilerinizi de devreye sokun. Size yol gösterecekler.

14 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burçları bazı konularda daha inatçı ve dik kafalı davranabilirler. Evrendeki toprak enerjisi Balık burçlarının hayallerinin suya düşmesine sebep olabileceği gibi, hayalleri gerçekleştirecek adımlar atabilmelerine de imkân sağlayabilir. Eski bir ilişkiye geri dönme ihtiyacı hissedebilir, eski sevgilinizi özlediğinizi fark edebilirsiniz.

14 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün hedeflerini yerine getirmek için ihtiyacın olan enerjiyi kazanabileceğin bir gündesin. Yabancılarla çalışabilir ve yurtdışı bağlantılı projelerde yer alabilirsin. Fakat gün içinde yöneticilerinle yaşayabileceğin bir gerginlik motivasyonunun düşmesine neden olabilir. Öfkeni işine yansıtmamaya dikkat etmelisin.

14 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 24' 44" R
Ay
Oğlak
25° 04' 42"
Merkür
Koç
16° 53' 18"
Venüs
Boğa
00° 58' 59"
Mars
Balık
29° 42' 54"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 14"
Satürn
Balık
16° 34' 28"
Uranüs
Boğa
22° 20' 47"
Neptün
Balık
28° 54' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 29"
Lilith
Başak
23° 20' 10"
True Node
Koç
15° 21' 23"
Son Güncelleme : 30/04/2024 09:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>