Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yapıcısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Tutkularınız bugün yüksek düzeyde olabilir ve başka herhangi bir şeye konsantre olmak zor gelebilir! Bir arkadaşınızla flört etmek zihninizi şehvetli düşüncelerle doldurabilir. Çevrenizdekilerden biri aklınızı başınızdan alabilir ve açıkça size asılabilir. Şu anki sevgiliniz birlikte özel bir akşam geçirmeye davet edebilir ve siz de onlarla zaman geçirmek için istekli olabilirsiniz.

Bugün bir umut duygusu hissedebilir ve iyi bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi, dayanıklılığınızı ve dürtülerinizi arttıracaktır. Bu aşırı enerjinin tümünü, ertelediğiniz zor projelerin üstesinden gelmek için kullanabilirsiniz. Ağır biryükünün üstesinden gelmek için yeterli zihin açıklığına sahip olacaksınız, bu yüzden zorlu işlerden uzak durmayın. "Yapılacaklar" listenizdeki işleri kontrol ederken kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Entelektüel veya ruhani konulardaki düşünceleriniz yavaş yavaş değişiyor mu? Eğer öyleyse, bu değişim sizi korkutmasın. Geleneksel değerler ve fikirler bugün size özellikle çekici gelebilir bu yüzden direnciniz de her zamankinden daha güçlü olabilir. Fakat biliyorsunuz ki sonsuza dek aynı kalamazsınız. Bugün kendinize bir mola verin. Yarın rutin hayatınıza ve değişim maceranıza geri dönersiniz.

Herkese yardım etmeye çalışan cinste bir insansın. Bugün ise bir hizmetkar gibi hareket ediyor olacaksın. Bonkör yapın ve her zaman söylenmesi gereken doğru şeyleri bulmaya olan eğilimin paniklemiş sinirleri yatıştıracak; ve çevrende uyum ve huzur yaratmak hoşuna gidecek. Her türlü sosyal etkileşim açısından olumlu bir gün.Ölçülü adımlarla ilerlemek istiyorsun. Ama bugün olaylar arzuladığından daha hızlı gelişecek. Günün temposu bir miktar yoğun olabilir. Hızlı kararlar almaya itilebilirsin. Kafandan bir tahmin uydurman beklenebilir, hem de sağlıklı hiçbir tahminin olmadığı halde. Doğru olmayan veriler vermemeye çalış, çünkü bir süre sonra karşına çıkabilirler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı dik başlı güçlerin direnciyle karşılaşıp zor durumda kalabilirsiniz. Siz de inatla onun karşısına dikilip işleri tamamen içinden çıkılmaz hale getirmeyin. Beklenmedik ve güçlü etkenler ortaya çıkabilir. İnsanlar mücadeleden korkmayacak, dolayısıyla ringe çıkmaya niyetliyseniz birkaç yumruk yemeyi de göze almalısınız.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şans ve kısmet gezegeni Venüs burcunuza geçiyor. Güzelliğinizle, cazibenizle çok daha dikkat çekici olabilirsiniz. Görünümünüzde hoş değişiklikler yapabilirsiniz. İlişkilerinizde, sosyal yaşamınızda, maddi konularda şans sizden yana görünüyor, bu şansı değerlendirmelisiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün her zamankinden daha yapıcı bir güne merhaba diyorsun. Aranda mesafe olan insanlar ile yapacağın ılımlı konuşmalar olabilir. Bugün yapacağın konuşmalar çevrendeki bazı insanları çok sevindirirken, bazılarını da bir hayli endişelendirebilir. Bu sebeple konuşmalarında net olmanda fayda var. Bir telefon konuşmasından şaşırtıcı haberler alabilirsin. Evli bir Balık burcuysan, eşinle yaşadığın problemleri aşabilir, onunla empati kurabilirsin.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınız ile ilgili bazı bağımlılıklarınıza ve beslenme şeklinizi yönetmeye özen göstermelisiniz. Beslenme düzensizliğiniz ruhunuzu da yoruyor olabilir. Bugün ilişkilerinizdeki duygusal gelgitleriniz sizi fazla yemek yemeğe sevk etmemelidir.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. İlişkilerinizle ilgili yüksek beklentiler içinde olabilirsiniz. Ortaklı para konularıyla ilgilenebilirsiniz. Uğraştıran durumlar söz konusu. Açık düşmanlara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Öğlen saatlerinde daha paylaşım içinde olmak isteyeceksiniz. Uyum ve denge arayışında olabilirsiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissetmek için alışverişe yönelebilir, bazı duygularınızı bastırabilirsiniz. En doğru olayları çözmek için gerekli adımları atacak cesarete sahip olmaktır.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yakınlarınızın desteği ile keyfiniz yerinde olacak. Ani plan değişimleri ve çağırıldığınız ortamlar ile sevildiğinizi hissedeceksiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizin ailesiyle ilgili sorunlar yaşıyor olması olası. Size belli etmeye çalışmasa da kendi kendine bunları çözmeye çalışıyor. Bugün onun üstüne gitmeyin ve ekstra anlayışlı olmaya çalışın.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zıt burcunuzda seyahat etmekte olan Ay, bugün ilişkilerinizle ilgili meseleleri gün yüzüne çıkartıyor. Ay ve Mars karşıtlığının etkisiyle partnerinizin kalbini kırmamaya özen göstermelisiniz.Kariyer hedefleriniz ile partnerinizin sizden bekledikleri arasında kararsız kalabilirsiniz. Problemlerinizi kavga etmeden, sakince konuşarak çözmeye çalışmalısınız.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınız her hareketinizi belirleyen asıl etken haline gelebilir. Çeşitli felsefi değerlendirmeler yapabilirsiniz. Çevreye karşı hassasınız; bu sebeple olumsuz ortamlarda bulunmayın ve negatif titreşimlerden uzak kalmaya çalışın.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize zaman ayıramıyorsunuz. Hayatınızın odağı hep dış dünyada dönüyor. İş hayatınız, arkadaşlarınız ve kariyeriniz derken sanki bir yaprak gibi sürükleniyorsunuz. Zamana uyum göstermeniz, akışta kalmanız güzel ama bu sırada farkındalığınızı da kaybetmemelisiniz.

15 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün fazla enerjik olabilir ve çalışma temalı bir gün geçirebilirsin. Sosyal gruplar içinde yer alırken; duygu ve düşüncelerin arasında netlik sağlayabilir, sözlerinin arkasında durabilir ve fikirlerini çevrene çok daha iyi empoze edebilirsin. Akşam saatlerinde eşinden veya ortağından alacağın bir haber motivasyonunu yükseltebilir.

15 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 13' 00" R
Ay
Oğlak
22° 20' 40"
Merkür
Koç
16° 48' 52"
Venüs
Boğa
00° 44' 06"
Mars
Balık
29° 33' 35"
Jüpiter
Boğa
23° 54' 25"
Satürn
Balık
16° 33' 24"
Uranüs
Boğa
22° 20' 06"
Neptün
Balık
28° 54' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 48"
Lilith
Başak
23° 18' 50"
True Node
Koç
15° 21' 41"
Son Güncelleme : 30/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>