Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Arkadaşlıklarını Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün davranışlarınıza dikkat edin ve cazibenizin yüksek olduğundan emin olun. Enerjinizle ilgili ivmeyi devam ettirdiğiniz sürece grubunuzla kaynaşmanın puzzle ın önemli bir parçası olduğunu göreceksiniz. Ne kadar fazla o kadar iyi. Bir şeye doğru yerden başlarsanız, bir sonraki adıma daha kolay geçersiniz. Önemli olan, tüm eylemlerinizin sorumluluğunu almanız.

Bugün gününüzden en iyi şekilde yararlanın ve bu sabah işinizi bir kenara bırakın. Bu, bir süre üzerinde düşünmeden harekete geçilecek zaman değil. Bugün, hayatınızın yönünü değiştirebilirsiniz. Yatırımlarınıza iyi bakmanın zamanı gelmiş olabilir. Yok yere para kaybediyor olabilirsiniz!

Bugün, kendinizin bir grup ortamında ışık saçtığını görebilirsiniz. Bir konuşma veya sunumu bitirdiniz ve düşüncelerinizi harika bir şekilde açıklayabilirsiniz. Zihninizdeki netlik ve ince zekanız sizi başarıya götürebilir. Sizi dinleyenleri inovatif fikirleriniz denemek için kullanabilirsiniz. Şimdi konuşursanız, yaratıcılığınız tanınabilir ve takdir görebilir. Profesyonel ve yaratıcı fikirlerin çok daha fazla değer gördüğü bir çevreye yönelebilirsiniz.

Birilerinin tavsiyelerine ihtiyacı var. Önemli bilgiler talep eden bir arkadaşın olabilir. Öğretmen rolüne bürünmek hoşuna gidecek. Bu kişiye destek olabilecek şekilde programını ayarla. Şeyleri açıklamada ve karmaşık şeyleri basitleştirmede iyisindir. Öğrencin, rehberliğine hayran olacak!Aileni şöyle bir düşününce, seni özel kılan şeyin mizah anlayışın olduğunu görebilirsin. Çok fazla gülmeyen bir ailen olması olası duruyor. Bu huyunun nereden geldiğini merak ediyorsan, bunu burcuna bağlayabilirsin. Eğer ebeveynlerin şakalarına pek fazla gülmüyorsa da, hiç olmazsa geri kalanımız gülüyoruz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birtakım heyecan verici ve ilginç insanlarla iç içe olabilirsiniz. Size ilham veren insanlarla birlikte olmak için can atacaksınız. Modunuzu düşüren arkadaşlarla ya da aile üyeleriyle takılmak istemeyeceksiniz. Yaratıcı insanların bir araya geldiği ortamlarda yer almaya çalışın. Şık bir kafeye gidin mesela ve gelip giden müşterileri gözlemleyin. Ya da bir tiyatro etkinliğine katılmak ve gösteriden sonra sanatçılarla takılmak da fena fikir olmayacaktır.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Son zamanlarda gurur duymadığınız bir şey için endişeleniyor olabilirsiniz. Bugün, tüm bu endişenin boşuna olduğunu keşfedeceksiniz. Son zamanlarda kaçmaya çalıştığınız gerçek gözlerinizin önünde olacak ve sonuçta o kadar da kötü olmadığını göreceksiniz. Sanki hayat sana iyimser olmak hakkında bir ders vermeye çalışıyormuş gibi bütün sıkı çalışmaların için ödüllendirileceksin. O yüzden bu kadar olumsuz olmayın!

20 Ocak 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burç değiştiriyor. Arkadaşlarınla aranda olan kara bulutları yavaş yavaş dağıtıyorsun. Geride bıraktığımız günlerde ise bazı arkadaşlıklarını gözden geçirirken, bazı gerçekleri de fark etmiş olabilirsin. Ama sence ufak tefek pürüzlerle heba etmek için fazla değerli arkadaşlıkların da yok mu? Bu sorunun cevabını bulmadan harekete geçmeyi aklından bile geçirme! İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin arkadaş ortamı ile alakalı sorunlarını dile getirebilirsin.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün çalışma ortamında bir arkadaşınızın söylemi üzerine çıkan gerginlik olayları farklı bir duruma kadar çıkarabilir. Farkında olmadan gerçeklerle yüz yüze geleceğiniz bugün de hiçbir şekilde olaylara müdahale etmeden akışta kalıp durumun gideceği yönü sakinlikle bekleyin.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatında kısmetlerin olduğu bir gündesiniz. Etrafınızdaki insanlarla düşüncelerinizi paylaşmak için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Sabah saatlerinde planlarınızda değişiklikler olabilir. İş hayatınızda yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Akşam saatlerinde düşüncelerinizin yoğunluğu, kafa karışıklığına neden olabilir.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizle etkinlikler yapmak için uygun bir gün. Kendinizi iyi hissettiğiniz ve kusurlarınızı kolaylıkla düzeltebildiğiniz, kendinizi geliştirebildiğiniz bir gündesiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün akşam saatlerinde Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte manevi ve spiritüel konulara daha fazla ilgi duyabilirsiniz. Bu alanda çalışmalar yapmak isteyebilir, ilgili diğer insanlarla bir araya gelmek ve onları tanımak isteyebilirsiniz. Hayır ve bağış işlerinde kendinizi gösterebilirsiniz.

20 Ocak 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanız dağınık ve nasıl odaklanacağınızı bilemiyorsunuz. Zamanınızı nasıl konsantre olacağınızı düşünerek harcamak yerine her zamanki rutininize devam edin. Maillerinizi cevaplayın, bitirmeniz gereken evrakları hazırlayın…

20 Ocak 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş'in 12. evinize girişi ile iç dünyanıza yöneleceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Psikolojinizle ilgilenebilir, korkularınızın üstüne gidebilirsiniz.Ay'ın Yay burcundaki seyahati ailevi konuları ön plana çıkaracaktır. Akşam saatlerinde ev içerisinde çıkabilecek gerginliklere hazırlıklı olun.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Güneş'in bugün burç değiştirmesiyle birlikte ruhsal, manevi konulara daha çok odaklanacağınız bir aylık bir dönem başlıyor. Olaylar kontrolünüz dışında ilerlerken bu bir aylık dönemde akışta kalmak sizi motive edebilir.

20 Ocak 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Agresif bir tutum sergilemeye müsaitsiniz. Tez canlılığınız bazen çevrenizdeki rahatsız edebiliyor. İnsan ilişkilerinden gelir elde eden biriyseniz özellikle bu konuya dikkat etmelisiniz. Arkadaşlıklarınızın bir kısmı güç kazanırken bir kısmı hayatınızdan eleniyor. 

20 Ocak 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; haftaya özel ilişkini yeni bir konuma taşıyarak kadersel bir olayla başlayabilir veya çok sevineceğin bir çocuk haberi alabilirsin. Bu dönemde içindeki güce güvenmeyi, kendine inanmayı, yeteneklerini keşfetmeyi seçtiğinde hayatının daha rahat aktığını göreceksin. Kariyerinle ilgili iyi düşünmeden ve agresyonla atabileceğin adımlara dikkat etmen gereken bir gün.

20 Ocak 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 54' 08" R
Ay
Yay
20° 47' 11"
Merkür
Koç
16° 10' 21"
Venüs
Koç
27° 47' 59"
Mars
Balık
27° 43' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 09"
Satürn
Balık
16° 20' 35"
Uranüs
Boğa
22° 11' 58"
Neptün
Balık
28° 49' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 41"
Lilith
Başak
23° 02' 59"
True Node
Koç
15° 28' 02"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>