Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Gerçekçi Davranmalısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2020, Cumartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün, sevdiklerinizin hayatınızdaki önemini anlamanız için iyi bir gün. Çocuklarınız bir hayvanat bahçesine veya en sevdiğiniz müzeye gitmek gibi özel bir eğlencenin tadını çıkarabilir. Onları şımartırsanız, kendinizi de iyi hissedeceksiniz. Sevgiliniz/eşinizle evde güzel bir akşam yemeğinin tadını çıkarabilirsiniz. Özel bir tarif denemek istiyorsanız, bugün bu konuda cesaretli olun. Şu an insanlara karşı hissetiğiniz sevgiyi ifade etmeniz önemli.

Bugün inatçı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bazı şeyleri ya siyah ya da beyaz renklerde göreceksiniz ve görüşlerinize çok katı olacaksınız. Egonuzun kontrolden çıkmasına izin vermeyin. Diğer insanların bakış açılarına saygı göstermek için elinizden geleni yapın. Bir şey hakkında güçlü bir bilginiz olsa da, muhtemelen tam resme sahip değilsiniz. Meslektaşlarınızın da fikirlerini ifade etmesine izin verin. Kim bilir? Bir şeyler öğrenebilirsiniz!

Bugün kendinizi farklı yönlere çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmada ve bir şeyi zamanında bitirmede zorluk yaşayacaksınız. Dikkatinizi toplamak için telefonda geçirdiğiniz zamanı azaltmaya çalışın. Arkadaşlarınıza başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin. Bugün öğle yemeğine çıkmayın çünkü konsentrasyonunuz bozulabilir. Eğer bugün daah fazla disiplin geliştirmek istiyorsanız merak etmeyin her şeyi yapacaksınız.

İnsanların içindeki hevesi canlandırmak için uygun bir gün değil. Günün temkinli, tutucu yanının yaşam enerjinden çaldığını fark edeceksin. Ama bu durumun da şeylerin doğal döngüsü olduğunu unutma. Her zaman ümitli ve güçlü olmayı bekleme. Bir mola ver ve enerjini içine yönelt. Sinirlerini yatıştırdıktan sonra tekrar işe koyul.Bir anda, kendini yükseklerde süzülüyorken bulacaksın. Hızlı, sosyal yönden duyarlı bir gün olacak ve bu durum insanları, kendilerini başkalarına açmaları için cesaretlendirecek. Bu sırada, çevrendekilerden büyük ölçüde destek göreceksin. Bu desteği kollarını açarak karşıla. Güçlü takım ruhu yardıma hazır beklerken, işleri tek başına yürütmeye çalışma.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafınızdakilerle ilişkilerinize odaklanmanız için ideal bir gün. Bazen kendi hayatınıza kapılıp çevrenizi unutmak kolaydır. Belki de apartmanınıza yeni biri taşınmıştır. Öyleyse neden dostane bir tavırla kendinizi tanıtmayasınız? Yolun aşağısındaki komşularınızla sohbet etmek de iyi bir fikir olabilir. Olur da karşılaşırsanız arkadaşlık için bir adım atmaktan çekinmeyin!

25 Ocak 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Yeni, yeni şekillenmeye başlayan bazı ilişkileriniz, değişik yönelmelere açık. Sabırlı olabilmeniz durumunda, bunlardan beklenmedik kazançlar sağlayabileceksiniz. Her anlamda yeniliğe çok hazırsınız. Bu konudaki bazı girişimleriniz yanlış anlaşılmaya yol açabilecek gibi. İçinde bulunduğunuz küçük çözümsüzlükler, biraz zaman gereksindirebilir.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü isteklere bazen söz geçirmenin zorluğuna tanıklık etmeye hazır mısın? ?Onda olan bende niye yok? sorusunu bugün oldukça sorabilirsin. Arzularının çoğaldığı ve lüks olana ilginin arttığı günler? Çevrendekilere özenmek yerine, aklındaki fikirleri paylaşıp kendine ekstra imkânlar yaratabilirsin. Sevgilinden yardım almayı unutma; sana güzel fikirler verebilir. Sosyal çevrenle olan ilişkilerinde daha net olman gerekebilir. Söylemen gerekeni lafı dolandırmadan söylemenin faydasını göreceksin.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otorite figürleri ile yapacağınız görüşmeler mantıklı ve eleştiriden uzak olmalıdır. Suçlayıcı olmayın. Haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız bunu öfkeden uzak ifade etmelisiniz. Sevgi dolu bir yaklaşım size kendinizi daha iyi hissettirecektir.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve aşk bir arada yürümez demeyin. Yeni kişilerle tanışın. Belki de aradığınız mutluluğu yakalayacaksınız. İş yaşamında yaratıcılığınızı kullanarak pek çok sorunun üstesinden gelmeniz mümkün. Risk almaktan korkmayın ama yine de tedbiri elden bırakmayın. Ne kadar ağır bir tempo olursa olsun, bugün sizin tüm işlerin altından kalkabilme gücünüz var. Bunun için takdir göreceksiniz. Maddi konularda yeni gelişmeler biraz daha rahat soluk almanızı sağlayacak

25 Ocak 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızdaki olumlu gelişmeler sizi motive ederek hayatınızı daha verimli hale getirebilir. Aşk konusunda kendinize güvenmeniz önemli olacak.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinize ve sevdiklerinize sevgi dolu yönlerinizi, güzelliğinizi ve duygularınızı daha belirgin şekilde ifade edebilirken, sizin bu tavrınız onların size daha fazla hayran olup, saygı duymasına sebep olacak. Sosyal çevreniz ve partnerinizle keyifli, eğlenceli etkinliklerde yer alabileceğiniz, sevildiğinizi daha yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz.

25 Ocak 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gördüğünüz kabusların gerçekmiş gibi hissettirmesi canınızın sıkılmasına ve güne kötü başlamanıza sebep olmuş olabilir. Sakinleşin ve odak noktanızı bu kabustan uzaklaştırmaya çalışın.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünlerde kariyer ortamınızdaki konuşmalar, bazı tavırlar size etik ve uygun gelmeyebilir. Nasıl harekete geçeceğinizden emin olamayabilirsiniz. Bekleyip görmek daha iyi olabilir.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki yakın ilişki içinde olduğunuz kişilerin odak noktaları olacağı bir gün geçireceksiniz. Vaktinizin çoğunu bu kişileri gözlemekle geçireceğinizden, idareyi de onlara bırakabilirsiniz. Hayatınızın kontrolünü başkalarına bırakmak eğiliminde olabilirsiniz.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal gündeminiz ağırlığını koruyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, görüşlerinizi, fikirlerinizi tartışabilirsiniz. Akşam saatlerinde Ay burç değiştirdiğinde duygularınızı göstermekte, paylaşmakta zorlanmayabilirsiniz.

25 Ocak 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün planlı ve programlı olmaya çalışmayla birlikte; hayatını da biraz sakinleştirmek, yalnız kalmak isteyebilirsin. Arkadaş ortamına veya sosyal yaşantına biraz ara verip bir proje üzerinde çalışabilirsin. Bilinçaltın hareketlenirken; yaratıcı yönlerini ön plana alarak sanatsal ve ruhsal alanlara ilgin artabilir.

25 Ocak 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 22' 04" R
Ay
Terazi
29° 47' 53" R
Merkür
Boğa
07° 02' 12"
Venüs
Boğa
26° 23' 49"
Mars
Koç
15° 31' 08"
Jüpiter
Boğa
28° 48' 42"
Satürn
Balık
18° 08' 28"
Uranüs
Boğa
23° 32' 27"
Neptün
Balık
29° 27' 03"
Plüton
Kova
02° 01' 39"
Chiron
Koç
21° 45' 09"
Lilith
Başak
25° 37' 32"
True Node
Koç
14° 55' 30"
Son Güncelleme : 21/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>