Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Davranışların Takdir Görüyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 40%

Çok barışçıl bir ruhunuz var ve etrafınızdaki insanlar iyi geçinemediğinizde bu bazen kalbinizi kırıyor. SignName # olarak öğrenmeniz gereken şey, nasıl merhametli olacağınız ve size zarar verebilecek durumlara karışmamak. Bugün bazı arkadaşlarınız veya ailenizden birileri, kendi başlarına zor meseleleri çözmeye çalışıyor olabilirler. Onlara destek olabilirsiniz, ancak sorunlarını çözemezsiniz.

Bugün birteklifi alabilirsiniz! İlk başta, busize çok fazla özgürlük vermeyebilir, çünkü çok fazla çalışıyor olacaksınız. Fakat daha sonra bu, kariyerinizin ilerlemesi için çok umut verici bir şeye dönüşebilir. Ancak şu an sahip olduğunuz işi sürdürmeyi tercih ederseniz çevrenizdeki insanlara yardım etmek için çaba gösterin.

Bugün yakın çevrenizde sosyal bir etkinlik organize etmek veya bu etkinliğe katılmak için gününüzü telefonda geçirebilirsiniz. Bunlar bir açıdan işle ilgili durumlar olabilir. Eğer bu durumlar bugün gerçekleşirse, muhtemelen harika bir zaman geçireceksiniz. Kendinizi çok cana yakın ve hevesli bulabilirsiniz. Yeni arkadaşlıklar kurmanız ve eski arkadaşlarla tekrar bağ oluşturmanız muhtemel. Kendiniz gibi olun, ve günün tadını çıkarın.

Geçmişinde kalmış olan maceraları hatırlayabilirsin. Hassas bir modda olacaksın ve eski okul günlerini, arkadaşlarını yad edeceksin. Gezegenler nostaljiyi getiriyor. Eski günlerine özlem duyacaksın. Fotoğraf albümlerine bakabilirsin. Hatta eski dostlarını arayabilirsin. Koptuğun kişilerle bağlantıyı yeniden kurmak keyiflendirici olacaktır.Bugün her şeyi çok daha kolay halledebilirsin. Gün planlayıcısı kap ve PIM yazılımını güncelle. Her zaman kişisel bir takviminle dolaşan biri olmayabilirsin, ama buzdolabına yapışmış olan bu yapılacaklar listesine sadık kalmak bile senin için zahmetsiz olacak. Onlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini daha kolay bir şekilde keşfedebilirsen, kendine bazı hedefler koymak için bugün uygun bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni bir şeyler satın almaya karar verebilirsiniz. Muhtemelen bir süredir yeni bir araba almayı düşünüyordunuz. Ya da belki bilgisayarınızın belleğini yükseltmek için masraf yapmak olabilir aklınızda. Uzun süre kullanacağınız bir şey satın almanın tam zamanı. Biraz fiyat karşılaştırması yapın ve mükemmel bir pazarlıkla alışverişinizi yapın. Biraz uğraşırsanız, sizi mutlu edecek bir ürün bulacaksınız.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayal gücünüz muhtemelen sizi uzak yerlere çektiği için kendinizi sürekli hayal kurarken bulabilirsiniz. Bazen bu hayaller, günlük yaşamla başa çıkmak için her zamanki rasyonel, doğrusal yolunuzu engelliyor gibi görünebilir.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

03.06 - 13.50 saatleri arasında Ay Boşlukta hareket edecek. Kişiliğini ortaya koyacağın girişimler gündemini kapsayabilir. Durumlara şahane döşenmiş bir vitrin görünümü vermen, ön yargıları yıkmana neden olacaktır. Zekânı yarıştırdığıngörüşmesinde, profesyonelliğinle karşı tarafa kendini hayran bırakabilirsin. Eğer aklında başka bir ülkede ya da şehirde yaşamak var ise, düşüncelerini gerçekleştirmek isteyebilirsin. Yapacağın bazı yazışmalar fikirlerinde değişime sebep olabilir.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün gayrimenkul alım-satımı ile ilgili konularda bazı kararsızlıklar içinde kalabilir, endişeli bir tavır takınarak gelecekle ilgili hayallerinizin gerçekleşmeyeceği düşüncesine kapılabilirsiniz. Her şeyin bir yolu olduğunu düşünerek huzurunuzu arttırma yoluna bakın.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Geleceğiniz için alternatif fikirler üretip, bunları proje haline getirebilirsiniz. Hassasiyet gösterdiğiniz konulara daha fazla eğilmek isteyeceğiniz zamanlar var. Beden sağlığınıza daha fazla özen göstermelisiniz.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karşı cinsin çekiminize kapılması ve seçenek bolluğu arasında kararsızlık yaşayabilir ayrıca mevcut ilişkinizi de bitirip bitirmeme hususunda istemsiz zaman kaybedebilirsiniz.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplantılar, görüşmeler, kariyer gelirleri, arkadaş çevreniz ve yaptığınız planlar, organizasyonlarla ilgili problemler, mücadeleler yaşayabilirsiniz. Maddi konularda risk almamalı, büyük harcamalardan kaçınmalı ve arkadaş çevrenizle gelişebilecek olası mücadeleler konusunda sakin ve olayları gözlemleyen taraf olarak kalmayı tercih etmelisiniz.

29 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çok da hoşlanmadığınız insanlarla aynı ortamda bulunmak zorunda kalmanız biraz canınızı sıkabilir. Bir bahane bulup o ortamdan uzaklaşabilirsiniz.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcuna giriş yapacağı 14:50'ye kadar burcunuzda boşlukta hareket edecek. Ay'ın boşlukta olduğu süreçte kafanızı toparlamak pek kolay olmayabilir.Sabah saatlerinde önemli kararlar almamaya çalışın. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak için Ay'ın Koç burcuna giriş yapmasını beklemelisiniz.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hassas yapınızın tüm gününüze damgasını vurması muhtemeldir. Sürtüşmeler sizi, içinde bulunduğunuz ortamlardan kaçırabilir ve engeller karşısında yılıp kolayca havlu atabilirsiniz. Gerginlikten kaçının ama bunu gerginliği doğuran kavramları tamamen silerek yapmayın.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda hisleriniz ve istekleriniz için adım atabilirsiniz. Enerjiniz geri geldi. Tekrar yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Ancak öncesinde aynı hataları tekrarlamamak için, sizin güzel enerjinizi emen insanları ve olayları hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor. Günlük rutinlerde doğru olanı seçme şansınızın yüksek olduğu bir gün olacaktır. Kararlarınıza güvenin.

29 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; güne başlarken son günlerin değerlendirmesini yapmakta ve aldığın kararları gözden geçirmekte fayda var. Günün ilerleyen saatlerinde ise yeteneklerini kullanabileceğin ve yeni gelir kaynakları elde edebileceğin ortamlara girebilir, karşına çıkan fırsatları kullanabilirsin.

29 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>