Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İlişkinin Adını Koyuyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Birinin hayatında olumlu bir değişim yapabilirsiniz. Bazen evren sizi koruyucu melek görevini veriyor. Etrafınızda neşelenmeye ihtiyacı olan biri var gibi ve bu kişi tanımadığınız biri ya da bir arkadaşınız olabilir. Kalbinizi ve şefkatinizi diğer insanlara açmaya çalışın. Sorunlarını tartışırken onları dinleyerek yardımcı olabilirisiniz.

Şu anda yansıtıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Profesyonel yaşamınızdaki son olaylar hakkında düşünüyor olabilirsiniz. Belki de bir değişiklik yapmayı düşünüyorsunuz. Bazıilanlarına bakmak isteyebilirsiniz. Özgeçmişinizi, potansiyel işverenlere kendinden emin ve açık bir şekilde sunabilmeniz için de güncelleyebilirsiniz. Yeni potansiyel müşteriler hakkında düşünmekten keyif alacaksınız. Şu anki mesleğiniz tarafından kapana kısılmış gibi hissetmeyin.

İş hayatında başarı önünüze çıkabilir, fakat bugün kendinizi biraz üzgün bulabilir ve bunun nedenini merak edebilirsiniz. Ancak bunun belli bir nedeni yok. Size olan durum ilk olarak bir hayalkırıklığı. Çünkü beyniniz artık endorfin üretmiyor. İkinci olarak ise, muhtemelen bundan sonra nereye gideceğinizi bilemiyorsunuz. Buna sadece siz karar verebilirsiniz. Kendiniz için yeni bir hedef belirleyin ve bu doğrultuda ilerleyin.

Olaylar ayak uydurabileceğinden daha hızlı ilerliyor olabilir. Beklenmedik bir öğe eşitliğe dahil olacak gibi duruyor. Her şeye hazırlıklı ol. Bugün hafif hatta yüzeysel bir gün. İnsanlar da çok güvenilir olmayabilir; bu yüzden yapman gereken ciddi bir şey varsa, bunu kendi başına çözmen gerekecektir.Bugün yeni bir şeyler satın almaya karar verebilirsiniz. Muhtemelen bir süredir yeni bir araba almayı düşünüyordunuz. Ya da belki bilgisayarınızın belleğini yükseltmek için masraf yapmak olabilir aklınızda. Uzun süre kullanacağınız bir şey satın almanın tam zamanı. Biraz fiyat karşılaştırması yapın ve mükemmel bir pazarlıkla alışverişinizi yapın. Biraz uğraşırsanız, sizi mutlu edecek bir ürün bulacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hata yapma korkusu sizi ilerlemekten alıkoyuyor olabilir mi? Mükemmeliyetçi olduğunuzu ve zirvedeki en parlak yıldız olmanın sizin için önemli olduğunu biliyorsunuz. Ancak yanlış bir şey yapıp herkesin önünde gülünç duruma düşme korkusu önemli bir risk almanızı ve bunun sonucunda önemli bir ders çıkarmanızı engelliyor olabilir. İstediğiniz gerçekten bu mu? Durup bir düşünün.

28 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Artan sinirlilik ve hayal kırıklığı çocuklarınız ya da eşinizle aranızda gerginlikle oluşturabilir. Böyle günlerde koşu yapmayı, spor salonuna gitmeyi veya aerobik dersi almayı düşünebilirsiniz. Bu hem bir çıkış sağlayabilir hem de stresi ve zorlamayı geçersiz kılan bazı endorfinler üretebilir. Buna gidin!

28 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün âşıkların günü! Duygularını harekete geçirirken; bugün sevgilinden ummadığın teklifler alabilirsin. Uzun süreli ilişkisi olanlar, ilişkilerini bir üst seviyeye taşımak isteyebilir. Ya da birbirinizin ailesiyle tanışmak için gün belirleyebilirsiniz. Bugün kendini çok zinde ve enerjik hissedeceğin kesin. Eğer bir ilişkin yoksa ki ilişkin olmasa da hoşlandığın biri mutlaka vardır, harekete geçebilirsin. Hislerine tercüman olan insanların yanında olmak sana daha iyi gelecek.

28 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün duyacağınız bir haber ile hiç ummadığınız gerçeklerle yüzleşebilir ve bundan sonraki dostluk ilişkilerinizde daha farklı bir yol denemek isteyebilirsiniz. Dürüstlüğün ve güvenilir olmanın daha fazla sorgulanacağı bugünü yalnız kalarak geçirmek isteyebilirsiniz. 

28 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. Düşüncelerinizde niyetlerinizi ortaya koyup aksiyon almayı bekleyeceğiniz bir gündesiniz. Sağlığınıza ve bedene ait konulara dikkat etmenizde fayda var. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konularda tartışmacı tarafınızı ortaya koymamaya çalışın.

28 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirecek potansiyelinizin ortaya çıktığını kendiniz de hissedeceksiniz. Bu sebepten hayal ve hedeflerinizi büyük tutmanızda fayda var.

28 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çevrenizde, alıngan olduğunuz, küçük sorunları büyüttüğünüz şeklinde düşünceler geliştiriyorsunuz. Son zamanlarda sorun ettiğiniz birtakım olayları yeniden ele almanız ve değerlendirmeniz, sizi daha esnek tavırlara yöneltebilir.

28 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi rahat hissettirse bile eski alışkanlıklarınızdan kurtulmaya çalışmanız gerekli. Size yararı olmayan bu davranışlarınızdan uzaklaşmak için bir yol bulmalısınız.

28 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Kendinizi bugünlerde derin konular hakkında düşünürken bulabilirsiniz.Venüs ile Neptün'ün burcunuzda gerçekleştirdiği kavuşumun etkisiyle duygusal hissedebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili konularda agresif bir tavır benimseyebilirsiniz.

28 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki titreşim ve enerjileri olduğu gibi özümseyeceğiniz bir günde olduğunuzdan, içinde bulunacağınız ortamları dikkatle seçmenizde fayda var. Gerilim ve sürtüşmenin olduğu yerler, ruh halinizi sarsacak etkiler yaratabilirler. Ruhsal sağlığınızı korumak sizin elinizde.

28 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balıklar kalplerini birine kaptırmaya, sevmeye ama daha daha çok sevmeye çok müsaitler. Aşk hayatınızda enleri yaşamaya hazır mısınız? Evren de hazır. Aşk çok yakında! Çalışma hayatınızda bir şeyleri rayına oturttunuz. Bir itibarınız var artık. E o zaman aşka zaman ayırabilirsiniz.

28 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; içinde bulunduğun ortamda ve aşk ilişkinde seni çok mutlu edecek gelişmeler yaşayabilirsin. Bugün kendini güzel ve özel hissedebilirsin. Ancak duygularını dengelemekte zorlanabilir, aceleci davranabilirsin.

28 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 10' 27" R
Ay
Terazi
27° 21' 09" R
Merkür
Boğa
06° 44' 40"
Venüs
Boğa
26° 08' 58"
Mars
Koç
15° 21' 57"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 51"
Satürn
Balık
18° 07' 42"
Uranüs
Boğa
23° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 26' 47"
Plüton
Kova
02° 01' 45"
Chiron
Koç
21° 44' 34"
Lilith
Başak
25° 36' 12"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>