Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Uyumlusun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ocak 2020, Cuma

Aşk 40%
Para 80%
Sağlık 60%

Henüz tam anlamıyla girişmediğinizz bir yatırım fırsatı düşünüyor olabilirsiniz. Bu konuda dikkat etmeniz gerekli. Aynısı bu geceki planlarınız için de söylenebilir. Aşk hayatınızda şu an istemediğiniz bir şeyi sizden bekleyen biri mi var? Arkadaşınızı kahve içip tatlı yemek için dışarı çıkarın. Yatırımlar konusunda olduğu gibi, değerlendirme yapın ancak dikkatli olmanız çok önemli!

Düşünceleriniz bugün açık, ancak düşünceleriniz üzerinden harekete geçmenin zor olduğunu fark edebilirsiniz. Sizi geri tutmaya çalışan kısıtlayıcı bir güç var gibi görünebilir. İçinizdeki disiplin duygusu ortaya çıkacak ve kafanızdaki şey her ne ise buna biraz muhafazakarlık katmanız gerektiğini hatırlatacak. Takip etmeniz ve toparlamanız gerektiren işleri yapmak için bu fırsatı kullanın.

Çok uzaklardan alacağınız bir bilgi, içerisinde olduğunuz bir grup ile daha kolayyapmanızı sağlayabilir. Her şey, hem iki grup aktiviteleri hem de sizin eğitiminizi ilerletmeniz için ümit vadedeci görünüyor. Bu yüzden, bunlar bugün için güzel odak noktaları diyebiliriz. Kafanızın bir köşesinden seyehat fikri de geçiyor olabilir. Arkadaşlarınız da böyle düşünüyor olabilir, onlarla birlikte akşam şehir merkezine gidip, gönlünüzce eğlenebilirsiniz. Günün tadını çıkarın!

Sıcak, sosyal bir moddasın. Göksel enerjiler de birliktelik ve eğlence tutkunu ateşliyor. Dostlarınla keyifli bir akşam planla. Biraz hareket de arıyorsun; belki bir konsere veya dans etmeye gidebilirsin. Birlikte olduğun partnerin de spontane havandan hoşnut kalacaktır; onu da planlarına dahil etmeyi unutma!Eğer bugün insanlar huzurunuzu kaçırmaya başladıysa ya da görünüşünüzle ilgili zorlu anlar yaşattıysa, onları dikkate almayın. Hayatınızı istediğiniz gibi yaşamaya hakkınız var. Bu, aylardır yıkanmamış bir eşofman altı ile yırtık pırtık bir tişört giyip evin etrafında dolaşmaksa, bırakın öyle olsun. Kim olmak istiyorsanız o olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biyoritminizin düşük olması kendinizi biraz depresif hissetmenize sebep olabilir ve hedefleriniz, yetileriniz konusunda şüpheye düşebilirsiniz. Bu durumun sizi kederin kucağına bırakmasına izin vermeyin. Her şey göründüğünden daha iyi. Bugün en ufak aksilikleri bile büyüteceğinizi göz önünde bulundurun ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bu gece dışarı çıkıp güzel vakit geçirin.

31 Ocak 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sosyal bir olay, belki de farklı bir kültürden, büyüleyici bir insanı hayatınıza getirebilir. Bu kişi ile bir dizi ilgi çekici konu hakkında saatlerce konuşabilirsiniz. Başka ilginç insanlarla da tanışabilirsiniz ve bazıları arkadaş olabilirsiniz, ancak bu kişi çok yakın bir arkadaş veya romantik bir partlerle de sonuçlanabilir.

31 Ocak 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

17.08'den yarın 02.27'ye kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Bir arkadaşınla aranızdaki bağın güçlendiğini hissedebilir. Uyumlu olmanın keyfini çıkarabilirsin. Seni kısıtlayan düşüncelerden bugün tam anlamıyla kurtulabilirsin. İkili ilişkilerde, özellikle de bulunduğun grup içinde uzun konuşmalar yapacağını işaret ediyor. Seni dinleyen insanları etkileyebilir, üstüne daha fazla sorumluluk alabilirsin. Ailen önemli bir konuda senin fikrini almak isteyebilir. Onlara karşı olan tavrınla beklentilerini karşılamak istiyorsun.

31 Ocak 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün birbaşvurusu yaptıysanız veya işinizle ilgili önemli bir talepte bulunduysanız olumlu bir cevap alabilir ve nihayetinde istediğiniz sonuca kavuşabilirsiniz. Ailenizin ve partnerinizin desteğiyle sizin için zor gözüken bir işten başarı ile çıkabilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınızla ilgili yeni planlamalara gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız destekler sizi keyiflendirecektir. İş hayatınızda elinizde olmayan nedenlerle sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Kontrol kaybı yaşamamaya özen göstermelisiniz. Akışta kalın.

31 Ocak 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş arkadaşlarınızla geçinmekte sorun yaşamazken, üstlerinizin üslubundan çok verim alamayabilirsiniz. Sakin kalmalı ve kendinizi nezaketle ifade edebilmelisiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eşiniz, partneriniz veya yakın dostlarınızla ilişkilerinizi geliştirebilir, birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminde geçici sağlık sorunları hissedebilirsiniz. Bu süreçte ilişkilerinizde küçük şeyleri dert etmemeyi kendinize telkin etmelisiniz.

31 Ocak 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir arkadaşınız ilişkisinde büyük problemler yaşıyor olmalı. Ancak ona yardım etmek sizin göreviniz değil. Derdini dinleyin ama ona asla tavsiye vermeyin. Yoksa sonunda sizin başınız ağrıyacak!

31 Ocak 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Koç burcundaki seyahatine devam eden Ay, Oğlak burcunda seyahat etmekte olan Satürn ve Plüton ile sert etkileşim içinde olacak.Kendinize yeni gelir kapıları yaratmaya yönelik hırslı ve agresif bir tavır benimseyebilirsiniz. Bugün yapacağınız terfi, zam gibi konuşmalardan olumsuz dönüş alabilirsiniz. Otorite figürleriyle finansal konuları konuşmak için uygun bir gün değil.

31 Ocak 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı kişilerin hamlelerinizi engellemeye, planlarınızı değiştirmeye, mesleki bağlantılarınıza müdahalelerde bulunmaya çalıştığını fark edebilirsiniz. Bu kişilerin karşısına çıkıp da sert bir mücadeleye girmemeli, politik yaklaşımlar sergileyerek nedenleri ve çözümleri araştırmalısınız.

31 Ocak 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafa karşı çok eleştirel bir tutum sergileyebilirsiniz. Özelliklearkadaşlarınıza karşı daha sakin olmaya çalışmalısınız. Eleştirirken nedenlerini açıklayıp, ne beklediğinizi, neye ihtiyacınız olduğunu tarif etmeniz karşılıklı rahatlama sağlayacaktır. Bazı organizasyonlara önderlik edebilirsiniz. 

31 Ocak 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi işler, sorumluluklar gündeme gelirken, bütçeniz, paranızla ilgili konularda sabrınızı korumalı, ihtiyatı elden bırakmamalısınız. Ani ve hızlı alışverişler yapabileceğiniz bir günde hızlı ve tepkisel olabilirsiniz.

31 Ocak 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 09' 22" R
Ay
İkizler
19° 05' 41" R
Merkür
Koç
23° 58' 21"
Venüs
Boğa
13° 22' 04"
Mars
Koç
07° 26' 38"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 49"
Satürn
Balık
17° 24' 13"
Uranüs
Boğa
22° 55' 35"
Neptün
Balık
29° 11' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 39"
Lilith
Başak
24° 27' 05"
True Node
Koç
15° 10' 40"
Son Güncelleme : 10/05/2024 11:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>