Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
İhmalkârlıktan Kaçınmalısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Sevgiliniz bugün bir kariyeri hakkında bazı harika haberler almış olabilir ve bunu kutlamak için sizi dışarı çıkarmak isteyebilir. O halde başka ne işin olursa olsun gidin! Sevgiliniz harika bir ruh hali içinde, harika görünüyor, aynı zamanda çok tutkulu ve seksi hissediyor. Unutamayacağınız bir gece istiyorsanız, bu fırsatı geri tepmeyin. Ayrıca çok iyi göründüğünüzden de emin olun!

Bugün son derece kendindesiniz! Tabii ki, zodyağın tüm belirtileri, Balık doğanız günün ciddi havasıyla uyumlu olacak. Şu an çok sağlam ve pratiksiniz. Aslında, insanlar yeteneklerinize o kadar güveniyorlar ki, evde veya içinde bulunduğunuz grupta ek sorumluluklar üstlenmeniz istenebilir. Fazladanolacak, ama siz bunun için hazırsınız!

Bugün gelirinizi arttırma yönünde bazı önemli bilgiler alabilirsiniz bu yğüzden gözünüzü kulağınızı dört açın. Bu, bugün gerçekleşmesi gereken harika şeylerden sadece bir tanesi. Harika görünüyorsunuz ve insanlar sizin bu sıcak ve samimi tavırlarınız karşısında kayıtsız kalmıyor. Üzerinizdeki bu ışığın keyfini çıkarın. Ne yazık ki sonsuza kadar böyle sürmeyecek.

Bugün dikkatlerden kaçınmaya bak ve insanlardan cevaplar almak için onları zorlama. Sağlıklı bir kahvaltı et. Kafeinden uzak dur. İnsanlarla entelektüel ve felsefi seviyelerde bağlantı kur. Hayatın anlamını konuşmak konusunda kendini rahat hisset. Eğer sempati, ağlayacak bir omuz arıyorsan birkaç gün beklemen gerekecek. İnsanlar şu anda bu tarz destekler vermek için uygun modda değil. Şu an özgürlük istiyorlar.Biyoritminizin düşük olması kendinizi biraz depresif hissetmenize sebep olabilir ve hedefleriniz, yetileriniz konusunda şüpheye düşebilirsiniz. Bu durumun sizi kederin kucağına bırakmasına izin vermeyin. Her şey göründüğünden daha iyi. Bugün en ufak aksilikleri bile büyüteceğinizi göz önünde bulundurun ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bu gece dışarı çıkıp güzel vakit geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi çok daha kolay halledebilirsin. Gün planlayıcısı kap ve PIM yazılımını güncelle. Her zaman kişisel bir takviminle dolaşan biri olmayabilirsin, ama buzdolabına yapışmış olan bu yapılacaklar listesine sadık kalmak bile senin için zahmetsiz olacak. Onlara ulaşmak için ne yapman gerektiğini daha kolay bir şekilde keşfedebilirsen, kendine bazı hedefler koymak için bugün uygun bir gün.

30 Ocak 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sosyal bir olay, belki de farklı bir kültürden, büyüleyici bir insanı hayatınıza getirebilir. Bu kişi ile bir dizi ilgi çekici konu hakkında saatlerce konuşabilirsiniz. Başka ilginç insanlarla da tanışabilirsiniz ve bazıları arkadaş olabilirsiniz, ancak bu kişi çok yakın bir arkadaş veya romantik bir partlerle de sonuçlanabilir.

30 Ocak 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dozunu kaçırdığın ve ihmal ettiğini düşündüğün birkaç işini bugün hızla toparlamak amacındasın. Özellikle ikilem yaşadığın konularda kendinden emin kararlar almak, seni güçlendirecektir. Sevgilinin bugün gerçekten ayaklarını yerden keserken, ilişkinin bağlarını da güçlendiriyorsun. Para değil ama başarı senin için önemli, bugün bir kez daha bunu test ediyorsun. Kendini geliştirmek için girişimlerde bulunabilir, hayatının yoğunluğundan sevdiğin insanlara vakit ayıramayabilirsin.

30 Ocak 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük işlerinizde uyumlu bir denge yakalamaya çalışmalısınız. Bugüne kadar gereğinden fazla aldığınız sorumlulukları biraz azaltmalısınız. Dengede kalmanız ve var olan dengeleri asla bozmamanız gereken bir gündesiniz.

30 Ocak 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Çözemediğiniz konularda kabullenme ihtiyacı doğabilir. Uğraştığınız konularda yeteneklerinizi kullanmak işlerinizi kolaylaştırabilir. Gün içinde başkalarından gelen destekleri iyi değerlendirebilirseniz, kendinize vakit ayırabilirsiniz. Gün içinde cesur davranabilirsiniz.

30 Ocak 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde stresinize hakim olmanız gerçekten çok önemli olacak. Kendinizi belli noktalarda kısıtlayın ve frenleyin. İş konusunda size yüklenen kişiler olabilir

30 Ocak 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İhmal ettiğini düşündüğün birkaç işini hızla toparlamak amacındasın. İkilem yaşadığın konularda karalar alacaksın.

30 Ocak 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki herkes sizi çok önemsiyor ve bu dışarıdan bakan biri için çok güzelmiş gibi görünüyor olabilir. Ancak bu durum sizin üzerinde çok büyük bir baskı oluşturuyor olmalı, bu durumu sevdiklerinize söylemelisiniz.

30 Ocak 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendiniz ve hayatınızla ilgili kararları sosyal çevrenizden birinin desteği ile çok daha rahatlıkla alacaksınız.

30 Ocak 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğe yönelik düşünecek ve günlük işleri ertelemeye eğilim göstereceksiniz. Aklınız tamamen uzun vadeli planlara odaklanacaktır ve bu planlar üzerinde tartışmak, öğüt almak ve fikir alışverişlerinde bulunmak için çok çeşitli kişilerle biraraya gelebilir, toplantılar yapabilirsiniz.

30 Ocak 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamdaki bazı değer yargılarınızın veya değişik fikirlerinizin kariyeriniz ve günlükhayatınızda bazı fırsatlara dönüşmesi mümkün. Kendinizi iyi hissedecek, inandıklarınızın arkasında durmaktan çekinmeyeceksiniz. Kariyer sınavlarınızı iyi verebilirseniz yükseleceksiniz.

30 Ocak 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; geleceğe dair hedef ve ideallerini gerçekleştirmek için harekete geçebilir ve bazı sorumluluklar alabilirsin. Fakat ekonomik konular gerilmene neden olabilir. Çalışmalarından elde ettiğin kazancı artırmak için girişimlerde bulunmak istesen de kontrolü elden bırakmamanda ve temkinli olmakta fayda olacaktır.

30 Ocak 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 27" R
Ay
Terazi
26° 30' 40" R
Merkür
Boğa
06° 38' 38"
Venüs
Boğa
26° 03' 50"
Mars
Koç
15° 18' 48"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 52"
Satürn
Balık
18° 07' 26"
Uranüs
Boğa
23° 31' 30"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 22"
Lilith
Başak
25° 35' 44"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>