Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Önünü Görmek İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün yeni ilişkiler kurmaya açık olun. Gezegensel enerjiler sizi yeni insanlarla tanışma yoluna sokacak. Örneğin, ilginç bir meslektaşınızla sohbet edebilirsiniz. Eğer gerçekten iyi anlaşıyorsanız, bunu değerlendirin. Belki de birlikte çalışmak güzel olabilir. Kaynakları ve bilgileri paylaşmanın tadını çıkarabilirsiniz. İş hayatınızda size yardımcı olacak bir 'ruh eşi' bulmanın vakti geldi.

Psişik duyularınız bugün oldukça aktif olabilir. Bir su burcu olarak, siz zaten empatik birisisiniz. Bu, anında duygusal enerjiyi yakaladığınız anlamına geliyor. Birisini yüz yüze görmeden de onun kötü bir durumda olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bunu odanın diğer ucundan bile hissedebiliyorsunuz! Ve her zaman birinin ses tonundan onun nasıl olduğunu anlayabilirsiniz. Bugünyerindeki gizli kalmış şeyleri yakalayabilirsiniz. Edindiğiniz izlenimlere güvenin.

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Senden yaşça büyük ziyaretçiler evine gelebilir ve belirli konuları nasıl ele aldığınla ilgili yorumlar yapabilirler. Oldukça hassassın ve bu yüzden eleştirilere normale göre daha az hoşgörüyle yaklaşıyorsun. Konuklarına sert çıkışma elbette. Aranızda bir tatsızlık yaratmak hiçbir şeyi çözmeyecektir. Konuyu değiştir ve seni en iyi hissettirecek şeylerden sohbet aç.Son bir gayretle, bir süredir aklınızı meşgul eden sorunun temeline ulaşacaksınız. Kimliğinizle ilgili sorunun cevabını köklerinizde bulamayabilirsiniz. Bir aileye ait olduğunuz kadar bir neslin de üyesisiniz. Her ikisinin de tepkilerinizde etkisi var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dışarı çıkıp bahçeyle ilgilenin. Bahçeniz yoksa bir bahçe yapmayı düşünebilirsiniz. Bugün toprakla temas etmek sizin için önemli. Bu yüzden kollarınızı sıvayın ve ellerinizi kirletin. Ayağınızın altındaki toprakla bağ kurmak hayallerinizi ilan edebilmek için önemli bir adımdır. Biraz tohum, gübre ve suluk alın. Bugün bir tohumun büyümesi için gereken besleyici çevreyi oluşturmak için son derece uygun bir gün.

2 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatınızda çok şey başarabilir ve son derece olumlu dönüşümler yapabilirsiniz. Fiziksel canlılığınız oldukça güçlü. Yeni bir dil öğrenmeye başlayın ya da yeni hobi alanları edinin. Yaytığınız coşkuyu başkalarıyla paylaştığınızdan emin olun. Bu gezegende yaşayan tek kişi siz değilsiniz, bu yüzden bu sevginin bir kısmını etrafınıza dağıtın.

2 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Detayların her konuda karşına çıktığı bugün içerisinde, önceliklerini daha net belirlemen gerekebilir. Başka insanların dertlerindense kendi hayatına odaklanıyorsun. İşlerini son dakikaya bırakmaktan hoşlanmadığını çok iyi biliyorsun. Kendine yatırım yapabilirsin. Bunun için farklı kurs ve seminer araştırmalarıyla uğraşabilirsin. Kariyer hedefi olan bir Balık burcuysan, kendini geliştirmenin verdiği özgüven ile kendine farklı kapılar açabilirsin. Evli bir Balık burcuysan, sürpriz bir aile ziyareti gerçekleşebilir.

2 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde olayları yersiz bir şekilde büyütebilir ve iletişimde yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Ama biliyorsunuz ki birileri ile küs olma fikri sizi mutlu etmez. Bunu bir daha gözden geçirin.

2 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizden haberler, ziyaretler ve konuşmalar daha meşgul edici olabilir. Aynı zamanda gizli konularla da karşılaşabilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hastalıklara karşı dikkatli olmalısınız zira üşengeçliğiniz artabilir, hiçbir şey yapmak istemeyebilirsiniz. Bu da giyiminizi, beslenmenizi ve davranışlarınızı etkileyebilir.

2 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişimin ön planda olduğu bir gün, yakın çevrenizle, kardeşleriniz ve komşularınızla uyumlu bir birlikteliği yakalamak isteyebilir bunda da iletişim becerilerinizden, kıvrak zekanızdan daha fazla yararlanabilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni tanıştığınız bir arkadaşınızın okuduğu bir kitap ilginizi çekecek ve siz de okumaya başlayacaksınız. Bu kitap sizi bambaşka bir dünyaya götürecek ve ufkunuz genişleyecek.

2 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Boğa burcunda seyahat etmeye devam edecek. Kardeşlerinize ve kuzenlerinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.Ay'ın Jüpiter, Satürn ve Plüton ile kurduğu olumlu etkileşim sosyal çevrenizde iletişim tarzınızla ön planda olmanıza sebep olacaktır. Arkadaş çevrenizde akıl veren kişi bugün siz olabilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızın akışı hızlanabilir ama siz bazı şeyler üzerinde uzun uzun düşünmek istediğiniz için ağır kalıyor gibi görünebilirsiniz. Bu durumdan dolayıarkadaşlarınızla veya üstlerinizle anlaşmazlık yaşamanız mümkündür. Konuyla alakası olmayan noktalara kayabilirsiniz.

2 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişim trafiğinizin yoğun olduğu bir gün olacaktır. Sosyal çevrenizle zaman geçirmek, yeni ortamlara girmek hoşunuza gidecektir. Bulunduğunuz her yerde dikkatleri üzerinize toplayacaksınız. Evli Balık burçları için toparlanması gereken, geri dönüp analiz edilmesi gereken ve özellikle itina gerektiren konular var. Zaman ayırmaya çalışın.

2 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün her zamankinden daha kararlı ve istikrarlı olabilir, hedeflerini gerçekleştirmek için harekete geçebilirsin. Günü telefon başında duygu ve düşüncelerini paylaşarak geçirebilir ya da ilgilendiğin, merak ettiğin bir konuyla ilgili araştırmalar yapabilir, daha fazla bilgi edinmeye çalışabilirsin.

2 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 43' 35" R
Ay
İkizler
12° 55' 55" R
Merkür
Koç
23° 32' 10"
Venüs
Boğa
12° 49' 14"
Mars
Koç
07° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
26° 12' 32"
Satürn
Balık
17° 22' 10"
Uranüs
Boğa
22° 54' 02"
Neptün
Balık
29° 10' 54"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
21° 11' 13"
Lilith
Başak
24° 24' 08"
True Node
Koç
15° 13' 06"
Son Güncelleme : 10/05/2024 00:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>