Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Hassassın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 20%

Bugün aşk listenize yeni birini ekleyebilirsiniz. Kalbiniz muhtemelen son zamanlarda, ilişkinizdeki bazı önemli değişikliklerle hatta hayatınızdaki yeni birisiyle daha da büyüdü. Aşk hayatınızdaki bu yenilik, kesinlikle büyük değişiklikler yarattı ancak henüz bunun farkında bile değilsiniz. Hayatınız nasıl değişti? Bugün bu sorunun cevabını alabilirsiniz...

Bugün havada bir miktar gerilim var. Öncelikli ve önemli şeylere odaklanmanız gerekecek. Zaman baskısı ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, ancak dikkatinizin dağılmasına izin vermeyin. Yapabilirseniz, konuşkan insanlardan uzak durmaya çalışın ya da sadece kimsenin sizi rahatsız edemeyeceği bir yere gidin. Başa çıkmanız gereken şeyleri çözmek ve sakin bir yer bulmak için ne gerekiyorsa yapın.

Hissettiğiniz sıradışı duygulara veya gördüğünüz hayallere dikkat edin, onlarda sizin için önemli şeyler olabilir. Size ilginç gelen şeyleri not etmeye çalışın. Bir şeyleri anlamanız ve açıkca kavramız için günler geçebilir. Sonrasında, aldığınız notlarınıza şükredeceksiniz. Bir terapiste veya yakın bir arkadaşınıza içinizi dökün. Objektif bir ikinci taraf, bu bilgilerin hayatınızı doğrudan nasıl etkileyeceğini analiz etmenizde yardımcı olacaktır.

Bugün sağlığına vakit ayır. Yeterince dinlenip dinlenemediğini, doğru beslenip beslenmediğini, düzenli egzersiz yapıp yapmadığını düşün; gerekirse doktora git ve rapor al. Bütün bunların sağlık üzerinde etkisi vardır. Uzun bir yaşam hepimizin istediği bir şeydir; fakat sağlık sorunları eşliğinde uzun bir yaşam sürmeyi kimse istemez. Sağlığına dikkat etmek için hiçbir zaman geç değildir!Bugün yakınınızda bir toplantı ya da başka türden bir toplanma gerçekleşebilir ve bu uzun zamandan sonra etrafınızdan olan en heyecan verici şey olabilir. Bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Bu toplantıyla ilgili sosyal bir etkinlikler bugün çok fazla zamanınızı alabillir hatta neredeyse kendinizi yıpratacağınız noktaya kadar. Hızınızı kendinize göre ayarlayın ve çok yüklenmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son bir gayretle, bir süredir aklınızı meşgul eden sorunun temeline ulaşacaksınız. Kimliğinizle ilgili sorunun cevabını köklerinizde bulamayabilirsiniz. Bir aileye ait olduğunuz kadar bir neslin de üyesisiniz. Her ikisinin de tepkilerinizde etkisi var.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Özel hayatınızla ilgili aldığınız son kararlardan oldukça memnunsunuz. Uygulama konusunda da son derece kararlı görünüşünüz mutluluğu beraberinde getirecek. Duygularınızı tutkuya dönüştürebileceğiniz yolundaki uyarılar, hiç de kuruntu gibi görünmüyor. İş yerindeki huzuru problemleriyle azaltan bir arkadaşınızın bunalımlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yatırımlarınızda çok dikkatli davranmalısınız, bazı kayıplar olabilir. Emin olmadığınız girişimlerde bulunmamaya çalışın.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusaş açıdan güçlü kalmakta zorlandığın bir gündesin. Zaman zaman kendini gergin hissedebilirsin. Öğrenciysen ev arkadaşlarının son zamanlardaki davranışları seni oldukça gerebilir. Empatiden uzak tavırları seni onlardan soğutabilir. Gün içerisinde yaşadığın stresler midene vurabilir. Yediğin yemeklere bugün daha fazla dikkat etmelisin. Maddi anlamda harcamaların artabilir. Uzun zamandır istediğin ayakkabıyı almak için akşam saatlerinde dışarıya çıkabilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin ailesi ile yaşadığı sorunlar seni de üzebilir.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Negatif olan insanların yaklaşım tarzlarını ciddiye almamalısınız. Kendinizi olaylardan soyutlamayı öğrenmelisiniz. Hayatınızın enerjisini çeken değil tam tersine enerjinizi arttıran insanları hayatınıza dahil edin. Rekabetleri büyütmeyin.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün teknik konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Tembellik etmek için güzel bir gündesiniz. Yakın çevrenizdekilerin dedikodularıyla gününüz renklenebilir. Yavaş ilerleyen bugünde sakin kalmakta fayda var. Acele karar vermemeye özen gösterin. Gün içinde ilgilendiğiniz konularda sezgilerinizle hareket etmek isteyebilirsiniz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararsız olduğunuz noktaların üzerine düşerek netlik içerisinde olmaya çalışın. Eğer isterseniz sevdiklerinizden de yardım almaya niyet edebilirsiniz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

3 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gördüğünüz rüyaların ne anlama geldiğini araştırın ve bunları ciddiye alın. Size bazı konularda işaret vermek istiyor gibiler.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcuna girişi ile ailevi meseleler ön plana çıkacaktır. Ailenizden maddi destek talebinde bulunmak için öğlen saatlerini değerlendirebilirsiniz.Mobilya alışverişi yapmak veya evinizin dekorasyonunu değiştirmek keyif verecektir. Merkür'ün burcunuza girişi ile kendinizi ifade etme isteğiniz artacaktır.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

SOSYAL ortamlarda bulunup kafanızı boşaltmak ve gücünüzü toplamak isteyebilirsiniz. Yine de eğlenceye fazla kapılmamalı, memnun halinizden kaynaklanan aşırı iyimserliği mutlaka engellemelisiniz. Mantığınız, optimist yaklaşımınızdan dolayı doğru çalışmayabilir ve sizi sürekli olmayacak yollara itebilir. BU yüzden, sezgilerinize daha fazla önem vermeniz, size bazı faydalar sağlayabilir. Çevrenize isyan edip var olan durumları değiştirebileceğinizi, sizi kısıtlayan herşeyi kaldırıp bir anda kenara koyabileceğinizi ve tüm bunlardan da kazançlı çıkacağınızı düşünmenizi engelleyecek şey, mantığınız değil, sonuçları sezebilme gücünüz olabilir.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her şey yolunda. Yeter ki siz buna inanın. Kötü bazı durumlar yaşıyor olabilirsiniz. Baktığınız pencereden hayat size negatif geliyor olabilir. Ancak durum öyle değil. Yeterince çaba ve itina gösterirseniz, hayat size ödülleri ile dönecektir. Şu an zorlandığınız her konunun bir sebebi var. Geçmişteki hatalarınızı ayıklamanız gerekiyor.

3 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; burcunda hareket etmeye başlayan Merkür, önümüzdeki günlerde hem iletişim trafiğinin artacağına hem de sık sık kendini ifade etme ihtiyacı duyacağına işaret etmekte. Sabah saatleri sakin geçse bile öğleden sonra eve, aileye ve yerleşime dair konularda yoğun bir karmaşa yaşanabilir, düzen kurmakta ve program yapmakta zorlanabilirsin.

3 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 34' 21" R
Ay
İkizler
24° 59' 31" R
Merkür
Koç
24° 24' 17"
Venüs
Boğa
13° 53' 52"
Mars
Koç
07° 46' 25"
Jüpiter
Boğa
26° 24' 54"
Satürn
Balık
17° 26' 11"
Uranüs
Boğa
22° 57' 05"
Neptün
Balık
29° 12' 18"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 01"
Lilith
Başak
24° 29' 57"
True Node
Koç
15° 08' 15"
Son Güncelleme : 10/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>