Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kendine Vakit Ayırmak İsteyebilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Şubat 2020, Cuma

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Bazen aşk söz konusu olduğunda sabırsız olabiliyorsunuz. Aşk hayatınızın kusursuz ilerlemesini istiyorsunuz. Öyle olmadığı zaman da, yeni bir şeye başlama eğiliminde oluyorsunuz. Sevgilinize daha fazla odaklanmaya çalışın. Birkaç şeyi geliştirmeniz veya değiştirmeniz gerekebilir, ancak sonunda buna değecek. Sırf bir şeyler sizi şu anda zorluyor diye ilişkinizde hemen pes etmeyin.

Şu anda çok fazla sorumluluk sahibi olabilirsiniz. Bu yükümlülüklerin tümü tarafından biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Bu, çocuklarınıza bakmak, başka bir aile üyesine bakmak ve diğer yükümlülükler olabilir. Sadece kendiniz adına, eğlenceli bir şeyler yapmak için biraz zaman bulmaya çalışın. Sabah biraz daha erken kalkın, böylece biraz kendinize özel bir zaman geçirebilirsiniz. Ya da biraz yatağa gidin ve sonra kişisel projeniz üzerinde çalışın.

Rüyalar, hayaller ya da sezgisel görüşler, hayatınızda belirli konuları nasıl ele alacağınız konusunda keşiflere yol açabilir. Başkalarının düşüncelerine, isteklerine ve duygularına uyum sağladığınız hissine kapılacaksınız. Ve bu yüzden, arkadaşlarınız, aile üyeleriniz ve etrafınızdaki diğer insanların anlayışı büyük ölçüde artacak. Anlayışlı insanlara kulak vermekten korkmayın çünkü kafanız yüksek bir düzeyde çalışıyor. Zekanızı kendinize ve diğerlerine yardım etmek için kullanın.

Tıpkı bir uçurtma gibi havalanmış uçuyorsun! Havalandıran bu enerji, ayaklarını yerden kesebilir. Konuşkan bir moddasın. Enerjin tartışmalarını da hızlandırıyor. İnsanlar sana ayak uydurmakta zorlanıyor. Biraz yavaşla ve çevrendekilerle açık ve net konuş. Beklediğin kadar hızlı bir şekilde söylemek istediklerini algılayamayabilirler.Zorlayıcı bir gün olacağa benziyor. Bir zamanlar kraliçeydin, çevren seni koruyan muhafızlarla doluydu. Şimdilerde, bir şey ilgiyi senin üzerinden çekmeye çalışıyor ve sana senin dışında da insanlar olduğunu söylüyor. Beklenmedik bir şekilde, sana dünyanın senin etrafında dönmediğini ifade eden bir mesaj gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işler oldukça yoğun olabilir. Muhtemelen hem zihinsel hem de fiziksel olarak çok meşgul olacaksınız ve ürettiğiniz sonuçlardan memnun kalacaksınız. Yine de, kendinizi dışarı atabilirsiniz, bu nedenle ara sıra mola verdiğinizden emin olun - ve kesinlikle yemek yemeyi unutmayın! Size hayran olan çevrenizden çok fazla övgü alırsanız şaşırmayın. Akşam, kendinizi yemeğine çıkartın ve gevşeyin. Hakediyorsunuz!

7 Şubat 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Size yakın biri ya da bir aile üyesi yardımıza ihtiyaç duyabilir. Ancak insanlar bunu söylemede gurur yapabilir. Yine de bu sizi durdurmamalı. Yardım edebileceğiniz bir durum fark ederseniz, devam edin. Bir davet ya da istek beklemeyin. Sadece koşulları ele alın ve elinizden geleni yapın. Çabalarınız takdir edilecek ve bir fark yaratabileceğiniz için müthiş bir his bırakacaksınız.

7 Şubat 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenle oldukça sosyalleştiğin bugün, hayatının farklı bir dönüme girdiğini hissedebilirsin. Yakın çevreni geliştirme ve yeni insanlar tanımak için ekstra bir çaba gösteriyorsun. Hemhayatında hem de sosyal hayatında rekabetçi yapınla dikkat çekiyorsun. Kendi işini kurmak isteyen bir Balık burcuysan, ortaklarınla aranda maddi sorunlardan ötürü belli ayrılıklar olabilir. Yakın zamanda taşıt almak gibi bir fikrin varsa acele etmemende fayda var. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinle belli aktiviteler için plan yapabilirsin.

7 Şubat 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerinizde iletişim eksikliğinden kaynaklanan bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Karşı tarafı iyi dinleyin. Kendinizi ifade edemediğiniz sürece sonuca varamazsınız. Yeni isteklerinizi hayata geçirmek için biraz sabırlı olmalısınız.

7 Şubat 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Güzel olan şeyler için rahatlıkla harcama yapabileceğiniz bir gündesiniz. Zihinsel açıdan yararlı konulara yönelmek isteyebilirsiniz. İlgilendiğiniz işlerde abartıya kaçabilirsiniz. Duygusal açıdan bağlayıcı tutumlar söz konusu. İş hayatınızda risk almak isteyeceğiniz durumlar olabilir. Hoşça vakit geçirmek isteyeceğiniz yerlere gidebilirsiniz.

7 Şubat 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenle sosyalleştiğin bugün, hayatın farklı bir döneme girebilir. Yeni insanlar tanımak için çaba gösteriyorsun.

7 Şubat 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca topluluklar içerisinde ve kariyerinizle ilgili konularda kendinizi en iyi şekilde ifade ederken, güçlü, motive ve istediğini elde eden bir enerji sergileyerek insanların dikkatini çekeceksiniz. Akşam saatlerinde duygusal incinmelere açık, geçici motivasyon kayıplarına uğrayabileceğiniz, dinlenmeye zaman ayırmanız gereken bir zaman dilimi sözkonusu olacak.

7 Şubat 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hoşlandığınız kişinin yakın arkadaşlarının etrafında olmanız kaleyi içten fethetmenize yardımcı olabilir. Onun nelerden hoşlandığını öğrenin ve ona göre sohbeti başlatın.

7 Şubat 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yengeç burcunda seyahat etmeye devam edecek. Flört edebilir, hoşlandığınız insanlarla zaman geçirebilirsiniz.Çocuklarınızla birlikte keyif alacağınız aktivitelere katılmak için uygun bir gün. Venüs'ün Koç burcuna girişi ile finansal konuların önem kazanacağı bir döneme giriyorsunuz.

7 Şubat 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi ciddi anlamda baltalıyorsunuz. Tüm enerjinizi maalesef kendi hayatınızı ve insanlar önündeki imajınızı zedelemek için kullanıyorsunuz. Bir an önce kontrolsüz öfkenizi akıtabileceğiniz aktiviteler bulmalısınız. Acil spora yazılabilirsiniz. Her gün düzenli koşabilirsiniz. Böyle devam ederseniz çevrenizde kimse kalmayacak. Eğer öfke yerine alınganlık hissediyorsanız da durum değişmez. Enerjinizi bir yere akıtmanız gerekiyor.     

7 Şubat 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ruhunuzdaki müthiş sanatkârlığı, yaratıcılığı güçlü bir biçimde ortaya koyabilirsiniz. Aşka adeta aşık olduğunuz bir gün sizi beklerken, Venüs?ün size kattığı cazibeyi değerlendirmek için son gün olabilir.

7 Şubat 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; romantik ilişkiler, çocuklarla ilgili konular ve yaratıcı çalışmalar bugün odak noktan olabilir.  Ancak alman gereken sorumluluklar ve hissettiğin duygusal baskı keyfini kaçırabilir. Venüs' ün burç değiştirmesiyle önümüzdeki günlerde keyfi harcamaların artabilir ama gelirlerinde de artış yaşanabilir.

7 Şubat 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 55' 45" R
Ay
Yay
21° 08' 47"
Merkür
Koç
16° 10' 39"
Venüs
Koç
27° 50' 02"
Mars
Balık
27° 44' 36"
Jüpiter
Boğa
23° 21' 32"
Satürn
Balık
16° 20' 44"
Uranüs
Boğa
22° 12' 03"
Neptün
Balık
28° 49' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 30' 47"
Lilith
Başak
23° 03' 10"
True Node
Koç
15° 27' 57"
Son Güncelleme : 27/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>