Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Olan Biten Karşısında Şaşkınsın! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2020, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün bir kurtuluş hissi yaşayabilirsiniz. Geçtiğimiz birkaç haftadır yaşadığınız karmaşa dönemi sonunda bitiyor. Eşinizle veya sevdiğiniz bir başkası üzerinde, ilişkinizde krize neden olan büyük bir baskı uygulamış olabilirsiniz. Peki şu an durumlar nasıl? Neden yeni bir başlangıç yapmayı düşünmüyorsunuz?

Bugün enerjiniz çok yüksek olabilir, ancak tüm bu enerjiyi nereye akıtacağınızdan çok emin olamayabilirsiniz, bu yüzden çalışmaya odaklanamayacaksınız. Kalkın ve biraz egzersiz yapın. Vücudunuza ihtiyacı olan antrenmanı verin. Terlemenin nasıl bir şey olduğunu hatırlayın. Daha sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ve bedeninizi fiziksel olarak sınırlarını zorlamaya başlarsanız, sağlıklı bir yolda ilerlemeniz daha olası olacaktır.

Bugün yaptığınız bir yatırımla ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Borsaya para koyduysanız veya karşılıklı sermayeye yatırım yaptıysanız, bugün bunun bazı olumlu sonuçlarını alabilirsiniz. Ya da beklediğiniz bir kredi, bugün kabul alabilir. Fakat kesin olan şu ki; gün sonuna kadar kesinlikle önemli bir parasal mevzu hakkında güzel haberler alacaksınız.

Bir mola ver. Günün açısının etkisi sana rahatlamaya ve dinlenmeye açık bir dönem sunuyor. Eğer kanepene uzandığın sırada aklına ciddi meseleler gelirse, düşüncelerini bir yere not et. Enerjin yerinde olduğunda onlarla ilgilen. Bugünlük vücuduna ve beynine dinlenmesi için izin ver.Normalde olduğunuzdan biraz daha bencil olmaktan çekinmeyin. Derdinizi anlatabilmek için kendinizi paralıyormuşsunuz gibi gelebilir. Hayallerinizin ve hırslarınızın peşinden gidin; kalabalığın içinde sesinizi duyurun. Muhalefetle karşılaşırsanız bunu geri çekilmeniz için bir işaret olarak algılamayın. Gereksinimlerinizi savunun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz ufuk açıcı tartışmalar yapmanın tam zamanı. Belki akrabalarınızdan bazılarıyla biraz konuşarak vakit geçirirsiniz. Nadiren görüştüğünüz kuzenlerinizle, halanızla ya da amcalarınızla sohbet edebilirsiniz. Ya da eşinizin ailesiyle bazı meseleleri tartışabilirsiniz. Soyunuzun diğer üyeleriyle ara sıra bağlantıya geçmeniz size iyi gelecek! Bu yüzden çekinmeden onlarla düşüncelerinizi paylaşın.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün muhtemelen bir süredir üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlayacaksınız. Arkadaşlarınızla veyaarkadaşlarınızla görüşmek, ne yaptığınızla ilgili geri bildirim almak ve tavsiyelerini dinlemek isteyebilirsiniz. Elde ettiğiniz sonuçlar sizi bile şaşırtabilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İhtimal bile vermediğin durumlar bugün gerçekleşebilir. Yan yana gelmeleri mümkün değil dediğin insanlar can ciğer kuzu sarması olabilir. Oldukça şaşırdığın bugün, streslerin de artış gösterebilir. Garantisinin devam ettiğini düşündüğün bir teknolojik cihazın bugün arıza verebilir. Kontrollerini iyi yapmalısın. Maddi anlamda beklentin olduğu yerlerden gelen ödemeler seni tatmin etmeyebilir. Farklı sermayeler için girişimcilik yapma planları yapabilirsin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, sevgilinin arasının bozuk olduğu bir arkadaşı ile tekrardan bir araya gelmesi seni düşündürebilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Dağınık hayat enerjinizi toparlayıp gerekeni yapın. Cesaretin içinde deha, güç ve mucize vardır. Başarı kendi ivmesini yaratır. Şimdi harekete geçme günü denilebilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizden gelecek bilgiler önemli olabilir. Hareketli bir gündem sizi bekleyebilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda cesaretli davranabilirsiniz. İlerleme kaydedeceğiniz zamanlar var. Gün içinde çevresel değişiklikler yaşanabilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde elinizden geleni yapsanız da beklediğiniz karşılığı göremeyebilirsiniz. Kimin gerçek dostunuz kimin sahte olduğunu iyi ayırt edin.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken dengeli, uyumlu, huzurlu bir beraberlik, ortaklık arayışı içinde olabilirsiniz. İletişim becerilerinizi var gücünüzle sergileme zamanı olabilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızı bu aralar anlamakta zorlanıyor olabilirsiniz. Davranışlarının size mantıksız gelmesinden dolayı onlardan soğuyor olmalısınız. Biraz mesafe koymak en iyisi olacaktır.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcunda gerçekleşen Dolunay'ın ardından Ay, ciddi ilişkiler evinizde seyahat etmeye başlıyor.Evliliğiniz veortaklıklarınızla ilgili konular gündeminizde olacaktır. Ay ve Merkür karşıtlığı ile çevrenizdekilerin problemlerine çözüm arayabilirsiniz. Eşiniz veyaortaklarınızla iletişiminizde yanlış anlaşılmalarla karşılaşabilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkiler konusunun ön planda olacağı bir gün... Mevcut olan tüm ilişkilerinizi ve bağlantılarınızı güçlendirebileceğiniz gibi, yenilerini kurmak için de çeşitli fırsatlar yakalayabilirsiniz. Yine de yeni tanıştığınız kişilere dikkat etmelisiniz; bazı insanlar bugün pek de göründükleri gibi olmayabilir.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hırsınız giderek artıyor. Özellikle kariyeriniz ile alakalı disiplin kazanıyorsunuz. Kurallarınızı koydunuz. Normalde kurallar koymak, belli sınırlar içerisinde yaşamak pek size göre değildir ama doğrusunu yapıyorsunuz. İşler sarpa sarmış olabilir ve yeterince konsantre olmadan üstesinden gelemeyebilirsiniz.

10 Şubat 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır yaşadığınız gerginlik bitmek üzere. Bugün kendinizi çok iyi hissedebilir, kısa vadeli kararlar alabilirsiniz. Duygusal değerlendirmelerinizin yanılgılara kapalı olduğu bir gün. Kararlarınızdaki ısrarcılığınız, size biraz bireyci bir hava verebiliyor. Yakından tanıyanlarınızı, birtakım insanlara karşı sizi savunmak durumunda bırakabiliyorsunuz.

10 Şubat 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 14' 23" R
Ay
Yay
25° 18' 01"
Merkür
Koç
16° 14' 19"
Venüs
Koç
28° 13' 40"
Mars
Balık
27° 59' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 60"
Satürn
Balık
16° 22' 28"
Uranüs
Boğa
22° 13' 08"
Neptün
Balık
28° 50' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 53"
Lilith
Başak
23° 05' 17"
True Node
Koç
15° 26' 53"
Son Güncelleme : 28/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>