Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Sorumluluk Almaktan Çekinmiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün, kendinizi insanlara beğendireceğiniz bir gün olacak. Bir ürünü pazarlama veya bir fikrin sunulması gibi faaliyetlerde kendinizi göstereceksniz. Bu ayrıca, hayatınızdaki insanı ne kadar harika olduğunuz konusunda "ikna etmek" için de geçerli! Günün enerjisi size ekstra bir karizma katacak. Bugün kendinizin halkla ilişkiler uzmanısınız ve insanları uzmanlığınız ve yetenekleriniz konusunda ikna etmeniz çok kolay olacak.

Sanatsal doğanızı bugün serbest bırakın. Karşılaştığınız proje, durum ya da kişi bu her olursa olsun buna yaratıcılık dokunuşunuzu katın. Fantezi dünyanızın varoluşunuzun her alanına yayın, zihninizi yeni fikirlere ve yöntemlere karşı açık tutun. Geleneksel değerleri yeni kavramlara dahil edin. Yeni ve eski yöntemler ilk başta uyumsuz görünebilir, ancak bugün birlikte yürümesini sağlamak sizin için bir mücadele olacaktır.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Kendini gösterebilmen için harika bir gün. İnsanlar ise adeta kahkaha atmaya, keyiflenmeye yer arıyor! Eğlenceli olmaktan çekinme. Karşılaştığın bütün durumlara bir miktar kabulleniş de eklersen, yanılma şansın olmayacaktır. Şeyleri kafanda büyütme ve hafife almaya çalış. İnsanlar arasında bugün gerçekleşebilecek olan gerilimin büyük kısmının sebebi kendimizi çok ciddiye alıyor oluşumuzdan kaynaklanıyor olacak. Bu trendi değiştirmek için elinden geleni yap.Bugün biraz ufuk açıcı tartışmalar yapmanın tam zamanı. Belki akrabalarınızdan bazılarıyla biraz konuşarak vakit geçirirsiniz. Nadiren görüştüğünüz kuzenlerinizle, halanızla ya da amcalarınızla sohbet edebilirsiniz. Ya da eşinizin ailesiyle bazı meseleleri tartışabilirsiniz. Soyunuzun diğer üyeleriyle ara sıra bağlantıya geçmeniz size iyi gelecek! Bu yüzden çekinmeden onlarla düşüncelerinizi paylaşın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Doğuştan gelen yaratıcılığınızı bugün yeni şeyler yaratmak için kullanın. Bu durum her zaman bir projenin son halini almasına yaramaz ama bir işe, projeye ya da probleme yaklaşırken yeni ve inovatif yaklaşımlar geliştirmemizi sağlayabilir. Bir çok yolla keşfedebileceğiniz bu özelliğinize güvenin. Çocukken burcunuza sahip kişiler, keskin düşünme ve yaratıcılık yeteceği ile bilinirler. Bu iki özelliği bir bütün haline getirerek durdurulamaz bir araç yaratabilir, neredeyse her şey için bir çözüm bulabilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İlişkinizde sorunsuz, güzel günler sizi bekliyor. Birlikte çıkılacak kısa bir tatil, ilişkinizi zevk alma açısından da benimsemenizi sağlayacak. İşinizle ilgili gereksiz korku ve şüphelerden arınıp isteklerinize ve başaracağınıza inanın. Bununla birlikte çalışma arkadaşlarınıza yumuşak ve anlayışlı davranmak size kazandıracaktır. Para problemleriniz can sıkıcı boyutlarda. Bu konuda ailenizden beklemediğiniz büyük bir destek göreceksiniz. Soğuk algınlığına dikkat

9 Şubat 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her zamankinden daha fazla detaycı olduğun bir gündesin. Bu bağlamda üzerlerindeki görevi yerine getirmeyen ve kayıtsız kişiler bugün özellikle gözüne batabilir. Maddi anlamda belli beklentilerin var, bu beklentilerin gecikmesi ileriye dönük planlarını rafa kaldırmana sebep olabilir. Bugünü her ne kadar tatil yapmak için evde geçirmek istesen de bazı işlerle uğraşmaktan zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsin. Ailenin maddi ve manevi ihtiyaç duyduğu bir konuda onlara kayıtsız şartsız yardım etmek için koşturabilirsin. İkili ilişkilere karşı temkinli yaklaşıyorsun.

9 Şubat 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde beklemediğiniz sorumlulukları almanız gerekebilir. Ailenize ayırmanız gereken zamanı bugün çalışma hayatınıza ayırıyor olmanız size gerginlik yaratmamalıdır. İşleyen demir ışıldar. Kendinizi ilmek ilmek işlemenin tadını çıkarın.

9 Şubat 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcunda dolunay gerçekleşiyor. Sağlık ve başkalarına hizmet konusu ile karşılaşabilisiniz. Kendinize de zaman ayırmaya bakmalısınız.

9 Şubat 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle uzun süreli ilişki içerisinde olan Balık'lar bugünlerde partnerleri ile birtakım sosyal planlar yapabilir hatta arkadaş grubu, sosyal çevrelerini de dahil edebilirler.

9 Şubat 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

9 Şubat 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Etrafınızda keyifle vakit geçirebildiğiniz insanlar olduğu için kendinizi çok şanslı hissediyor olmalısınız. Bu kişilerin değerini bilmeli ve onları kıracak davranışlardan kaçınmalısınız.

9 Şubat 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Aslan burcunda Dolunay meydana geliyor. Önümüzdeki günlerde hem fiziksel hem ruhsal sağlığınıza dikkat etmelisiniz.Size zarar veren alışkanlıklarınızdan kurtulmak için bu dönemi değerlendirebilirsiniz. Psikolojik destek almak için uygun bir dönem.

9 Şubat 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün son derece titiz olabilir, çevrenizdekileri eleştirirken de kaprise kaçan davranışlar sergileyebilirsiniz. Bu, çevrenizle ilgili içinize attığınız bazı sorunların ve kırgınlıkların yansıması olabilir. Hiçbir şeyi içinizde biriktirmeyin ama dışavurumunuzu da konuşarak yapmaya çalışın.

9 Şubat 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Balık burcu tatlı tatlı aksiyon alma zamanı. Bugün duygusal olarak bazı problemleri çözmek için oldukça uygun bir gün. Geçmiş kırgınlıklarınızı gözden geçirebilir, arşivleyebilir ve artık unutabilirsiniz. İkili ilişkilerde, özellikle romantik ilişkilerde ahenk geri kazanılıyor.

9 Şubat 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; çalışma ortamında yolunda gitmeyen konuları düzeltmek için yetkiyi ele alabilirsin. Günlük uğraşların getirdiği yorucu koşullar sağlığını etkileyebilir; dinlenmeye vakit ayırmalısın. Görev paylaşımından dolayı beraber çalıştığın kişilerle aranda oluşabilecek gerilimi fazla büyütmemeli, olaylara sakin bir gözle bakabilmelisin.

9 Şubat 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 43' 08" R
Ay
Oğlak
01° 45' 34"
Merkür
Koç
16° 20' 55"
Venüs
Koç
28° 50' 07"
Mars
Balık
28° 22' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 52"
Satürn
Balık
16° 25' 08"
Uranüs
Boğa
22° 14' 49"
Neptün
Balık
28° 51' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 34"
Lilith
Başak
23° 08' 34"
True Node
Koç
15° 25' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>