Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Odak Noktan Değişebilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2020, Salı

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 40%

Yeni fikirlere olan ilginiz bugün normalden daha güçlü. İnsanların söylediklerini dinleyin ve tanıştığınız her insandan bir şeyler öğrenebileceğinizi unutmayın. Karşılaştığınız her durumdan bir ders çıkarabilirsiniz. Beyninizi vücudunuzun diğer kısımları gibi düzenli olarak çalıştırın. Bunu yapabilmek için, ona hep istediği gibi günlük olarak uyardığınızdan emin olmalısınız.

Hayatta gelişimi devam eden birisisiniz. Ama bu konuda hepimiz öyleyiz! Bugünün gezegensel yönleri, kendi benzersiz armağanlarınızı takdir etmeye odaklanmanızı tavsiye ediyor; kendinizi, ve olduğunuz gibi kabul etmeniz konusunda cesaret bulacaksınız. Mükemmellik diye bir şeyin olmadığını hala anlayamadınız mı? Kendinizi geliştirmek için çok çalışıyorsunuz, ama gerçekten ve gerçekten "olduğunuzu" düşünüyorsanız, o zaman hayal kırıklığına uğrayacağınız kesin. Siz olduğunuz gibi harikasınız. Bunu sizin dışınızda herkes biliyor.

Bazı canlı ve güzel rüyalar ya da hayaller sizi uyandırıp yeni fırsatların farkında olmanızı sağlayabilir. Bunlar doğası gereği yaratıcı fırsatlar olabilir bunlardan faydalanmanız gerek. Bu aydınlanma uzun süredir sizdeydi fakat hiç farkında değildiniz. Alışık olmadığınız için bu durumu hayatınızdan çıkarmayın. Fırsatları değerlendirin ve sizi nereye götüreceğine bir bakın. Şansınız yakında dönecek!

Harcayacağın çok miktarda fiziksel enerjinin olduğu müthiş bir yıllık geçişin ortasındasınız. Neredeyse her şeyin üstesinden gelmeye hazır çok eylem odaklı bir zihnin var. Bu şanslı dönemden en iyi şekilde yararlanmanın anahtarının iletişim olduğunu göreceksin. Şu anda, başkalarıyla bağlantı kurarak ve ne yapılması gerektiğini tam olarak anladıktan sonra iyi bir şekilde kullanabileceğin çok sayıda yeteneğin var!Bugün sizi güzellikler çekebilir. Sanatçı yönünüzün güçlü olması muhtemel. Biraz daha ilham almak için bir sanat müzesini ya da galeriyi ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Ya da bir şehri gezmenin keyfini sürebilir ve binaların mimarisine hayran kalabilirsiniz. Bazı favori müziklerinizi dinlemekten de keyif alabilirsiniz. İnsanlığın en güzel eserlerinden bazılarının güzelliğine şahit olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Normalde olduğunuzdan biraz daha bencil olmaktan çekinmeyin. Derdinizi anlatabilmek için kendinizi paralıyormuşsunuz gibi gelebilir. Hayallerinizin ve hırslarınızın peşinden gidin; kalabalığın içinde sesinizi duyurun. Muhalefetle karşılaşırsanız bunu geri çekilmeniz için bir işaret olarak algılamayın. Gereksinimlerinizi savunun!

11 Şubat 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Aşk haftasında karşınızdaki kişiye sırılsıklam aşık da olsanız, kendi değerinizin de farkına varmalısınız. Hayatta her şeyin karşılıklı olduğunu sakın aklınızdan çıkartmayın. Para konularında dikkatli davranmakta fayda var. Egosu baskın kişilerin ısrarlarına dayanamayıp istemediğiniz sorumlulukların altına girmeyin.

11 Şubat 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gördüğün bir rüyanın etkisinde uyanabilirsin. Rüyayı düşünmekten gündelik işlerine odaklanmakta oldukça zorlanıyorsun. Ailenle bir araya gelip sohbet etmek ve içini dökmek isteyebilirsin. İşinden memnun olmayan bir Balık burcuysandeğişikliği için belli araştırmalar peşindesin. Maddi anlamda beklentilerini almış olmak seni rahatlatmış. Harcamalarını daha rahat yapabiliyorsun. Gün içinde denk geleceğin bir film ya da dizi seni farklı konuları araştırmaya itebilir. Sevgili olma durumlarına karşı bu aralar mesafelisin.

11 Şubat 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarım kalmışprojelerinizi tamamlamamanız adına bazı şanslar elde edebilirsiniz. Fırsatları doğru gözlemleyin. Yeni bir başlangıç ya da yeni bir teklif alabilirsiniz. Hevesinizi yeniden kazanın.

11 Şubat 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde uyum sağlamaya çalışabilirsiniz. Ailevi konuların üzerine fazla gitmemeye özen göstermelisiniz. Çıkacak huzursuzluk sizi de etkileyebilir. Sorumlu olduğunuz konularda dikkatsizlik yapmanıza neden olabilir. Gün içindeki değerlendirmelerinize dikkat edin.

11 Şubat 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı yaşam alanınızı iyileştirmeye akıtırsanız o huzuru hissedecek ve mutluluğunuza mutluluk katacaksınız. Sakinleşme sürecine girebilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi, yeteneklerinizi ve ışığınızı en iyi şekilde yansıtmanıza sebep olacak görünümler sözkonusu iken, güzellik ve bakım işlerinizi tamamlayabilir, ilişkilerde beklediğiniz haberleri alabilir ve partnerinizle olumlu,, çözüm odaklı ve romantik diyaloglar geliştirebilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünkü kesin zekânız yapmanız gereken işleri kolaylıkla halletmenize yardımcı olacak. Normalde sizin yerinizde başka biri olsa asla üstesinden gelemeyeceği işleri siz anında halledeceksiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün karşıt burcunuz Başak'ta seyahatine devam edecek.Eşinizle veyaortaklarınızla ilişkilerinizde sorumluluk duygusu ön planda olacaktır. Yeniortaklıkları kurmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ay ile Satürn üçgeni bugün kuracağınız ilişkilerin kalıcı olacağını ve hayat görüşünüzü geliştireceğini gösteriyor.

11 Şubat 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal konularla ilgili tam özgürlük istiyorsunuz ama bu özgürlüğü, başkaları kısıtlamazsa, mali durumunuzun kısıtlaması gerektiğini göz ardı etmemelisiniz. Bütçenizi doğru değerlendirmeli, harcamaları, gelirlerinizle orantılı olacak şekilde yapmalısınız.

11 Şubat 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayaller tam gaz devam ediyor. Siz de bu yaratıcılık olduktan sonra hayatta istediğiniz bir şeyi ıskalamanız mümkün değil. Maddi anlamda sürprizler, dalgalanmalar hala sürüyor. Bir şeyler, özellikle maddi anlamda hayatınızda çok ani ve beklenmedik şekilde gelişiyor. İyi şans yeniden yanınıza geçti. Yeni hedefler için adım atabilirsiniz.

11 Şubat 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; eski defterleri kapatarak, partnerinle belirlediğin hedefleri eyleme geçirme planı içinde olabilir; yeni bir düzen oluşturmak isteyebilirsin. Diğer taraftan duygu ve düşüncelerin arasında ikilemde kalabilir, tutamayacağın sözler verebilir, kendini de karşındakini de yanıltabilirsin. Akşam saatlerinde yeni kararlar almaya açık olabilirsin ama dikkatli olmalısın.

11 Şubat 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 44' 58" R
Ay
Oğlak
02° 10' 15"
Merkür
Koç
16° 21' 23"
Venüs
Koç
28° 52' 26"
Mars
Balık
28° 23' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 33' 19"
Satürn
Balık
16° 25' 18"
Uranüs
Boğa
22° 14' 56"
Neptün
Balık
28° 51' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 40"
Lilith
Başak
23° 08' 47"
True Node
Koç
15° 25' 15"
Son Güncelleme : 28/04/2024 16:35

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>