Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Olmaz Dediklerin Olabilir Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 20%

Bugün sevgilinizle biraz seyahat etmek isteyebilirsiniz. Bir çeşit arayış için güzel bir gün. Eğer şehir dışına çıkmak istiyorsanız, bir yerlere yaptığınız günlük gezinin tadını çıkarabilirsiniz. Şu anda ilişkiniz yoksa, günün romantik ve canlı enerjisi sizi bir arkadaşınızı yemeğe çıkarmaya itebilir. Size çekici gelen yeni biriyle özel bir zaman geçirmekten çekinmeyin.

Bugün, özellikle ilişkilerinizin söz konusu olduğu durumlarda kesin yargılarda bulunmak için iyi bir gün değil. Bugünün atmosferinin birleşme ve uzlaşmayı vurguladığı doğrudur, ancak bu durumu lu an hayatınıza kanalize etmeye çalışmayın. Uzun vadeli kararlar vermeden önce dikkatlice ilerleyin. Eğer işte ya da kişisel yaşamınızda büyük bir 'sonraki adımı' atmak üzereyseniz, bir gün daha kararınızı düşünmeye çalışın. Düşünceleriniz daha sonra netleşecek.

Bugü bir tatil planı ve gezi planlayabilirsiniz. Bazı durumlarda, sizi bir seyehat tutkusu sarıyor ve siz de gidip egzotik bir yerde aniden bir gezi ayarlıyorsunuz. Pahalı bir gezi planlamasınız da, kısa bir kaçamak size çok iyi gelecek. Bugün bazı gezi sitelerini inceleyin çünkü iyi bir indirim yakalayabilirsiniz. Ya da, bir seyehat acentasını arayıp bilgi alabilirsiniz.

Duygularının her zamankinden daha ketum olduğunu fark edebilirsin. Günün enerjisis seni, eğlenceyi biraz erteleyip çalışmaya geri dönmeye çağırıyor. Bir projeyi tutkuyla ele al. Büyük bir başarı elde etmeni sağlayacak derecede arzuya sahipsin. Romantik meselelerin dikkatini dağıtmasına izin verme.Gün, biraz zulmedici geçebilir. Evini ve yuvanı ilgilendirecek can sıkıcı şeylerle karşılaşabilirsin. Acaba geçtiğimiz birkaç yıl içinde ev bütçene pek dikkat etmedin mi? Belki de önemli bir işi uzun süredir erteliyorsundur. Bugün evin başına yıkılmayacak olsa da (gerçek anlamda), artık yapılması gereken bakım-onarım işlerine girişmenin vakti geldi.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bilgisayar sisteminizi geliştirmekle ilgilenebilirsiniz bugün. Belki yapabileceğiniz bazı güncellemeler hakkında biraz araştırma yaparsınız. Yeni bir sürücü kurmayı düşünüyor olabilirsiniz. Ya da hafızayı genişletmek olabilir aklınızda. Cihazınızın genel kullanım hızını ve işlevselliğini artırmak isteyeceksiniz. Sizinle aynı bilgisayara sahip olan kişilerle konuşun. Herhangi büyük bir şey satın almadan önce birkaç iyi tavsiye almanızda fayda var.

13 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Para içeren evrak işleri bugün biraz zor gelebilir. Bir arkadaşınızdan tavsiye veya yardım isteyebilirsiniz. Bu kişi muhtemelen ne hakkında olduğunu biliyor, bu yüzden söylediklerinin çoğunu anlayamasanız bile dinleyin! Gereksiz harcamalardan kaçınmalı daha çok birikime odaklanmalısınız.

13 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planın dahilinde olmayan birçok şey hakkın gelişme yaşayabilirsin. Asla girmem dediğin bir ortama girebilir, asla konuşmam dediğin insanlarla konuşabilirsin. Çalıştığın yerde sorun çözücü bir profilde olmak sana her anlamda iyi geliyor. Bilişim sektöründe çalışan bir Balık burcuysan, bilgisayarına daha fazla dikkat etmen gereken bir günde olabilirsin. Yedeklemelerini kontrol etmeyi unutmamalısın. Maddi anlamda kendine kazanç sağlamak için farklı fırsatlar kolluyorsun. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, bugün duydukların seni şaşırtacak.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sürpriz iletişimler ve haberleşmeler sizi oldukça mutlu edebilir. Yapacağınız görüşmelerde yeni kararlar alabilirsiniz. Kurallı olmak ve belirli bir disiplin altında çalışmak, verimi artıran sistemlerden biridir. 

13 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan koşullar oluşabilir. Sabah saatlerinde hızlı akan iletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Sakin kalmaya özen gösterin. Parasal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde aşk hayatınız canlanabilir. Yeni ortamlara girebilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyerle ilgili atak enerjilerde bulunmak için çok uygun olacak. Günlük planlarınızla uzun vadeli bazı planlarınız kesişerek kendinizi yorgun hissetmenize neden olabilir

13 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Alçak gönüllü olmayı görünmez olmakla karıştırmayın. Yaptığınız iyi işlerin arkasında durun ve dikkat çekmekten korkmayın.

13 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek. Gelir gider dengesi, bütçe planlaması ve gelir paylaşımıyla ilgili konular ön planda olacaktır.Ay ile Satürn arasındaki sert etkileşim bugün beklediğiniz ödemelerin gecikebileceğini gösteriyor. Krediler ve borçlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır.

13 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenizle ilgili bazı konularda ortaya çıkan sorunların çözümlerini bulabileceğiniz, evle ilgili herhangi bir hususla ilgili planları da uygulamaya koyma fırsatları yakalayacağınız bir gündesiniz. Problemlerin sırtınıza bindirdiği yükü atabilirsiniz.

13 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayal kurmaktan asla vazgeçmeyen Balık burçları için yine bir kuluçkalama süreci. Aklınızdan geçenler, kurduğunuz hayalleriniz iyice şekillenmeye başladı. Bu içsel süreci gerçek bir adıma çevirmek için de plan yapmanız gerekiyor. Harekete, özellikle kariyerinizle ilgili her türlü geçişe oldukça müsaitsiniz. 

13 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; hareketli ve çalkantısı bol bir güne başlarken beklentilerin senin umduğun gibi gelişmeyebilir. Bugün cömertliğin ile başkalarını mutlu etmeye çalışan müşfik bir kişi olabileceğin gibi burs, miras ve başkalarının gelirlerinden faydalanabileceğin kazançlar da oluşabilir.  Ancak ödemelerle ilgili konularda harekete geçmek istemeyebilirsin.

13 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 54' 16" R
Ay
Kova
02° 00' 23"
Merkür
Koç
17° 05' 18"
Venüs
Boğa
01° 36' 28"
Mars
Koç
00° 06' 21"
Jüpiter
Boğa
24° 04' 20"
Satürn
Balık
16° 37' 08"
Uranüs
Boğa
22° 22' 31"
Neptün
Balık
28° 55' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 41' 12"
Lilith
Başak
23° 23' 33"
True Node
Koç
15° 20' 49"
Son Güncelleme : 30/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>