Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kara Bulutlar Dağılıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2021, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 60%

Eğer hayatınızda biri yoksa, bugünkü gezegen hareketleri, hayatınızda bazı romantik olayların yaşanacağını vaat ediyor ... Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca aşk hayatınızdaki kasvetli atmosferden sonra, işler birden bire gelişecek! Bu yüzden tutkulu ve romantik bir güne hazır olun!

Enerji seviyeniz şu anda tahmin edilemez olabilir. İşleri kolaylaştırmak en iyisi olacak. Kendinizi çok zorlamayın. Gün boyunca sık sık mola vermek isteyebilirsiniz. Dışarı çıkın ve Tabiat Ana ile iletişime geçin. Öğle yemeği saatinde uzun bir yürüyüş yapın ya da işten sonra güzel bir parkı ziyaret edin. Doğal çevreye uyum sağladığınızda daha odaklı ve olumlu hissedeceksiniz. Stresin sizi üzmesine izin vermeyin.

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Bir arkadaşının iletişim konusundaki eksikliği içindeki bütün güvensizlikleri ortaya çıkaracak ve bu insanın hala seni umursayıp umursamadığını düşüneceksin. Bu durumun seni çok fazla kaygılandırmasına izin verme. Arkadaşının morali bozuk olabilir fakat bu konunun senle bir alakası yok. Kendi yaşadığı zorluklara kendini öyle kaptırmıştır ki seni kırdığının farkına varamıyordur...Dişini sık ve arkadaşının hazır olduğunu düşündüğünde ona yaklaş!An itibariyla biraz unutkan olmanız mümkün. Gezegen enerjileri zihninizi bölük pörçük düşüncelerle doldurabilir. Aynı anda çok fazla şeyi düşünüyor olabilirsiniz ve bu durum biraz dikkatinizin dağılmasına neden olabilir. Halletmeniz gereken şeylerin hepsi için bir liste yapmaya çalışın. Beyniniz aşırı duyarlı olabilir ancak merak etmeyin; bu durum kısa süre içinde geçecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın çevrenizden birisi size karşı tümüyle dürüst olmayabilir. Bu kişi doğruyu söylemekten kaçıyor ya da sizi korumak amacıyla sizden bir şeyler saklıyor olabilir. Bu noktada içgüdülerinize güvenin. Birisi size kulağa pek de inandırıcı gelmeyen önemli bir şeyler söylüyorsa, bu kişinin sözünü doğru olarak kabul etmeden önce kendiniz de kontrol edin. Belki de bu kötü amaçlı değil de yalnızca sizi korumak için söylenmiş bir şeydir ancak bazen gerçeği birinden saklamak pek de iyi sonuçlanmayabilir!

19 Ekim 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 13.03'e kadar Ay Boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar karışıklıklar yaşayabileceğiniz içinve parayla ilgili konuları saat 13.03 sonrasına erteleyin. Dış görüntünüzle, sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde tartışmalara çekilmeye açık olabilirsiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evliliğinde sorunlar yaşayan bir Balık burcuysan, sorunların üçüncü kişilerden kaynaklandığını fark edeceksin. Bu durum hatalarından ders çıkarmanı sağlarken, alacağın kararlar ile üzerindeki kara bulutları dağıtacaksın. Teknolojik aletler ile yaşadığın problemler tadının kaçmasına neden olurken, beklemediğin harcamalara da neden olabilir. Yaşam alanında değişiklik yapmak isteyebilirsin.

19 Ekim 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi doğru ifade etmenin yollarını arıyor olabilirsiniz. İfade güçlüğü çekmeniz sizi oldukça yıpratsa da konunun biraz üstüne giderek bu sorunu ortadan kaldırabilir ve kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. İlişkiniz yok ise ruhunuza iyi gelebilecek bir kişi ile tanışabilirsiniz. Bu konuda şans sizden yana… 

19 Ekim 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konuların olgunlaşmasını beklemelisiniz.

19 Ekim 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeylerin çözülmesi için çaba göstermek bazen olayları daha karmaşık hale getirebilir bu yüzden bazı konuları akışa bırakmakta ve gelişmeleri seyretmekte fayda var.

19 Ekim 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sakın bir ev kuşu olmayın çünkü bugün yeni bir ortama girmenin tam zamanı. Belki bir süredir görmediğiniz bir arkadaşınızı ziyaret edersiniz. Sohbet etmekten ve hayatınızdaki bazı kişisel gelişmeleri paylaşmaktan keyif alacaksınız. Son zamanlarda bir sürü değişim geçirdiniz ve sizi takdir edecek birisiyle yaşadıklarınızın bir kısmını paylaşmak sizi rahatlatabilir. Bugün cana yakın insanların arasına karışmanız modunuzu yükseltecek.

19 Ekim 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal olarak hassas bir dönemden geçiyor ve zorlandığınız konularda danışacak birini göremiyor olabilirsiniz. Önceliğiniz kendinizi sakinleştirmek ve iyi hissettirmek olsun. Aşk hayatınızdaki şüpheleriniz doğru çıkabilir. Olaylar her zaman istediğiniz gibi gitmese de sakin kalmayı başarırsanız yoluna sokmayı da başarıyorsunuz demektir.

19 Ekim 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi hırslarınız ön planda olacaktır. Başarıyı hedeflediğiniz için de, değişik konuları bir arada kombine edebileceksiniz. Bazı konular yüzünden başınızın ağrımasını istemiyorsanız, planlarınızda net olmak zorundasınız.

19 Ekim 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

19 Ekim 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Her konuda daha sabırlı olmaya çalışmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gereken bir gün.

19 Ekim 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusal anlamda çok inişli çıkışlı bir gün geçireceksiniz. Gerek aşk, gereksekonularında kıskanç davranmamaya çalışın. Gevşemeye ve hayattan zevk almaya bakın. Beklediğiniz gelişmelerin olması anlamında sizi umutlandıracak adımlar atabilirsiniz. Bugünyerinde küçük sorunları büyütebilir ve sağlıklı düşünemeyebilirsiniz. Günün sonuna doğru alacağınız bir haberle kafanız biraz karışabilir. Harcamalarınızda tutumlu, duygularınızda cömert davranmalısınız

19 Ekim 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 22' 17" R
Ay
Aslan
28° 03' 11"
Merkür
Boğa
00° 01' 43"
Venüs
Boğa
20° 00' 55"
Mars
Koç
11° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
27° 35' 16"
Satürn
Balık
17° 47' 53"
Uranüs
Boğa
23° 14' 25"
Neptün
Balık
29° 19' 51"
Plüton
Kova
02° 03' 53"
Chiron
Koç
21° 29' 35"
Lilith
Başak
25° 03' 02"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 20:38

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>