Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Problemler Çözülüyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 60%
Sağlık 70%

Beyninizde şu sıralar fırtınalar kopuyor bu yüzden hiçbir şeye fazla dikkatinizi verememeniz şaşırtıcı değil. Sanki dünya görüşünüz tamamen değişmiş, aşk ve kariyer hayatınıza yeni gözlerle bakıyorsunuz gibi. Yine de geçmişteki parçaları toplayıp onları kurtarmak zorunda hissediyorsunuz. Önümüzdeki gün artık geçmişinizi bırakmanıza yardım edecek.

Bugün işlerin başına geçme zamanı. Sizi ateşleyici bir hava var ve etkinizin kapsamı neredeyse sınırsız. Kendinizi hiçbir şekilde geri tutmayın. Her projeye, işlerin sizin lehinize sonuçlanacağını bilerek güvenle atılın. Ufkunuzu genişletin, bunun mükafatı mükemmel olacak. Aktif kalın, doğal olarak yararlı insanları ve durumları çekeceksiniz.

Çevrenizde avantajlı bir sürü değişim olabilir. Yeni işler, size taşınacağınız yerdeki komşularınızı ya da yaptıracağınız bazı gerekli tamiratlarla ilgili yeni kapılar açabilir. Haberleri aktarırken arabada veya telefonda uzun zamanlar harcayabilirsiniz. Heyecan verici bir pozisyon fırsatı yakalayabilir ya da size yakın biri mail veya telefon yoluyla size ulaşabilir. Gününüz güzel geçsin.

Günün teması: 'yavaş ve istikrarlı olan yarışı kazanır'. Son zamanlarda enerjin inişli çıkışlı ve modun da öyle. Bugün daha dengeli hareket etmelisin. Yeni bir plan hazırla ve bu plana bağlı kal. Zihnin berrakken ve içsel olarak pozitif hissediyorken, daha oturaklı bir zaman dilimine giriş yapmalısın. Enerjiyi, işleri düzene sokmak için kullan.İvedilikle hareket etmeniz ve başta krizler olmak üzere her durumda yapılması gerekeni derhal kestirebilmeniz olası. Muhtemelen son hızda düşünecek, davranışlarınızla büyük bir cesaret ve verimlilik örneği sergileyeceksiniz. İşlerin ters gitmesi halinde etrafınızda müthiş bir destek sistemi olduğunu bilmek sizi daha da güçlü hissettiriyor. Risk alın ve daha önce düşünmediğiniz bir konuda şansınızı deneyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sözlerinizde başkalarının göz ardı etmekte zorlanacağı bir yoğunluk söz konusu. Keskin bakışlarınız gerçeği hemen görebiliyor ve güçlü fikirlere sahip başkaları size ne düşündüğünü söylemek için sahneye çıktığında geri çekileceğe benzemiyorsunuz. Sırf başka birisi sizinle tamamen aynı şekilde düşünmüyor diye kendinize duyduğunuz güveni yitirmeyin. İçinizde bastırılmak yerine saygı duyulup hayran olunması gereken bir güç var.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gerçekçi düşünme, realist bakış açısı ve olayları tüm gerçekliğiyle değerlendirme gerekliliği doğabilir. Gizli durumlar açığa çıkabilir. Bir tasarınız gerçekleşebilir. Estetik konular, harcamalar gündeminizde.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yarım kalan işlerini çözüyorsun. Uzun zamandır satmak istediğin bir şey varsa bunu bugün yapabilirsin. Gökyüzündeki sert transitler tekrar gündeme gelebilir, ikili ilişkilerinde çatışmalar yaşayabilirsin. Kilo problemi olan bir Balık burcuysan, profesyonel bir yardım alma kararı alabilirsin. Akşam saatlerinde dingin müzikler dinleyerek zihnini rahatlatacaksın.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biten ilişkiniz ardından hala gözyaşı döküyor olabilirsiniz. Yaşadığınız güzel günler olsa da geride kaldığını kabullenmeniz gerekmektedir. Yeni bir hayata başlamak sizler için zor olsa da kendiniz için çabalamalısınız. Ruhunuzda sıkışmış olan her şeyi ifade etmek istiyorsunuz. Ailenizde öfkenizden nasibini alabilir. Bu konuda biraz durmalı sonrasında pişman olacağınız davranışlar ve sözler sarf etmemelisiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha sakin düşünmek ve endişelerden uzak durmak gerekiyor. Psikolojik açıdan kendinizi daha fazla stres altında hissedebilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde duygusal iniş çıkışlarınız çok olabilir. Bazı krizler, geçmişe yönelik konuşmalar, aile içi paylaşımlar ön plana çıkacak. Aynı zamanda finansal hesaplar da olacaktır. Öğle saatlerinde aksilikler çıkabilir. 17.30-21.30 arası ay boşlukta olacağı için önemli işlerinizi ve ikili konuşmalarınızı bu zamana bırakmayın.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerin ön planda olduğu bir gün, paylaşımlar söz konusu olduğunda duygularınızı kontrol etmekte zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Konsantre olabileceğiniz konular size iyi gelebilir.

19 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birinden gerçekten hoşlanıyorsanız, bunu göstermenin zamanı çoktan geldi. Her zamanki duygusal bölgenizin dışına ufak bir adım atma zamanı.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün büyük bölümünde Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek.Krediler, borçlar ve gelir paylaşımı konuları ön planda olacaktır. Ay'ın Mars ile karşıtlığı bütçe yönetimi yapabilmenin önemine dikkat çekiyor. Finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz, bütçenizi aşacak harcamalardan uzak durun.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hakkında bazı kararlar alabilmek için, partnerinize ve kendinize zaman verin. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirin. Çevrenizdeki insanlara pozitif enerji saçıyorsunuz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi sizin bazı planlarınızı paylaşmaya hazır değil. Tutku halinde yaşadığınız niyetiniz ile sevgiliniz arasında seçim yapmak zorunda kalmanız mümkün. Bunu onunla konuşacak, ama biraz geç kaldığınızı göreceksiniz. İşinizle ilgili bazı sorunlarınızdan kurtulmak için bütün yapmanız gereken, kendi inisiyatifinizi kullanarak ve kimseden bir yardım veya teşvik beklemeden harekete geçmektir. Yeni harcamaların kaçınılmazlığı, yeni bütçe hesaplarını gerektirecek.

19 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 57' 05" R
Ay
Terazi
12° 05' 19"
Merkür
Boğa
04° 56' 13"
Venüs
Boğa
24° 35' 12"
Mars
Koç
14° 24' 03"
Jüpiter
Boğa
28° 27' 52"
Satürn
Balık
18° 02' 51"
Uranüs
Boğa
23° 27' 20"
Neptün
Balık
29° 25' 05"
Plüton
Kova
02° 02' 22"
Chiron
Koç
21° 40' 49"
Lilith
Başak
25° 27' 45"
True Node
Koç
14° 56' 44"
Son Güncelleme : 19/05/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>