Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Tesadüfler Yaşanıyor Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 60%

Gerçekçi olmak bugün sizin için çok önemli. Kartlarınızı ne kadar iyi oynadığınıza bağlı olarak, kalp kırabilir ya da kazanabilirsiniz. Yavaş ve istikrarlı bir şekilde yarışırsanız büyük olasılıkla bu yarışı kazanacağınızı unutmayın. Konuşmalar sizi hiçbir yere götürmeyecek, bugün kalite ve harekete geçmek anahtar kelimeler. Baştansavma yapılan işler baştansavma sonuçlar doğuracak.

Son zamanlarda bir oyun için prova yapan bir aktör gibi hissediyor olabilirsiniz, ancak sahneye çıkma cesaretiniz yok gibi görünüyor. Haydi! Her şey hazır; ışıklar, kostümler, makyaj. Sıkı çalışmanın sadece bir rüya olarak kalmasına izin vermeyin. Dışarı çıkın ve onlara tam olarak ne yapabileceğinizi gösterin. Perde açılmaya hazırlanıyor ve… şov zamanı!

Bugün iletişim, hayatınızda normalden daha fazla yoğun olacak. Bazı kafa karıştırıcı telefonlar alabilirsiniz. En az bir tanesi bir engel, diğerleri de neden aradığını unuttuğunuz arkadaşlarınızdan gelebilir. İlk bakışta, bazıları çöp olan diğerleri de asla duymadığınız kişilere gönderilmiş maillerle dolu mail kutunuzu görmek için heyecanlanabilirsiniz. Hepsini silin ve metin olun. Bu yoğunluk yarına kadar geçecek!

Geçtiğimiz birkaç gün boyunca bir dinamo gibiydin. Şimdi bir miktar sakinlik gelecek. Bu deneyimden ne öğrendin peki? Kendine sorman gereken soru bu. Mesela fikirlerini savunman ve desteklemen gerektiği sonucuna ulaşmış olabilirsin. Ayrıca böylesi güçlü bir kişiliğe sahip olan birinin tanınmak için çok çaba sarfetmesine gerek olmadığını da anlamış olmalısın. Biraz düşün bakalım...Açılar bugün yeni bir içe dönüş döngüsüne başlamak için çok uygun. İnişleriyle çıkışlarıyla hayatınızı gözden geçireceksiniz. Ayrıca geleceğiniz hakkında da düşüneceksiniz! Gelecek yıl bu zamanlar hayatınız sizce nasıl olmalı? Kolay görünmüyor bile olsa, bunu düşünüp aileniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkinizi güçlendirmeyi düşünün. Bugün tekrar ve tekrar dengeyi bulmaya çalışacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsani tutkular kadar mantıkdışı konuları anlama yetisine sahip olduğunuz kimin aklına gelirdi ki? Gündelik hayatın sizi daha önce hiç ilgilendirmeyen vıcık vıcık, ufak tefek gerçekleriyle haşır neşir olmaya başladınız. Yeni Teflon kaplamanız sizi göz açıp kapayıncaya kadar işe alıp işten çıkaran harika bir personel müdürü yapabilirdi. Bunu hiç düşündünüz mü?

13 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmişi düşünebilir, geçmişi sorgulayabilir ve eski deneyimlerinize göre hareket edebilirsiniz. Aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde, finansal konularda kritik veya sizin için zor bir karar almanız gerekebilir. Gün batımı sonrasında keyifli aktivitelere katılabilir, konforunuz doğrultusunda hareket edebilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gireceğin arkadaş ortamında, yaşayacağın tesadüfi bir karşılaşma,hayatın adına önemli bir dönüm noktasına olabilir. Ev eşyalarınla ilgili hesapsız bozulmalar ve aksaklıklar gündemini meşgul ederken, stresini artırabilir. Eğer bekâr bir Balık burcuysan bugün karşılaşacağın kişi seni oldukça etkileyecek.

13 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ben sen dengesinde ailenizle problemler yaşayabilirsiniz. Herkes ben haklıyım derse orta yol bulunmakta zorlanabilir. Siz duygu insanısınız ve alttan almak sizin işiniz olabilir. Yangına körükle gitmek sadece daha fazla üzülmenize sebep olur.

13 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün aşkta ya da sevdiklerinizle ilgili konularda zorlanmalar ve hoşnutsuzluklar gündeme gelebilir. Daha sorumlu davranmanız gerekiyor olabilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda etrafınıza açık fikirli olmanız gerekmekte. Aşk konusunda ise netlik için kendinize zaman tanıyın. Sağlığınız konusunda gereksiz endişeleniyorsunuz.

13 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

13 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İstediğinizi almak için daha detaylı araştırma yapmanız gerekiyor. Bunu elde edene dek kesinlikle pes etmemelisiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati romantik konuları ön plana taşıyor.Flört etmekten keyif alacağınız bir gün olacak, yeni flörtler gündeme gelebilir. Çocuklarınızla kurduğunuz bağı güçlendirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Şiron arasındaki etkileşim finansal konularda destek sunuyor.

13 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün uzaklar veya yabancılarla ilişkileriniz varsa beklenmedik durum ve gelişmelere karşı biraz daha dikkatli olmalısınız. Seyahatlerde sürpriz tanışıklıklar gündeme gelebilir ancak ani birliktelikler kadar ani kopmalar da söz konusu olabilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girmek istiyorsanız, daha fazla sosyalleşmelisiniz. İş yerinizdeki yoğun çalışma temposundan çok bunaldınız. İnsanların, sizin hakkınızda söylediği olumsuz laflara çok fazla kafanızı takıyorsunuz.

13 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda soğuk rüzgarlar esiyor. Sevgilinizin barış girişimlerine tepkisiz kalışınızın duyguların bitmesi olarak değerlendirilmesi, daha anlamlı bulunabilir. İş yerinde disiplin ve organizasyon gerektiren islerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Fakat, yine de rahatlığınızı ön planda tutmanız mümkün. İşinizle ilgili olumlu ve ilerde çok isinize yarayacak değişimler yaşayabilirsiniz. Harcamalarınızı biraz denetim altına almanız gerekiyor. Diyetinize özen gösterin

13 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 48' 55" R
Ay
Balık
14° 20' 09"
Merkür
Koç
18° 38' 30"
Venüs
Boğa
05° 18' 13"
Mars
Koç
02° 24' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 27"
Satürn
Balık
16° 52' 36"
Uranüs
Boğa
22° 32' 51"
Neptün
Balık
29° 00' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 16"
Lilith
Başak
23° 43' 31"
True Node
Koç
15° 22' 44"
Son Güncelleme : 03/05/2024 21:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>