Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Alerjilerin Artabilir! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 70%
Sağlık 70%

Unutmayın, insanlarla uyumlu olmanın en iyi yolu öncelikle kendi içinizde uyumlu olmaktır. Başkalarının sizinle ilgilenmelerini ve tüm ihtiyaç ve isteklerinizi karşılamasını beklemeyin. Aynı şekilde, başkalarının üzerine düşmek de sizin sorumluluğunuz değil. Sınır çizgileri zaman zaman belirginliğini kaybedebilir, ancak doğru bir ayrım yapmak için elinizden geleni yapın. İnsanlar, istediklerini yaptırmak konusunda sizi yönlendirmek için duygularınızı suistimal edebilir. Bu tuzağa düşmeyin.

Şu an biraz çılgın bir bilim insanı gibisiniz. Bir şeyleri yapmanın daha iyi yolunu bulma konusunda takıntılı olabilirsiniz. Yatırımlarınız için yeni bir finansal plan geliştiriyor olabilirsiniz ve sizi milyoner haline getirecek mükemmel planı keşfedebilirsiniz. Ya da patronunuzu ya daarkadaşlarınızı şaşırtıcı stratejilerinizle etkilemeyi umarakyerindeki şeylere daha fazla odaklanabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve hayal gücünüz bugün güçlü olacak, o yüzden onlara bunu gösterin!

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Birisiyle hararetli bir tartışmaya girebilirsin. Günün enerjisi seni cesur kılıyor olacak. Kendi bakış açını savunmak konusunda yürekli hissediyorsun. Eğer biri karşıt bir görüşü savunursa, hemen karşılarına dikileceksin!Görüşlerini somut verilerle destekleyebilirsin. Gördüğün gerçeği ifade etmekten çekinme. Çevrendekileri de böylece aydınlatabilirsin.İnsani tutkular kadar mantıkdışı konuları anlama yetisine sahip olduğunuz kimin aklına gelirdi ki? Gündelik hayatın sizi daha önce hiç ilgilendirmeyen vıcık vıcık, ufak tefek gerçekleriyle haşır neşir olmaya başladınız. Yeni Teflon kaplamanız sizi göz açıp kapayıncaya kadar işe alıp işten çıkaran harika bir personel müdürü yapabilirdi. Bunu hiç düşündünüz mü?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sözlerinizde başkalarının göz ardı etmekte zorlanacağı bir yoğunluk söz konusu. Keskin bakışlarınız gerçeği hemen görebiliyor ve güçlü fikirlere sahip başkaları size ne düşündüğünü söylemek için sahneye çıktığında geri çekileceğe benzemiyorsunuz. Sırf başka birisi sizinle tamamen aynı şekilde düşünmüyor diye kendinize duyduğunuz güveni yitirmeyin. İçinizde bastırılmak yerine saygı duyulup hayran olunması gereken bir güç var.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün geçmiş deneyimler, geçmiş anılar etkisi altına alabilir. Geçmişe dönüş, ilişkilerde çözülme, iyileşme gündeme gelebilir. Bazı ilişkilerde kadersel, karmik durumlar yaşanabilir. Daha yaratıcı olacağınız bugünlerde, hobilerinize ve üretmeye yönelebilirsiniz. Duygularla mantık ayrılabilir.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarına karşı gösterdiğin ilgi ve şefkatli tarafın artarken kendine karşı bencilleşiyorsun. İnsanların sorunlarına odaklanırken işlerinin aksadığını fark etmenle beraber günün geri kalanında yalnız başına zaman geçirmek isteyebilirsin. Ev temizliğinde aldığın sıkı hijyen önlemleri, alerjiye neden olabilir.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni temiz bir başlangıç için yeni bir ilişkiye başlama düşüncenizi hayata geçirebilirsiniz. Öncelikle karşınızdaki kişiyi tanımalısınız. Zihninizdeki kişi ile ne kadar örtüşüyor kararı duygularınız verecektir. Kardeşleriniz ile aranız açılabilir. Küçük sebepleri büyütmemeye çalışmalısınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sezgileriniz size yön verebilir. Yaratıcı konularda daha verimli olabilirsiniz. Mutlu haberlere de açıksınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizinle fikir alışverişinde bulunurken zaman içerisinde arkadaşlık geliştiren kişiler artabilir. Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sezgilerinizin yüksek olduğu, meditasyon ve enerji çalışmaları yapabileceğiniz, sakin ve sessiz ortamlarda sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz enerjisi yumuşak olan bugünde sevdiklerinizle size özel olan sakin ve sessiz ortamlarda yapacağınız görüşmeler moralinizi yükseltecektir.

12 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün her zamankinden daha sinirli ve agresifsiniz. Rüzgarınıza yakalanan biri varsa vay haline! Sakinleşmeye ne dersiniz?

12 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor.Romantik ilişkileriniz, hobileriniz ve yaratıcılık konuları ön planda olacaktır. Sosyal ilişkilerinizde gerginlikler yaşayabilirsiniz, alttan almaya çalışın. Çocuklarınıza vakit ayırmak iyi gelecektir.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aradığınız özelliklerde bir partner adayı bulamamış olsanız bile moralinizi yüksek tutmanızda fayda var. İş yerinizdeki pozisyonunuzu sağlamlaştırmalısınız ve bütün gücünüzle çalışmaya devam etmelisiniz. 

12 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal hassasiyetiniz karşı cinsle aranıza girebilir. Sağlıklı düşünmeye çalışmalı ve aşk hayatınızı şekillendirebilecek teklifleri iyi değerlendirmelisiniz. Mesleki konularda kendinizi ifade etmeniz çok kolay olacak. Olaylara daha gerçekçi bakacaksınız. Arkadaşlık ilişkilerinizde, grup çalışmalarında tavrınızı net olarak ortaya koymanız gerekiyor. Masraflarınızı azaltma yolunu seçin. Yakında sizi üzecek bir para kaybı görünüyor. Düzenli spor ve hareket vücudunuzu zinde ve sağlıklı tutacak

12 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 50' 56" R
Ay
Balık
14° 50' 17"
Merkür
Koç
18° 39' 48"
Venüs
Boğa
05° 20' 47"
Mars
Koç
02° 26' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 46' 56"
Satürn
Balık
16° 52' 47"
Uranüs
Boğa
22° 32' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 22"
Lilith
Başak
23° 43' 45"
True Node
Koç
15° 22' 47"
Son Güncelleme : 03/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>