Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Aşk Kokusu Dolaşıyor! Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 80%
Sağlık 70%

Entelektüel açıdan baktığımızda, ilişkileriniz iyi gidiyor. Ancak, duygusal açıdan, bu konuda yeterince tatmin olmuş hissetmeyebilirsiniz. Belki de beyninizin çok fazla çalışıyor. Artık kalbinizin egemen olacağı ve bu ihtiyaçların karşılanacağı zaman geldi. Enerjiniz değiştikçe, etrafınızdakilerin enerjisi de değişecektir. İnsanların buna tepki vermesine izin verin, ancak yaşanacak değişikliklerin sizi üzmesine izin vermeyin.

Bugün, mevcut projelerle ilerlemek için iyi bir gün. Duran çalışmalarınız varsa, artık ileriye doğru akmaya başlamalı. Eğer finanse edecek birilerini arıyorsanız, nakit akışı sağlanacak olmalı. Ya da bildiğiniz bulmacaların eksik parçasını size sağlayabilecek ilgili ortak çalışanlardan telefon alabilirsiniz. Kilitlenme anından sonra bu hareket hissinin tadını çıkarın!

Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor. Yaratıcı projeler için yeni fikirler size sürüsüyle gelebilir. Gün içerisinde bir sürü mektup, telefon, e-mail alabilir arkadaşlarınızla hararetli tartışmalar yapabilirsiniz. Ancak yine de bugün bir projeye başlamadan önce dikkat edin. Bugün aklınızda harika fikirler var fakat yarın daha ilgi çekici fikirler sunabileceksiniz. Hepsini not edin ve bir şeye gerçekten başlamadan bir veya birkaç gün bekleyin.

Senin için güzel bir gün olacak. Aile yaşamında, çocukların torunların, kardeşlerin... sana bol enerji verecek. Onlarla ilgilenmek bugün sana düşüyor! Şimdi ailenle ilgili çeşitli planlamaları yapmak sende! Bu görevin seni zorlayacağını söyleyemeyiz. Hiç organizatör olmayı düşündün mü?Bugün bir konuda uzmanlaşmak üzere bir kursa yazılmaya karar verebilirsiniz. Dünya dinleri hakkında resmi bir kurs ya da basit bir meditasyon grubu olabilir. Fiziki ve çevrimiçi kitap mağazalarından uzak durun çünkü ilgili konuda kitaplara bir servet harcamanız olası! Bu kursun etkileri yalnızca bilgi edinmekten çok daha öte olacak. Değişime hazır olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda, durup izlediğiniz yolu sorgulamanıza sebep olan engellerle karşılaşıyor olabilirsiniz. Belki de artık geçerliliğini yitirmiş varsayımları esas alan davranışlar sergiliyorsunuzdur. Azami verimi almak için hedeflerinizi ve dikkatinizi nereye vermeniz gerektiğini sorgulamanız gereken bir dönemdesiniz. İşin kötüsü, içinizde, değişiminizi engelleyen duygusal bir diken var. En kestirme yol bildiğiniz yol olabilir fakat en faydalısı olmayabilir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal ilişkileriniz öne çıkabilir. Yeni kişilerle tanışabilir, bu kişilerdenve özel hayatınızda destek görebilirsiniz. Yardımlaşma, fikir danışma, çözüm sağlama yakın ilişkilerde öne çıkıyor. Bazıları için yeni ve uzun bir ilişki başlangıcı olabilir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeniayın toprak burcundaki konumu; ikili ilişkilerinde, söz ve aşk konularında atağa kalkman gerektiğini vurguluyor. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan tesadüfi biçimde biriyle tanışabilirsin. Kişisel alanlarını kullanabileceğin birpozisyonu için heyecana kapılabilirsin. Yüz bölgeni ilgilendiren operasyonlar geçirmeyi planlıyorsan, araştırmalarını iyi yapmanda fayda var.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda beklediğiniz haberi bugün alabilirsiniz. Uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyleri bugün başlatabilirsiniz. Şartlar istediğiniz gibi olgunlaşmış olabilir. Eskiyerinizden telefon alabilirsiniz. Sizin ayrılışınız ardından yerinizi dolduramamış ve kıymetinizi anlamış olabilirler. Geçmişi geçmişte bırakmak sizi şifalandıracaktır.

17 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili koşullar gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizin ilerlemesini istiyorsanız, iyi organize olmanız gereken bir gündesiniz. Uğraştıran durumlara biraz daha özen göstermenizde fayda var. Güçlü kişilerden alacağınız destekler yolunuzu açacaktır. Çalışma hayatınızda hareketli zamanlar sizi bekliyor. Yabancılarla ilişkileriniz yoğun olabilir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar mesleki konularda yeniliklere açık olmanızda fayda var. Ancak o zaman partnerinizle ya da yeni birileri ile ilgilenme fırsatı yakalayabilirsiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve tanıdıklarınızla olası problemler yaşayabileceğiniz bugün, geleceğe yönelik plan ve projelerinize odaklanabilir, çalışmalarınızı tamamlayabilir ve keyifli etkinliklerde yer alarak stres seviyesini en aza indirip, eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi sakin ve yumuşak ifade etmeniz gereken bir gündesiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizin kelimelerle aranız iyi olabilir ancak partneriniz için durum böyle değil! Kendisini iyi ifade edemediği için gerildiğini fark ediyorsunuz. Ona destek çıkmalısınız.

17 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ikili ilişkilerinize veortaklıklarınıza dikkat çekiyor.İmzalı her türlü işiniz için önümüzdeki 10-15 günlük dönemi değerlendirebilirsiniz. Ciddi niyetlerle başlayacak yeni bir ilişki konusu gündeme gelebilir. Kalıcıortaklıkları kurmak için de destekleyici bir dönemdesiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanlar üzerinde büyüleyici bir etki bırakıyorsunuz. İş hayatınızdaki başarınızı ve motivasyonunuzu arttıran insanları hayatınızdan uzaklaştırmayın. Sevdiklerinize karşı neşe ve mutluluk saçıyorsunuz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraberliğinizi bitirme kararı aldınız! Yaşayacağınız yıkımı biliyorsunuz ve bu duruma karşı hazırlıklısınız. Artık karşınızdaki kişinin bencilliği ve esareti altında olmamak sizi güçlü kılıyor. Bu zor günleri kolaylıkla atlatacaksınız. İşinizi severek ve isteyerek yapmaya çalışın. Giderek azalan sorumluluklarınız, kendinize zaman ayırmanıza olanak tanıyacak. İstediklerinizi elde etmekte yoğun bir çaba içinde olacaksınız. Bazı sürpriz harcamalar sizi çileden çıkartacak gibi

17 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 05' 30" R
Ay
Terazi
13° 49' 39"
Merkür
Boğa
05° 08' 28"
Venüs
Boğa
24° 45' 57"
Mars
Koç
14° 30' 42"
Jüpiter
Boğa
28° 29' 56"
Satürn
Balık
18° 03' 25"
Uranüs
Boğa
23° 27' 51"
Neptün
Balık
29° 25' 17"
Plüton
Kova
02° 02' 18"
Chiron
Koç
21° 41' 15"
Lilith
Başak
25° 28' 43"
True Node
Koç
14° 56' 46"
Son Güncelleme : 19/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>