Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Yenileniyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2020, Salı

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 90%

Birinin arkasından yanınızda olduğunda duymak istemeyeceği şeyleri söylemeyin. Duygular böyle bir günde çok çabuk incinebilir ve insanlar içgüdüsel olarak onlar hakkında olumsuz şeyler söylediğinizi hissedebilirler. Sevdiklerinize karşı itiraflarınızda dürüst olun.

Hayat şu anda sizin için temelde harika görünmekle birlikte, bugün kendinizi biraz dışarda kalmış hissetme ihtimaliniz çok yüksek. Bu durum muhtemelen stres, sinirsel gerilme ve fazla çalışma nedeniyle olabilir. Bazı görevleri veya projeleri gerçekleştirmedeki gecikmeler, kendinizi sinirli ve biraz da olsa huysuz hissetmenize neden olabilir. Belki de sürekli geciken projelere konsantre olursanız en iyisi olur - o zaman yarın diğerlerine geri dönebilirsiniz. Bunu düşün!

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

Bol iletişimli bir gün olabilir. Her şeyin hızlandığını hissedebilirsin. Telefonun hiç susmayabilir. Gelen kutun dolup taşabilir. Fakat tek bir şey yapmaya odaklan. Çokça şey yaparken bunalman çok olası görünüyor, o yüzden sık sık aralar ver!En son ne zaman ellerinizi kirlettiniz? Evet, dışarı çıkıp kirletmeyi kast ediyoruz. Gerçekten o kadar oldu mu? Elementlerle biraz fiziksel ilişki kurmak size iyi gelecektir. Bahçenize birkaç çiçek ekmeye ya da ihtiyacı olan bitkilerinizin saksılarını değiştirmeye ne dersiniz? Kili şekillendirerek basit heykeller yapmayı da deneyebilirsiniz. Bırakın içinizdeki çocuk dışarı çıkıp oynasın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeye yeni bir açıdan bakmak için zihninizi açmanın tam zamanı. Bazen aşırı geleneksel bir tavır takınıp değişimi reddedebiliyorsunuz. Hatta bazen de biraz inatçısınız! Bugün ihtimalleri görmenizi engelleyen egonuzu ya da korkunuzu salın gitsin. Arkadaş grubunuzda, devam eden bir projeye yeni bir soluk getirebilecek biri olabilir. Söyleyeceklerine kulak verin ve onu başınızdan savmayın.

15 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içinde finansal fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Uygun fiyatlı harcamalar yapabilir, emek harcadığınız alandan kazanç elde edebilirsiniz. Kendinizi takdir etmek, onaylamak gün boyunca önemli. Beslenmeye özen göstermeli.

15 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün kendini, “Acaba ne yenilikler yapsam?” diye düşünürken bulabilirsin. Özellikle yeteneklerini ortaya çıkarabileceğin alanlara dâhil olmanın yollarını arayacaksın. Mutlu olduğun yerlerde ve insanlarla bir arada bulunmaya özen göstereceksin. İlişkisi olan bir Balık burcuysan, partnerinin sosyal medya kullanımına karşı olan merakın sorun çıkarabilir.

15 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklediğinizkonusunda olumlu geri dönüşler alabileceğiniz bir gün olabilir. Kariyer yaşamınız yeni bir şans ile size doğru kürek çekiyor olabilir. Hayatınızın dönüm noktasında olduğunuz bu zaman diliminde şans, gelecek hedeflerinize uygun işleyiş gösteriyor olabilir. Yeni bir iş, yeni bir aşk sizleri bekliyor diyebiliriz. Fırsatları iyi değerlendirmek sizin elinde, şimdiden bol şans.

15 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde plan program yapmak işlerinizi kolaylaştıracaktır. Sağlığınızla ilgili sıkıntılarınızı ihmal etmemeye çalışın. Dışa dönük uğraşlar keyfinizi yerine getirebilir. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Küçük şeylerle mutlu olmanız etrafınızdakilere de neşe saçmanıza vesile olabilir. İşinizde ise patronlarınızın sizden beklentisi daha üst düzeyde olarak sorumluluk yükleyebilir.

15 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, güçlü duygular hissedecek, cinsellik, gizli olanı araştırma merakı ve partnerinizle duygusal olduğu kadar fiziksel yakınlık da sizin için önemli hale gelecektir. Ameliyat olacaksınız, bu Dolunay sizin için iyi bir zamanlama olacaktır. İlişkilerle ilgili yeni teklifler alabilir, bu süreçte ani gelişen görüşme ve tekliflerden fayda görebilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlarla iyi anlaşamadığınız bir gün. Ufacık bir kelimeye bile parlıyorsunuz. Biraz yalnız kalıp sakinleşseniz iyi olacak.

15 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün büyük bölümünde Aslan burcundaki seyahatine devam edecek.İş yükünüz ve sorumluluklarınız artabilir, kendinizi ihmal etmemelisiniz. Çalışma arkadaşlarınızla kurduğunuz ilişkiler bugün önem kazanacaktır. Venüs ile Uranüs arasındaki sert etkileşim birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek ani gerginliklere işaret ediyor.

15 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye girdiniz, fakat uzun süre ilerleyeceğinden emin değilsiniz. Finansal konuları çok fazla kafanıza takmamaya çalışın ve hayatınızı yaşayın. Çevrenizdeki insanlar ile konuşurken söylediğiniz laflar konusunda dikkatli olun.

15 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Ondan alacağınız bir haber, ya da beraber şahit olacağınız bir olay neticesinde duygularınız tetiklenecek ve bunun sonucunda da sorumluluklarınız kafanızı kurcalamaya başlayacak. İşinizde aceleci davranmaktan, ani kararlar vermekten kaçınmanız gereken bir gün. Gün içerisindearkadaşlarınızla tartışmalara girmemeye çalışın. Bugünlerde alacağınız müjdeli bir para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Bazı açıklarınızı kapatacaksınız

15 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 27' 52" R
Ay
Koç
09° 09' 28"
Merkür
Koç
19° 47' 12"
Venüs
Boğa
07° 23' 57"
Mars
Koç
03° 43' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 10' 23"
Satürn
Balık
17° 01' 06"
Uranüs
Boğa
22° 38' 44"
Neptün
Balık
29° 03' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 54"
Lilith
Başak
23° 54' 50"
True Node
Koç
15° 24' 41"
Son Güncelleme : 05/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>