Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Tartışmalar, güvensizlikler, kıskançlıklar yaşamak istemiyorsunuz. Bu korkuları barındırmayan, kendi adınıza doyumlu bir ilişkiniz var. Aşk hayatınızda heyecanları gerilerde bırakmışsınız.

Dönemsel koşullar sizi epey zaman daha bekletecek gibi görünüyor. Birkaç arkadaş kendi işinizi kurma planları içindesiniz. Birbirinizin kişiliklerinize ve becerilerinize güveniniz tam.

Çok büyük güçlüklerle bir araya getirebildiğiniz paranız hızla eriyor. Yine dönemsel koşullar nedeniyle bu birikime tüketiyorsunuz. İş yaşantınızdaki tatminsizlik sizi hızla bir kenara para biriktirmeye yöneltmiş görünüyor.

Çok kişisel bir tavrınızın sizi nasıl bir sorumluluk altına soktuğunu yakında anlayacaksınız. Bu tavrınızla birkaç kişiyi birden bir konuya bağımlı kıldınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızın bugünlerde yapacağı sürprizler, uzun süredir beslenen umutları kısmen de olsa, gerçeğe dönüştürebilir. Bununla ilgili alacağınız destek önerilerinin özellikle birine göstereceğiniz duygusal tepki, umutlarınızı yarı yolda bırakacak. Kendinize çok güvenli baktığınız birtakım konularda, bugünlerde bazı hayal kırıklıklarınız olabilir.

19 Mart 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, saat 00:58 Ay-Venüs kavuşumu, çıkarlarınızın farkında olarak ilişkilerinizi kurgulamanın işareti. Bu pek doğanıza uymasa da, canınıza tak ettiği için, artık ben de paraya sahip olmalıyım, güce kavuşmalıyım, ne olursa olsun kazanmalıyım tarzında düşünmenizi sağlıyor. Saat 02:15 Güneş-Chiron kavuşumu, cesaret verici olduğu gibi, kurallarını kendinizin belirlediği bir dünyada yaşama arzunuzun da göstergesidir. Zihinsel, mistik ve bilinmeyen konular üzerine daha fazla eğilebileceğiniz bu dönemde, yükselen şifa gücünüzle etrafınızdaki insanlara destek olabilirsiniz. Eğer siz kötü günler yaşarken birileri size yardımcı olmadıysa, siz bu süreçte diğer insanlara destek vererek o acı günlerin bilinçaltınızda açtığı derin yaraları sarmaya çalışabilirsiniz. Sizi bugünlerde şifacı biri olarak görebilirler, böyle tanınmaktan mutlu olabilirsiniz. Sizi kimsenin kötü biri olarak görmesine tahammülünüz yoktur. Belki de bu yüzden gereğinden fazla iyilikte bulunabilirsiniz. Bu kavuşum, kendinizle bütünleşmenizi sağlayıcıdır. Bu bütünleşme, birçok probleminizi çözebilmenizde yardımcıdır. Saat 02:47 Ay-Merkür kavuşumu, maddi konularda çabuk karar vermenin göstergesidir. Ancak hesabı bilmenin önemi büyüktür. Saat 12:05 Ay-Pluto görünümü, mali konularda hızlı, yeni, sürpriz kazançların işaretçisidir. Fakat bir yanıyla da, düşünmeden fazla para harcamaya yol açabilir. Tabii ki ölçümüzü bilmemizde yarar var. Saat 22:29-20 Mart saat 04:07 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kendimizi ifade etmeye çalışırız, birileri anlamaz. En ufak bir şeye sinirleniriz ancak bu siniri dışa yansıtmakta zorlanırız. Bu saatlerde ılık bir duş almak, müzik dinlemek iyi gelecektir. Yeni haftanın hepimiz için olumlu yönde geçmesi dileğimle,

19 Mart 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ya da yakın çevrenden bazı kişilere karşı duyduğun güvensizlikle, onlara karşı savunma haline gireceksin.

19 Mart 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün olmasını istediğiniz kariyer yaşamınızla ilgili tüm hedeflerinizi tekrar gözden geçirecek ve bu konuda sizde olan eksiklikleri görüp tamamlama çabası içine gireceksiniz. Bunu gerçekten istiyorsanız tüm adımları dikkatlice takip etmeniz gerekecektir. Aksi halde boşluklar olması durumunda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Dış etkenlerin ve enerjinizi aşağıya çeken insanların söylemlerini kafanıza takmamalı ve azminizle ilerlemelisiniz.

19 Mart 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hızlı kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Mali konular ve nakit durumunuzla ilgili daha aceleci bir tutum sergileyebilirsiniz. Bu konulardaki gelişmeler kurallarınızın dışına çıkmanıza neden olabilir. Sabırlı davranmak ya da beklemek yerine atılım yapmaya, hızla çözüm bulmaya eğilim gösterebilirsiniz. Akılcı kararlar alıp almadığınızdan emin olmalısınız.

19 Mart 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gökyüzü aşırı heyecan ve strese bağlı sağlık problemlerine karşı dikkatli olmanız için uyarıyor sizleri. Bugün bir süre kendinize zaman ayırarak beden ve zihninizi dinlendirin. Önemli kararlar almak mecburiyetindeyseniz bugünden sonrasına ertelemeniz faydanıza olacaktır. Özel yaşamınızda beraberliği devam eden Balık?lar eş ya da eşin ailesinden kaynaklanacak problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Öfkeyle vereceğiniz tepkilerin sonucunda hiç te hoş olmayan karşılıklar alabilirsiniz.

19 Mart 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile aile büyüklerinizle zaman geçirebilir, sizden yaşça büyük kişilerin desteğini alabilir ve finansal durumunuz ve kariyerinizle ilgili olumlu bir fırsat elde edebilirsiniz. Görüşmelerinizin başarılı geçeceği bugünün akşamında etkin olan Ay Güneş uyumu ile ilişkilerinizde özgüvenli, kararlı yaklaşımlarınızda ne istediğinizi bilerek hareket edecek, şartları kendi lehinize döndürebilecek, devam eden ilişkilerinizde uyumu ve mutluluğu hissedebileceksiniz.

19 Mart 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda beklenmedik tavırlar sergileyebilir, güzel şanslar yakalayabilirsiniz. Kendinizi zor durumlara sokmadıkça, hayat size beklediğiniz sonuçları verebilir.

19 Mart 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Koç burcunda seyahat ederken ani para harcamalarına dikkat etmenizde fayda var. Bütçenizi düşünmeden yapacağınız harcamalar için sonrasında pişmanlık duymayın. Cesur kararlar alarak yeniprojelerine dahil olmaktan çekinmeyin. Duygusal açıdan gün içinde beslenmek ruhunuza iyi gelir.

19 Mart 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayalgücünüzün ve yaratıcılığınızın sınır tanımayacağı bir günde olabilirsiniz. Bu sizi, normal şartlarda hayalci davranma riskine sokacaksa da, bugün, güçlenen sezgilerinizin yol göstermesi sayesinde, doğru ve oldukça etkin hamleler yapabilirsiniz.

19 Mart 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 53' 33"
Ay
Akrep
21° 01' 44"
Merkür
Koç
26° 19' 49"
Venüs
Balık
21° 16' 13"
Mars
Balık
04° 45' 26"
Jüpiter
Boğa
16° 44' 13"
Satürn
Balık
13° 16' 13"
Uranüs
Boğa
20° 38' 57"
Neptün
Balık
27° 47' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 18"
Chiron
Koç
18° 46' 39"
Lilith
Başak
19° 45' 59"
True Node
Koç
15° 35' 51"
Son Güncelleme : 29/03/2024 05:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>