Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Araştırmak ve Okumak İstiyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 60%

İnsanlar bugün bazı açılardan biraz uzak görünebilir ve onlarla seviyelerinde bağlantı kurmak zor olabilir. Bunu dizginleri alarak ve insanları başka bir fantezi dünyasına çekerek mücadele edin. Bu gece çok sevdiğin biriyle sihirli bir halı yolculuğa çık. Gerçeğe saygı duy ama onun tarafından bunaltılmayın. Özgür olun ve bir süre bulutlara sürükleyin.

Birileri yetkilerini sizin üzerinizde kullanmak isteyebilir. Eşiniz veya romantik partneriniz şu anda patron olmak isteyebilir. Veya birarkadaşınızın önemli bir proje üzerindeki kontrolünü ele geçirmek istediğini öğrenebilirsiniz. Kendi çabalarınızın göz ardı edilmesine izin vermeyin. düşüncelerinizin ve duygularınızın önemsiz olduğunu düşünmeyin. Bunun yerine, sağlam olun. Ayağa kalkın ve insanlara gerçekte ne hissettiğinizi söyleyin. Bunu olumlu bir şekilde yapabilirsiniz.

Bugün sizin için eğlenceli bir gün olacak gibi. Şu anki durum, kendinizi duygusallıktan uzak tutmanızı gerektiriyor. Bunu nasıl yapacağınızı biliyorsunuz. Duygusal yalnızlık en iyi yaptığınız şey! Fakat duygusuz olmanızı gerektirecek hiç bir neden yok. Keskin zekanızı bazı benlik çatışmalarını incelenmek için kullanırsanız, bir çok problemi çözebilirsiniz.

Sağlığınla ilgili artık daha aktif olmak isteyebilirsin. Tabi sana hazır ürünler tüketmek ve egzersizi boşlamak gayet güzel geliyor. Yoğun yaşam tarzın fiziksel ihtiyaçlarını sana unutturuyor olabilir. Fakat şu andan itibaren sağlığına daha fazla odaklanabilirsin. Besin değeri yüksek gıdalar ve vitaminler alabilirsin. Bir beslenme planı yap ve ona bağlı kal! Ayrıca düzenli olarak egzersiz de yapmaya çalış!Bugün kurnazca bir strateji izlemek zorunda kalacaksınız, bu sebeple gününüz yoğun ve tetikte geçecek. Bazı arkadaşlarınız belli bir takım şeyleri elde etmeniz için üzerinizde baskı uygulayabilirler. Bu zorlu yoldan kaçmak için kendinize bir strateji belirlemek zorundasınız! Hiç ikili bir oyun oynamayı düşündünüz mü? Bu şekilde özgürlüğünüze sahip çıkabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi başkalarının huyuna gitmeye mecbur hissetmeyin. Birinin onun için bir şey yapmanızı istemesi bunu illa yapmanız gerektiği anlamına gelmez. Özgürlük sözde kalmayıp eyleme dökülmelidir, dolayısıyla bu hakkınızı hayatınızın her alanında kullandığınızdan emin olmalısınız. Bunu sizin yerinize kimse yapamaz.

19 Şubat 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Huzursuz duygular sizi gün boyunca rahatsız ediyor olabilir. Bunun geçerli bir nedeni yok gibi görünebilir. Her şey sizin için iyi gidiyor gibi görünüyor. İnsanların sıkıntılarını ve endişelerini sezgisel olarak alıyor bundan etkileniyor olabilirsiniz.

19 Şubat 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk dakikalarından itibaren araştırma odaklı duyguların ağır basıyor. Kahveni alıp bilgisayarının başına kurulup araştırma yapmak ve daha fazla bilgi öğrenmek isteyebilirsin. Eğitim hayatına devam eden bir Balık burcuysan, tez çalışmalarındaki ilerleme seni çok mutlu edecektir. Aklında olan maddi fikirlerini ailenle paylaşıyorsun. Onların olumlu tavrı cesaretini arttırıyor. Evli bir Balık burcuysan, eşinden gelen mesajla birlikte gün içindeki planını

19 Şubat 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularınız ile ilgili önemli bir yapılandırma süreci içerisine giriyor olabilirsiniz. Uzun zamandır sizi rahatsız eden borç ve alacak konularından doğru bağlantılarınız sayesinde üstesinden gelebileceksiniz.

19 Şubat 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili beklentileriniz için bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizde parlatmak istediğiniz yanlarınız olabilir. İç uyumunuza önem verdiğiniz bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz işlere daha fazla yaratıcılığınızı katmak isteyebilirsiniz. Sosyal konular gündeminizi meşgul edebilir. Arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceksiniz.

19 Şubat 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde iletişimsel kopukluklara karşı önlem almanız gerekebilir. Özellikle birebir iletişim yolu ile olan durumlarda kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz...

19 Şubat 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Güneş'in burcunuza ilerlemesiyle birlikte kendinizi daha fazla gösterebileceğiniz bir dönem başlıyor. İstek, heves ve heyecanlarınız öne çıkıyor. Hayatınızın kontrolü elinize güçlü şekilde geçerken beklentilerinizi kabul ettirebilirsiniz.

19 Şubat 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın olağan seyrinde ilerlemesi bu aralar size huzur veriyor. Keyfinizi kaçıracak hiçbir sorunla karşılaşmamanız işlerinize odaklanmanızda yardımcı.

19 Şubat 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş bugün itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde bireyselliğiniz ve kişisel hedefleriniz önem kazanacaktır.Merkür'ün de burcunuzda geri harekette olduğu bu dönemde önemli kararlar almamalısınız. Bugün gerçekleşecek olan Ay ile Jüpiter kavuşumu sosyal çevrenizle ilgili konuları ön plana çıkarıyor.

19 Şubat 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizdeki arkadaşlarınız veya akrabalarınız ile bağlantılı gelişmeler, endişe duymanıza yol açabilirler. Onlarla olan ilişkinizde de bazı beklenmedik olaylarla karşılaşabilir ve siz de bu durumdan doğrudan etkilenir hale gelebilirsiniz.

19 Şubat 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız. Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltmamalı. Yetenekleriniz ve disiplininizledünyasında adeta parlıyorsunuz. Fakat bugünlerde hiç ummadığınız bir kişinin ikiyüzlülüğü sizi epeyce şaşırtacak. Konuyla ilgili karşılaşacağınız tanıklık, sizi uzaktan ilgilendirse de üzülmenize neden olabilir. Ödeme dengenizi iyi ayarlamanızda fayda var.

19 Şubat 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün itibariyle burcuna geçen Güneş; artık kendine zaman ayırman, kişisel isteklerin ve ihtiyaçların doğrultusunda hareket etmen için sana destek veriyor. Eski dostlarınla el birliğiyle yapacağın fırsatlarla karşılaşabilir, hayalini kurduğun hedeflerini başarıya ulaştırma şansı yakalayabilirsin.

19 Şubat 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 04' 17" R
Ay
Akrep
14° 01' 03" R
Merkür
Koç
16° 00' 17"
Venüs
Koç
24° 12' 49"
Mars
Balık
25° 28' 26"
Jüpiter
Boğa
22° 40' 41"
Satürn
Balık
16° 04' 27"
Uranüs
Boğa
22° 02' 07"
Neptün
Balık
28° 44' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
20° 20' 41"
Lilith
Başak
22° 43' 37"
True Node
Koç
15° 36' 51"
Son Güncelleme : 24/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>