Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Aralık 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle ilgili çok olumlu düşünceleri var. Bunu paylaşmakta zorlansa da size olan sevgisinin ve saygısının farkındasınız. Eksik olan biraz heyecan ve coşku galiba.

Aldığınız kararların bazılarını hayata geçirmekte zorlanabilirsiniz. Önerilerinize inatla karşı duran biri var. Neyse ki sizi destekleyenler daha fazla ve daha güçlü.

Bugünlerde elinize geçecek bir para, gerçekleştirmek istediğiniz bir alış veriş için iyi bir fırsat olacak. Biraz çelişki yaşasanız da yapacağınız alış verişten çok memnuniyet duyacaksınız..

Sorunları biriktirmeden ilk karşınıza çıktığında konuşup çözmeyi öğrenmelisiniz. Birikince küçük sorunlar büyük hale geliyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Siz başkalarının talep ve düşüncülerini dikkate alarak davranıyorsunuz. Bu yüzden de insanların sürekli olarak her şeyi kendi arzuları doğrultusunda yapmaya çalışmaları sinirinize dokunuyor. Biraz dikkate alınmayı bekliyorsunuz. Bu nedenle yakın bir arkadaşınızla aranızda küçük bir tartışma geçebilir. Sonunda o da size hak verecek.

2 Aralık 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Balıklar, 2 Aralık saat:20:01-7 Ocak 2019 saat:14:18 arasında, Venüs-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Devam eden veya başlayacak bir ilişkide tutkulu bir devre. Kuşku uyandıran, soru işaretleri taşıyan hiçbir şeye prim vermiyoruz. Balıklar bu dönemde işlerine odaklı, azimli ve kararlı şekilde ilerlemekten yanalar. Finansalveya özel paylaşımların yine aynı olgular çerçevesinde ele alınacağı bir süreçteyiz. Hiçbir işi şansa bırakmaktan yana değiliz. Sezgilerimiz gibi aklımız da bize doğruları gösteren bir rehber olacaktır. Merak ettiğimiz her konuda hem derinlikli düşünürüz hem de başarılı kararlar veririz. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

2 Aralık 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Ilımlı bir tavra bürünüyorsun! Aşk dolu bir gün yaşayacaksın. Eğer eşinin ailesinden kaynaklı sorunlar yaşadıysan, bugünden itibaren onları geride bırakıyorsun. Çünkü eşin senin ılımlı tavrını gördükten sonra vazgeçemeyeceğini çok iyi fark edecek. İstediğini aldığın konusunda herkes hem fikir. Ama işler istediğin gibi gitmeyince vereceğin tepkilere alışık olmayanlar olacak. Hem kendine hem de seninle ilgili sorumluluk üstlenen insanlara karşı sert davranabilirsin. Bu gün bu yüzden eleştirilerine biraz dikkat etmen gerekiyor. Evinin konforu, ofisteki ortamının huzuru senin için daha önemli olacak. İhtiyacın olmamasına rağmen değişim adına alışveriş yapmak isteyebilirsin. Özellikle ev için yaptığın harcamalar bütçeni aşmana neden olacak.

2 Aralık 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Cesaretle üzerine gittiğiniz konuların sonucunu alabilirsiniz. Yalnız kalmak ve ilişkilerinizde nerede hatalar yaptığınızı gözlemlemek bugün size iyi gelebilir.

2 Aralık 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün biraz daha sakin düşünmek ve endişelerden uzak durmak gerekiyor. Psikolojik açıdan kendinizi daha fazla stres altında hissedebilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

MADDESEL konularda sezgilerinize güvenebilirsiniz. Hayat şartlarınızda istediğiniz seviyelerin ortaya çıkması özel çabalarınız sayesinde gerçekleşecektir.

2 Aralık 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir ayın bu ilk gününde ilişkiler açısından hareketli ve çalkantılı olabilecek bir günde bolca birebir görüşme sizi bekliyor olabilir. Karşınıza ilginizi çekebilecek merak uyandıran kişiler çıkabilir, ilişkiler ve ortaklıklar üzerine kafa yorabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal ve finansal konular, aşk ve çocuklar alanında bir süredir zorlandınız. Bugün akşam saatlerinde rahatlayıp manevi arzularınıza yoğunlaşıp, ertelenmiş konularda sağlıklı kararlar verebilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. Gereksiz harcamalarda bulunmaktan kaçının. Şansınızı dikkatli kullanmak için daha kararlı ve sabırlı davranmalısınız. Eski bir arkadaşınızla tesadüfen karşılaşabilirsiniz.

2 Aralık 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

2 Aralık 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 53' 44"
Ay
Kova
16° 09' 36"
Merkür
Koç
17° 32' 49"
Venüs
Boğa
02° 51' 55"
Mars
Koç
00° 53' 32"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 39"
Satürn
Balık
16° 42' 28"
Uranüs
Boğa
22° 26' 02"
Neptün
Balık
28° 57' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 38"
Lilith
Başak
23° 30' 21"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>