Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Ani Kararlar Vermekten Uzak Durmalısın Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 60%

Gelecek günün aşk hayatınız için yenilik tohumlarını içerdiğini bilmek mutluluk verici Bugünden itibaren, gelecek ay başkalarıyla olan ilişkilerinizde olayların nasıl geliştiğine şaşıracaksınız. Yeni insanlarla tanışmaya başladıkça işler daha karmaşık bir hal alıyor. Önümüzdeki yol, her zamankinden daha az bireysel bir yol olacak.

Bugün bazı agresif veya korkutucu kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Etrafınızda işinde biraz egolu olan biri olabilir. Bugün ağırlıklarını ortaya koymaya çalışıyor olabilirler. Genelde bu tür karakterlerin etrafında düşük bir profil sergiliyorsunuz, ancak bugün biraz rahatsız hissedebilirsiniz. Belki bu kişiyi yerine yollamanın zamanı gelmiştir! Çok fazla bozulmaya neden oluyorlarsa, geri çekilmelerini sağlamanız gerekebilir.

Modern teknolojideki yeni ilerlemelere düşkün olduğunuz bir dönemin sonunda olabilirsiniz. Burcunuz genelde tutucu olmakla bilinir fakat aynı zamanda diğerlerinin pratik amaçlar için fazla radikal bulduğu fikirlerden beslenebilmek de burcunuzun özelliklerinden biri. Bugün, 21. yüzyıla yeni bir yol açmanın tam zamanı.

Beynini kapatamadığın günler yaşadığını hatırlıyor musun? İşte bugün o günlerden biri olabilir. Daha da kötüsü, düşüncelerini paylaşmak isteyebilirsin ve karşında maalesef seni istekli bir şekilde dinleyecek bir partner olmayabilir. Meraklanma. Bilgisayarın ve bir modemin var; öyleyse neden chat odalarını ya da forumları denemiyorsun?Bugün başkalarının sizi sindirmesine pabuç bırakmayın. İnsanlar bir hayli çok kendilerini övebilir, ancak sözlerinin arkasında çok az şey olması muhtemel. Elinize geçen fırsatları ıskalamamaya dikkat edin. Bugün kendinize ve kendi gereksinimlerinize önem vermelisiniz. İstediğinizi elde etmenizi sağlayacak girişken adımlar atın. Son zamanlarda tanıştığınız kişilerle bağlantı kurun. Zira kalabalık ortamlara girmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu akşam derin anlamlı rüyalar görebilirsin ve bunların büyük bir öngörüye işaret edebilir. Bu öngörüler kişisel olabilir ama daha çok dünyevi şeyler olabilir, gerçekleşecek politik durumları işaret edebilir ya da hayran olduğun bir ünlünün hayatında olacak şeyler de olabilir. Gördüğün şeyler daha çok pozitif durumlara işaret edecek, bir uyarı niteliğinde olmayacak. Yine de bu rüyaları daha sonra çözümleyebilmek adına bir kenara not etmelisin. Üstesinden gelebilirsin!

2 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün fikileriniz ve planlarınız daha hızlı değişebilir. Ertelediğiniz işlerle ilgilenmek, yarım kalan işlerinizi tamamlamak için güzel bir gün. Zihnen size yük olan gündemlerden özgürleşme zamanı.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün evde beklenmedik tadilat işleri çıkabilir. Karşına gelen sorunlar karşısında soğukkanlılığını koruyacaksın. 16.36’dan 21.30’a kadar Ay boşlukta hareket ediyor. İlişkisi yeni biten bir Balık burcuysan, arkadaşlarınla uzun süren konuşmalar yapabilirsin. Ani kararlar vermekten uzak durmalısın.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korkularınızla yüzleşmek isteyebilirsiniz. Üzerine gittiğiniz her konunun kazananı olacaksınız. Kaybetmek fikriyle hareket etmeyi hayatınızdan çıkarmalı, yerine sağlıklı bir özgüven ve makul bir cesaret koymalısınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizle, kardeşlerle ilgili gelişmeler sizi daha hassas kılabilir. Duygusal açıdan desteğe ihtiyacınız yüksek gözüküyor.

2 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde ve ruhsal planda asilik olarak adlandırılabilir. Ancak yoğun derin düşünceler ve aşırı tedbir isteği panik atak gibi problemlere sebep olabilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde ilişkilerinizde kendinizi yanlış ifade edebilir, özel hayatınızda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, özgüveninizin yükseldiği ve beklentilerinizin net olduğu bir dönemde olarak, kariyeriniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda daha rahat hareket edebilirsiniz.

2 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar tavsiye ve yardım için size gelecek. Tüm cevaplara sahip olan sizsiniz ve onları suçlayamazsınız. Onlara biraz zaman ayırın ve tüm bildiklerinizi onlarla paylaşın. Size minnetar olacaklardır.

2 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gelişmelerden gerekli dersleri çıkararak, uzun vadede size yarar sağlayacak önlemleri alacaksınız. Muazzam bir sevgi birikimine sahipsiniz. Yıllar geçtikçe düşüncelerinizi kristalleştirmeyi öğrendiniz ve öğretiyorsunuz. 

2 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünün ana konuları, maddiyatla alakalı olabilirler. Ev bütçesi veya bazı harcama kalemlerinin tekrar gözden geçirilmesiyle ilgilenebilirsiniz. Sizden daha tecrübeli kişilerin, bu konularda bazı destek ve yardımları olabilir.

2 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile olan birlikteliğinizin tadını çıkaracaksınız. İş yerinizdeki yorucu tempodan dolayı kendinize yeteri kadar zaman ayıramıyorsunuz. Fiziksel sağlığınız için egzersiz yapmaya başlamalısınız.

2 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızınkapasitesi sizin içi çok önem teşkil ediyor. Bugün, kariyerinize katkı sağlayacağınız bazı kişilerle, iletişim içinde olacaksınız. Sakin yapınızın altında güçlü hedefleriniz var. Size sunulacak teklifleri olumlu bir şekilde değerlendirmeli ve sonuçlara mantıklı bir şekilde yaklaşmalısınız.

2 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 44' 47" R
Ay
Balık
28° 17' 59"
Merkür
Koç
19° 15' 57"
Venüs
Boğa
06° 29' 11"
Mars
Koç
03° 09' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 59' 57"
Satürn
Balık
16° 57' 26"
Uranüs
Boğa
22° 36' 10"
Neptün
Balık
29° 02' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 27"
Lilith
Başak
23° 49' 54"
True Node
Koç
15° 24' 03"
Son Güncelleme : 04/05/2024 20:53

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>