Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Otoriteler Sahipleri İle Anlaşmakta Güçlük Çekebilirsin Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2020, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 30%

Sevgiliniz ile romantik bir akşam planlamak isteyebilir ve birlikte şık bir akşam yemeği için dışarı çıkmanın tadını çıkarabilirsiniz. Güzel bir şişe şarap alın ve yavaşça yudumlayın. Umutlarınız ve hayalleriniz hakkında konuşun. İlişkinizdeki hedeflerinizi ifade edin. Bu kişiye biraz daha bağlılığınızı göstermek istiyorsanız, bugün konuşmanın tam zamanı. Tutkularınızı takip etmek için harika bir gün.

Bugün havada bir miktar gerilim var. Hiçbiri sizin işiniz olmasa da, özellikle çalışmanız gerekiyorsa göze batmamaya çalışmayı tercih edebilirsiniz. Bugün her türlü tartışmaya girmekten kaçının! Sırf biri sizi çatışmaya çekiyor diye sizin de oyuna gelmeniz gerekmez. Bunu yapmazsanız daha iyi olur. Hepsini kendinize saklayın, yarın her şey bitmiş olacak. İnsanların arasına karışmanız sizin için çok daha güvenli olacaktır.

Çok fazla para harcayıp, öte yandan da çok fazla biriktiriyor olabilirsiniz. Şu çok açık ki, eğer sonsuz bir hüzünden ziyade mutluluk bulmak istiyorsanız, hayatınızda bir denge olmalı. Bu çok ilginç bir olay, sanki vücudunuzla ilişkiniz kesilmiş gibi. Fakat, dengeyi sonunda bulacağınız yer yine vücudunuzda gizli: Onu kesinlikle mental olarak bulamazsınız.

Tahmin edilemez şeylerle dolu bir gün. İnsanların ruh halleri inişler ve çıkışlar şeklinde işliyor. Borsa da bu enerjiyi taşıyor olacaktır. İşleri bekletmeye çalış, sakin ve kendine odaklı ol. Kontrolün dışındaki şeyler hakkında gereksiz tartışmalara girme. Zıtlıklardan kaçın ve başını dik tut. İşlerin çözülüp yoluna girmesi için yarını beklemelisin.Açılar bugün yeni bir içe dönüş döngüsüne başlamak için çok uygun. İnişleriyle çıkışlarıyla hayatınızı gözden geçireceksiniz. Ayrıca geleceğiniz hakkında da düşüneceksiniz! Gelecek yıl bu zamanlar hayatınız sizce nasıl olmalı? Kolay görünmüyor bile olsa, bunu düşünüp aileniz ve arkadaşlarınızla olan ilişkinizi güçlendirmeyi düşünün. Bugün tekrar ve tekrar dengeyi bulmaya çalışacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İvedilikle hareket etmeniz ve başta krizler olmak üzere her durumda yapılması gerekeni derhal kestirebilmeniz olası. Muhtemelen son hızda düşünecek, davranışlarınızla büyük bir cesaret ve verimlilik örneği sergileyeceksiniz. İşlerin ters gitmesi halinde etrafınızda müthiş bir destek sistemi olduğunu bilmek sizi daha da güçlü hissettiriyor. Risk alın ve daha önce düşünmediğiniz bir konuda şansınızı deneyin.

20 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınızdaki kişilere daha sorgulayıcı yaklaşabilirsiniz. İç dünyanızda daha net ve keskin ayrımlara gidebilir, yaşama ve konulara siyah-beyaz bakabilirsiniz. Tavırlarınızda ve sözlerinizde aşırılık ve abartıya kaçmamaya dikkat edin. Gün içinde beklenmedik şanslar önünüze gelebilir.

20 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer yeni bir ilişki içindeysen hızlı adımlar atmaya başlayabilirsin. Keyfi alacağın bu kişiyi yineçevrenden getirecektir. Arkadaşlarınla ve yakın çevrenle rekabetçi ve tartışmacı ortamdasın ancak seni fazla etkilemeyecek. Hayatında otorite sahibi biriyle sert konuşmalar yaşanabilir. İletişim konusunda yoğun bir gün seni bekliyor. Maddiyatını iyi yönetmelisin!

20 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizle bir bütün gibi yaşıyor olabilirsiniz. Hayal alemi gerçek yaşamla örtüşmeyince zihinsel etkilenme kaçınılmaz bir durumdur. Emin adımlarla hayallerinizi gerçekleştirmek için harekete geçmelisiniz. Fiziki görünüşünüzde değişiklik yapmak istiyor olabilirsiniz. Kendinize haksızlık yapmamalısınız. Güven öncelikle kendinizde başlayacaktır. Duygusal sağlığınızı korumalısınız.

20 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi daha iyi hissedebileceğiniz, ufuklarınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Yolculuklar, yeni insanlarla bir araya gelmek keyifli olacak.

20 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan süreç yorucu olsa da yaşadıklarınız sabrınızı arttırabilir. Olaylara bakış açınızla beraber değiştiğini yeniden hatırlama fırsatı yakalayabilirsiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden,hayatınız, devam eden çalışmalarınız ve günlük yaşamınızda bitirmeniz gereken işlerinizle ilgili durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Böyle bir etkide ilgili alanlarda yeni kararlar almanız uygun değildir. Gününüzü sizi rahatlatan ortamlarda, yeni kararlar almadan geçirmek faydalı olacaktır.

20 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hoşlandığını birinin telefon numarasını alırsanız, tüm numaraları doğru yazdığınızdan emin olun! Küçük hatalar daha sonra büyük sorunlar yaratabilir, bu yüzden her şeyi iki kez kontrol edin.

20 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün büyük bölümünde Terazi burcunda seyahat etmeye devam edecek.Krediler, borçlar ve gelir paylaşımı konuları ön planda olacaktır. Ay'ın Mars ile karşıtlığı bütçe yönetimi yapabilmenin önemine dikkat çekiyor. Finansal konularda temkinli hareket etmelisiniz, bütçenizi aşacak harcamalardan uzak durun.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın. Zekanız ve kendinize güveniniz etrafınızdakilerin dikktini çekiyor. Bir dostunuzdan yardım göreceksiniz. Sanatsal olarak verimli bir dönemdesiniz.

20 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız hakkında bazı kararlar alabilmek için, partnerinize ve kendinize zaman verin. İş hayatınızda karşınıza çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirin. Çevrenizdeki insanlara pozitif enerji saçıyorsunuz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız ilişkide hata yapmamaya dikkat etmeli, tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Aksi takdirde beraberliğiniz istenmeyecek durumlara gelebilir. İşinizin geleceğini etkileyebilecek konumda olan birisi, size önemli bir meselede açık davranmayabilir, dikkatli olmalısınız. Bugün sizin için otorite sayılabilecek kişilerden uzak durun. Ancak düşüncelerinizi ortaya koymanız ve kararlılığınız onların da dikkatini çekecek. Parasal konulara yönelik pürüzler çıkabilir.

20 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 17" R
Ay
Terazi
12° 20' 13"
Merkür
Boğa
04° 57' 58"
Venüs
Boğa
24° 36' 44"
Mars
Koç
14° 24' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 10"
Satürn
Balık
18° 02' 56"
Uranüs
Boğa
23° 27' 25"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 52"
Lilith
Başak
25° 27' 53"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>