Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Temkinli Yaklaşıyorsun Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Şubat 2020, Perşembe

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün sizin için çok güçlü bir gün. Hayatınızın belirli alanlarında, özellikle de romantik doğanız söz konusu olduğunda, aşırı uçlarda olduğunuzu ve bir tarafa daha sonra da diğer tarafa çekildiğinizi fark edebilirsiniz. İlk başta her şeyinizi verip bir dakika sonra tamamen geri çekilebilirsiniz. Bir denge tutturmaya çalışın.

Bugün, gruplar halinde bir araya gelmek için iyi bir gün. Birkaç ekibi aynı anda içeren bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Bölümler arası iletişim kurarak, bugün arabulucu veya yönetici olarak hareket edebilirsiniz. Sözcü olmaktan ve karmaşık noktaları açıklığa kavuşturmaktan korkmayın. Doğrudan konuşma konusunda iyisin. "Gri" alanları görebiliyor olmanız gerçekten yardımcı olabilir.

Taşınmak veya hayat koşullarınızı bir şekilde değiştirme isteği, şu anda maddi konularda çok fazla endişe etmenize sebep olabilir. Bu şu an yapabileceğiniz bir şey değil, bu isteğiniz sahip olduğunuzdan çok daha fazla şey gerektiriyor. Gelirinizi arttırma yolları üzerinde düşünebilirsiniz fakat şu an bir şeylere kalkışmak için iyi bir zaman değil. Bir kaç gün bekleyin, eğer hala isteğiniz devam ediyorsa o zaman seçenekleri değerlendirirsiniz.

Bugün fazlasıyla yaratıcı hissediyorsun. Yazı yazmak, resim çizmek veya müzik bestelemek konusunda kendini denemek isteyebilirsin. Ayrıca bir müzeye, sanat galerisine veya konsere gitmek de cazip gelebilir. Ne yaparsan yap sezgilerine dikkat et. Bazen bazı mesajlar sanat formunda insana ulaşır. İzlenimlerini not et.Arkadaşlardan gelen ilginç mesajlar ya da telefon çağrıları olası dünya gelişmeleri ya da belki de tanıdığınız insanlar hakkında bazı merak uyandırıcı dedikodular çevresinde dönebilir. Söyledikleri şeyleri dinleyin ve keyfini çıkarın ancak duyduğunuz her şeyi de doğru olarak kabul etmeyin. Duyduklarınızın çoğu gerçeklikten ziyade birisinin yaratıcı hayal gücünün ürünleri olabilir. Yakın çevrenize yapacağınız kısa yolculuklar sayesinde cemiyetinizde yaşanacak değişiklikler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Beklenmedik şeylere hazır olun!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kurnazca bir strateji izlemek zorunda kalacaksınız, bu sebeple gününüz yoğun ve tetikte geçecek. Bazı arkadaşlarınız belli bir takım şeyleri elde etmeniz için üzerinizde baskı uygulayabilirler. Bu zorlu yoldan kaçmak için kendinize bir strateji belirlemek zorundasınız! Hiç ikili bir oyun oynamayı düşündünüz mü? Bu şekilde özgürlüğünüze sahip çıkabilirsiniz.

20 Şubat 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün partnerinizle romantik anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Kendinizi özellikle tutkulu hissediyorsunuz. Duygularınız zengin ve derin. Bu gibi zamanlarda kendi zevkinize konsantre olmak isteyeceksiniz, ancak partnerinize de duyarlı olmanız önemlidir.

20 Şubat 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ilk dakikalarından itibaren üzerinde belli belirsiz bir yorgunluk hissedebilirsin. Bu yorgunluğunun sebebi karışık bir rüya görmen olabilir. Eğitim hayatına devam eden bir Balık burcuysan bugün alacağın notlarda daha dikkatli olman gerekiyor. Sınav sürecinde zorlanmak istemezsin. Yakın bir arkadaşın il dışına çıkabilir. Gelecekte yapacağın harcamaları planladığın için maddi açıdan iyi durumdasın. İlişkisi olmayan bir Balık burcuysan, akşam alacağın bir telefon bu durumu değiştirebilir.

20 Şubat 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde geçmişteki hataları ve sorunları artık yeniden insanların önüne getirmekten vazgeçmelisiniz. Çünkü şartlar değişti ve insanlarda değişti sizde doğal olarak bu değişime direnç göstermeyin.

20 Şubat 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün arkadaşlarınıza zaman ayırmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Sosyal konular ilginizi çekebilir. Geleceğinizle ilgili yeni planlamalar yapabilirsiniz. Bu konuda başkalarından destek alabileceğiniz zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme söz konusu. İş hayatınızda başkalarından alacağınız yardımlar sizi rahatlatacaktır.

20 Şubat 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflere yürümek için istikrarlı olmalısınız. Kimi anlarda durağan kimi anlarda hareketli olmanız gerekiyor sezgilerinizin sizinlebirliği yaptığı...

20 Şubat 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca özel hayatınızda keyifli görüşmeler gerçekleştirebilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Teklif ve davetleri değerlendirmenizin faydalı olacağı bugün, yakın çevrenize zaman ayırabilir,hayatınızdaki görüşmelerinize başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

20 Şubat 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partneriniz ilişkiniz için çok çabaladığını her fırsatta belirtse de siz herhangi bir kanıt göremiyor gibisiniz. İlişkinizi ciddi bir şekilde gözden geçirmenizde fayda var.

20 Şubat 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Oğlak burcundaki seyahatine devam ederken Satürn ve Plüton ile kavuşum yapıyor. Bugün arkadaş çevrenizle güç ve ego savaşlarına girebilirsiniz.Bireysel hedef ve umutlarınız değişime uğrayabilir. Merkür'ün burcunuzda geri harekette olduğu bugünlerde önemli kararlar almamaya çalışın.

20 Şubat 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyatla ilgili gelişmeler, içinizi ferahlatacak nitelik taşıyabilirler. Ancak günlük işleriniz yoğunlaşabilir ve boş vakitleri değerlendirmek için yaptığınız programları iptal etmek zorunluluğu doğurabilir. Bunu kabullenin ve somurtup durmayın.

20 Şubat 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kafanızdaki kötü düşünceler en çok size zarar veriyor. Keskin sirke küpüne zarar verir. Siz kendi bindiğiniz dalı kesiyor, kendinize zarar veriyorsunuz. Maddi anlamda sürpriz kazançlar ve kayıplar söz konusu olabilir. Kariyer hayatınızda vermeniz gereken dersler söz konusu olabilir.

20 Şubat 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; kişisel motivasyonunun yüksek olduğu bugün de kalabalık ortamlarda bulunurken, kendini çevrene daha iyi ifade etme şansı yakalayabilirsin. Aynı zamanda sevdiklerini mutlu etmek için fazla yük altına girebilir, duygularını bastırabilirsin. Sezgisel yönünün kuvvetlenmesiyle birlikte hislerine güvenmen gereken zamanlardasın.

20 Şubat 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 23' 48" R
Ay
Başak
04° 26' 17"
Merkür
Koç
17° 45' 02"
Venüs
Koç
17° 02' 16"
Mars
Balık
20° 58' 13"
Jüpiter
Boğa
21° 20' 29"
Satürn
Balık
15° 30' 44"
Uranüs
Boğa
21° 42' 46"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Kova
02° 03' 32"
Chiron
Koç
20° 00' 24"
Lilith
Başak
22° 04' 53"
True Node
Koç
15° 36' 03"
Son Güncelleme : 19/04/2024 02:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>