Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün hayatınızda güçlü değişim rüzgarları hissediyor olabilirsiniz. Gezegen enerjileri, yeni bir temel üzerine yapılanma ve yeniden yapılandırma konusunda size yardımcı olacak. Belki yeni bir eve taşınmaya hazırsınız olabilirsiniz. Belki de şu anki ilişkinizi değiştirmeyi düşünüyorsunuz. Bu enerjiler sizi daha büyük bir büyüme yoluna girmeye teşvik ediyor. Bu, yoğun ve hatta korkutucu gelebilir, ancak bunun üstesinden gelebilirsiniz!

Günün teması uzlaşma olabilir. İşyerinde veya evde, fikir ayrılıkları yaşanabilir. Bu bölünmüş bakış açısı bir kavgaya dönüşmek zorunda değil. En büyük zorluğunuz "kabul etmeyi" öğrenmek olabilir. Birbirinize saygı duyduğunuz sürece her zaman biriyle aynı görüşü paylaşmak zorunda değilsiniz. Bu kişiyle paylaştığınız şeylere -arkadaşlık veya takım çalışması gibi- konsantre olmaya çalışın.

Yeni yaratıcı projeler veya bir sonrakileri arttırmak için gün aklınıza gün boyunca sayısız harika fikirler gelecek. Eğer onları hemen not etmezseniz, tekrar aklınıza bir fikir geldiğinde geri dönüşü olmayabilir. Bu nedenle, diğer tüm sorumluluklarınızla birlikte, bugün odağınızın bir yerden bir yere kaydığı heyecanlı bir gün olabilir. Bunlarla başa çıkabilirsiniz.

Kendini savunmaya kararlısın. Açık ve özgün bir iletişim kurma modunda olacaksın. İnsanlara ne istediğini belli edebileceğin güzel bir gün. Hem profesyonel hem kişisel yaşamlarında hak ettiğin şeyler talep etmekten korkma. Lideri oyna ve yapılması gereken tartışmaları başlat. Utangaçlığın sırası değil!Odaklanın ve harekete geçin. İçinizde kendi kendine çözülmeyecek derece şiddetli bir çatışma var. Durumu düzeltmek için, enerjinisi köklemeniz ve trenin istasyondan çıkış yapmasını kendiniz sağlamanız gerekecek. Hareketi başlattığınız anda, meselelerin çözüme kavuşması muhtemeldir. İlk başta olaylar öyle olmayabilir ama, başlamadığın sürece asla bilemezsin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özgür olmayı istediğiniz kadar, başkalarının yardımına ihtiyaç duyduğunuz zamanlar da var. Bugün, o günlerden biri. Çevrenizdekilerin size yardım etmeye ne kadar gönüllü olduğunu görmek sizi şaşırtabilir. Tek yapmanız gereken, yardım istemek. Aslında, yanınızda olduğunu hiç tahmin edemeyeceğiniz kişilerin yardıma geldiğini göreceksiniz. Sandığınızdan daha fazla destekçiniz var, sadece nerede olduklarını görmek için gözlerinizi açmanız gerekiyor.

21 Haziran 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketini Kova burcunda devam ettiriyor. Saat 18:54 itibariyle uzun bir müddet hareketini boşlukta sürdürüyor. Yeni işlere başlamak için yarına kadar beklemeniz iyi olacaktır. Günün önemli gelişmesi ise en uzun gündüzün meydana geliyor olması. Güneş bugün içinde Yengeç burcuna giriş yapıyor. 23 Temmuz tarihine kadar aşk hayatınızda hareketli bir döneme giriş yapıyorsunuz. Yalnızsanız kalıcı bir ilişkinin temelleri atılabilir. Çocuğunuzla ilgili istekleriniz için harekete geçebilirsiniz. Neptün retrosu da bugün başlıyor. 27 Kasım'a kadar duygusallığınız daha ön planda olabilir. Daha kırılgan bir dönemden geçebilirsiniz. Neptün sizin burcunuzda olduğundan gerçeklerden fazlasıyla uzaklaşabilirsiniz. Sağlığınızı da ihmal etmemenizde yarar var. Ayrıntılı yazı için tıklayınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine güvenin tam!Güneş, su burcuna geçiyor. Yaz ekinoksunu beraber karşılıyoruz. Finansal anlamda iniş çıkışlar, gelir düzeyinde değişiklikler daha çok gündeme gelebilir. Birikim yapmak, yatırım konularına yönelmek ilgi alanın haline gelebilir. Arabanı yenilemek ya da satmak için girişimlerde bulunabilirsin. Bugün girdiğin tüm ortamlarda özgürce fikirlerini savunabilir, etrafındaki insanların takdirini kazanabilirsin. Kendine olan özgüvenin her zaman olduğundan daha yüksek olup, yeni insanlarla tanışarak, yenibaşlangıçları yapabilirsin. Bu aralar hazımsızlık ya da mide yanması sorunları yaşayabilirsin. Birkaç gün yediklerin konusunda dikkatli olmanda ve bitki çayları tüketmende fayda var. Özellikle yeşil çay, ada çayı ya da ısırgan otu çayı sana kendini daha iyi hissettirecektir.

21 Haziran 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tarafsız yaklaşımlarınız sayesinde bugün önemli bir konuyu başarıya ulaştırabilirsiniz. Yeni ilişkiler ya da yeni bir sorumluluk sizi heyecanlandırabilir.

21 Haziran 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış nedenlerden dolayı keyfiniz kaçabilir. Yakın çevrenizle iletişiminize dikkat etmenizde fayda var. Küçük tartışmalar meydana gelebilir. Bilemediğiniz konuların sizi hapsettiğini hissedebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönebilirsiniz. Kabullenme içine girebilirsiniz. Akşam saatlerinde akıcı koşullar söz konusu.

21 Haziran 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dengeli ruhunuzun ahengini herkes yakalayamaz ve derin düşüncelerinize sahip olamaz olsa da elinizden geleni herkes için yapmak için gayretlisiniz.

21 Haziran 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık; bugün yalnızlığa ihtiyaç duyabilir, çevrenden izole olarak durum değerlendirmesi yapabilirsin. Fakat yapacağın fikir alış verişleriyle farkındalığın artacak ve daha uzun vadeli planlar yapabileceksin. Güneş'in de burç değiştirmesiyle yaşamdan daha fazla keyif alacağın bir dönem seni bekliyor.

21 Haziran 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Balık, bugün duyularınızın keskinleştiğini göreceksiniz. Romantizm anları sizi bekliyor. Bu gece sizin için özel birisiyle keyifli bir yemeğin ve sohbetin tadını çıkarabilirsiniz. Uzun süredir almadığınız kadar keyif alacaksınız.

21 Haziran 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir ay boyunca Yengeç burcuna yerleşen Güneş, neşe, eğlence ve sosyal hayatınızda parlayacak. Sevdiklerinizle tekne tatili planlayabilir, çocuklarınızla keyifli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Su sporlarına yönelmek size iyi gelecektir. Tekne tatiline çıkmalısınız. Dostlarınızla birlikte vakit geçirmek size iyi gelir. Çocuğunuzun sosyal aktivitelerini organize edin.

21 Haziran 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

21 Haziran 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 17' 33" R
Ay
Oğlak
09° 34' 14"
Merkür
Koç
16° 30' 20"
Venüs
Koç
29° 33' 46"
Mars
Balık
28° 49' 33"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 07"
Satürn
Balık
16° 28' 19"
Uranüs
Boğa
22° 16' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 34"
Lilith
Başak
23° 12' 30"
True Node
Koç
15° 23' 42"
Son Güncelleme : 29/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>