Balık Burcu

Balık Burcu

19 Şubat - 20 Mart
Kararsızlık Zor Olacak Günün Mottosu

Balık Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 30%
Sağlık 60%

Bugün bir canlı, eğlenceli bir ruh halinde olacaksınız. Günün çoğunu kahkahalarla geçirirken biraz sersemlemeniz mümkün. Aileniz veya arkadaşlarınızla takılarak harika zaman geçireceksiniz. Mizah anlayışınız sayesinde bazı pratik şakalar yapabilir ve başınız biraz belaya girebilir! Bugün yaramaz gününüzde olsanız da, o kadar da abartmayın. Sevdiklerinizi çok fazla kızdırmak istemezsiniz!

Bugün sanat konuları size çekici gelebilir. Bir film çekmek, bir konsere katılmak veya klasik bir edebiyat parçasını okumaktan hoşlanabilirsiniz. Harika sanatçıların yaratıcı enerjisini içinize çekmek isteyeceksiniz. Bu işlerin kendi hayal gücünüz için bir kıvılcım yaktığını görebilirsiniz. Hayatınızın yaratıcı tarafı ile bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Ruhunuzun güzel şeyler tarafından beslenmesine izin verin.

Gazetecilik veya analiz yapmak gibi entelektüel bir aktivitiye dahil olduysanız, taraf tutmadığınızdan dolayı eleştirilebilirsiniz. Entelektüel bağlılık konusu bu burçtaki insanların sık sık karşılaştığı bir sorun çünkü bu insanlar gizliden gizliye zeki olarak görülmeme korkusu yaşıyor. Kendinizi kişilere adamamaya çalışın...

Evini yeniden dekore etmeyi hiç düşündün mü? Eğer düşündüysen işte bugün bunun için biçilmiş kaftan. Fiziksel enerjin ve estetik algıların oldukça uygun. Renkler, stil ve düzenlemeler için aile üyelerinin fikirlerini al. Evinde birçok aktivite gerçekleşebilir bugün. Yine insanların kendilerini çok yormamalarına dikkat et.Bugün stil anlayışınız gelişebilir. İnsanların size hayranlık ve beğeniyle bakmasını isteyebilirsiniz. Belki de en havalı giysilerinizi giyip sosyal medyada özgüven abidesi bir fotoğraf paylaşırsınız. İçinizde hep model ya da oyuncu olmak isteyen bir yanınız oldu ve bugün kendinizi gösterme şansı bulabilirsiniz. İş çıkışı iki dirhem bir çekirdek giyinip şık bir gece kulübüne ya da restorana gidin. Size hayran olacak birkaç arkadaş edinebilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

An itibariyla arı gibi meşgul olabilirsiniz. Belki bir aile toplantısına hazırlanmaya çalışıyorsunuzdur. Her şeyi kendi başınıza halletmeye zorlamayın kendinizi. Aile üyelerinizden ya da arkadaşlarınızdan yardım alın biraz. Ya da çok fazla hazırlık yapmaya giriştiyseniz, orta kararda bir şeyler yapmaya çalışın. Belki de böyle abartılı bir eğlence düzenlemenize hiç gerek yoktur. Ayrıca her tarifi sil baştan pişirerek de kendinizi gereksiz yere yoruyor olabilirsiniz!

21 Mart 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sosyal etkinliklere davetiyeler gelebilir katılıp katılmamak arasında gidip gelebilirsiniz. Durmaksızın dünyanızdaki her şeyi sakin ve dengede tutmaya çabalarken, en önemli şeyi yani kendinizi unutuyor olabilirsiniz. Biraz kendinizi dinleyin.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı durumlara alışmak ve devam ettirmek konusunda tıkanmalar yaşayabilirsin. Bu durum seni umutsuzluğa düşürebilir. Kendini çok kasmaktansa rahatlamaya ne dersin? Yakın bir arkadaşının kariyer anlamında yaşayacağı ilerleme seni de mutlu ediyor. Bugün her ne kadar kalbinin sesini dinlesen de ilişkisi yeni sonlanmış bir Balık burcuysan, eski sevgilinle iletişime geçip geçmeme konusunda kararsız kalabilirsin.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle üzerinize düşen sorumluluklarınız yüzünden bazı tartışmalara karşı dikkatli olmalısınız. İlişkilerinizde hangi yöne doğru gideceğinizi bilmediğinizi hissedebilirsiniz. Bağışıklığınızı korumalı ve evde güzel sağlıklı bazı besinler hazırlamalısınız.

21 Mart 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz olaylarla ilgili konulara özen göstermeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili konularda karar vermekte zorlanabilirsiniz. Olaylarda iç sesinizi dinleyerek hareket ederseniz sizin için daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz. Gün içinde uğraştığınız işlerde ilerleme kaydetmekte zorlanabilirsiniz. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İçsel olgunluğunuz ile kendinize zaman ayırıp bunu çözümlemeniz gerekmekte. Yalnız zaman geçirmekten çekinseniz de düşünmek için kendinize zaman ayırmalısınız.

21 Mart 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca öğretmenleriniz, doktorlarınız ve eş, ortak, yakın dostlarla iletişim konularında erteleme, problem ve mesafeli yaklaşımlarla karşılaşabilirsiniz. 17.40 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edecek, rahatlayacak ve değer verdiğiniz insanlarla güçlü paylaşımlarda bulunabileceksiniz. İetişiminizde daha konsantre ve karşınızdaki insanlara verdiğiniz değeri gösterecek şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır.

21 Mart 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınız sizi bir eğlence yerine davet edebilir ancak siz evde kalmayı yeğleyeceksiniz. Güzel bir film açın ve evde olmanın tadını çıkarın.

21 Mart 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Kova burcundaki seyahatine devam edeceği sabah saatlerinde psikolojiniz ve bilinçaltınızla ilgili konular ön planda olacak. Öğlen saatleri itibariyle Ay, burcunuzda seyahat etmeye başlayacak.Önümüzdeki birkaç gün kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade etmek için akşam saatlerini değerlendirebilirsiniz.

21 Mart 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parasal durumunuz, sıkılmanıza neden olabilir ve sizi rahatlatacak hamlelerde bulunmayı düşünebilirsiniz. İyi bir planlama yaptığınız ve gerçekçi yaklaşım benimsediğiniz takdride, hamleleriniz, başarıya ulaşabilirler.

21 Mart 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu aralar egonuz o kadar şişkin ki; egonuzun yüksekliğinden kendinizi doğru dürüst göremiyorsunuz. İyi işler yapıyorsunuz, doğru platformlardasınız, bunlar doğru. Ancak etrafınızda olup biten hiçbir şeyi farkında değilsiniz. Farkındalığınızı geri kazanmanız gerekiyor. Yoksa siz fark etmeden gelişecek bazı şeyler ve siz sadece seyirci kalacaksınız.

21 Mart 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Balık; bugün sabah saatlerinde eksik veya elinde kalmış işlerini halledebilir ve yalnız kalmak isteyeceğin zamanlar olabilir. Öğleden sonra burcuna geçen Ay; seni enerjik ve hayattan keyif alan birine dönüştürecektir. Ayrıca yakın çevren ve kardeşlerinle alakalı meseleleri çözmen için iletişim kanalları güçlendirecektir.

21 Mart 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 33' 58" R
Ay
Balık
10° 37' 42"
Merkür
Koç
18° 29' 05"
Venüs
Boğa
04° 59' 13"
Mars
Koç
02° 13' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 50"
Satürn
Balık
16° 51' 18"
Uranüs
Boğa
22° 31' 58"
Neptün
Balık
29° 00' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 24"
Lilith
Başak
23° 41' 48"
True Node
Koç
15° 22' 21"
Son Güncelleme : 03/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>